Site Rengi

HABER ÖZETİ
Türkiye’ye dönen Şeyma Subaşı havalimanında gözaltına aldındı..
İtirafçı olan Mehmet Akif Ersoy 3 saat ifade verip tekrar cezaevine gönderildi!.
Mehmet Akif Ersoy itirafçı olmak için adliyeye geliyor!.
Maaş alamayan işçiler grevde, CHP’li Başkan Tayland tatilinde!.
Mehmet Akif Ersoy hakkında skandal Grup Seks iddiaları!.
Teröristbaşı Öcalan’dan yeni çağrı..
Suriye’nin Esed’siz yeni banknotları tedavüle alınıyor..
Saadettin Saran “Tamam mı-Devam mı” kongresine gidiyor..
Erden Timur şike ve bahis soruşturmasında tutuklandı!.
RTÜK’ten Yalova’daki DEİAŞ çatışması için yayın yasağı!.
Veyis Ateş uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklandı!.
Fatih Altaylı tahliye edildi..
Sözcü TV’de Yılmaz Özdil fırtınası devam ediyor!. Serap Belovacıklı’da kovuldu!.
“AK Parti’yi Kim Savunsun” kavgasında yandaş yazarlar birbirlerine girdi!.
Yalova’daki çatışmada 3 polisimiz şehit oldu..
AK Partili Özlem Zengin’i durdurabilene aşkolsun!.
Yalova’daki DEİAŞ operasyonunda 7 polis yaralandı!.
İsrailli şerefsiz kahpeden “Ezan Sesi Yasaklansın” önerisi!.
Özgür Özel’in İHA palavrasına Cumhurbaşkanlığı’ndan yalanlama!.
Market poşetleri 1 TL oldu..
MHP Lideri Bahçeli’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Günümüzün Süleyman’ı” övgüsü..
Para transferlerinde zorunlu açıklama dönemi başlıyor..
İkinci el araçlarda 6 ay ve 6 bin kilometre düzenlemesi 1 Temmuz 2026’ya uzatıldı..
Jeffrey Epstein’in kardeşi: Abimi Trump öldürttü!.
Türkiye Suriye’ye radar yerleştiriyor..
CHP’li Şile Belediyesi’ne yolsuzluk operasyonu!.
Özel Harekât Başkanı SDG’yi kazımak için Suriye’de!.
Şehit babasının ayakkabısız hali yürekleri dağladı!.
AK Partili vekilin 52 bin TL’lik ayakkabısı ortalığı fena karıştırdı!.
Dubai üzerinden uyuşturucu ve fuhuş tuzağına çekilen Türk kızları!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Filistin’de Yahudi zulmü hız kesmiyor!.

Filistin’de Yahudi zulmü hız kesmiyor!.
14.03.2021
A+
A-

Filistinli anne ile babayı çocuklarının gözü önünde yaralayan Yahudi yerleşimcilerin saldırısı kameraya yansıdı. Saldırıda yaralanan Filistinli baba tedavi amacıyla hastaneye kaldırıldı, hafif yaralanan anne bölgede tedavi edildi.

Yahudi yerleşimcilerin işgal altındaki Batı Şeria’da çocukların da aralarında bulunduğu Filistinli bir aileye taş ve sopalarla saldırması sonucu 2 kişi yaralandı.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, Filistinli Alyan çifti ve 8 çocuğu, El Halil kenti yakınlarındaki Mesafer Yatta bölgesi kırsalında bulunan tarlalarına çalışmak için gitti.

Alyan ailesi, yasa dışı Mitzpe Yair Yahudi yerleşim birimi yakınlarında bulunan tarlalarında çalışırken yüzleri maskeli bir grup Yahudi yerleşimcinin saldırısına uğradı.

Taş ve sopalarla Filistinli aileye saldıran Yahudi yerleşimciler, baba Said Alyan ile kimliği belirtilmeyen anneyi yaraladı.

Saldırıda yaralanan Filistinli baba tedavi amacıyla El Halil kentindeki bir hastaneye kaldırıldı, hafif yaralanan anne bölgede tedavi edildi.

20210313_2_47316804_63343759

Filistinli anne tarafından cep telefonuyla kaydedilen ve sosyal medyada yayımlanan görüntülerde, Yahudi yerleşimcilerin Filistinli aileyi taşladıkları görülüyor.

Yüzü maskeli ve elinde sopa olan bir Yahudi yerleşimcinin Filistinli anneye saldırdığı an da kameraya yansıyor.

Büyük tepkiye neden olan görüntüde, çocukların ağlamaları ve çığlıklarının yanı sıra Filistinli annenin “çocukları öldürdüler” feryadı duyuluyor.

İsrail’in 1967’de işgal ettiği Batı Şeria’da 250’den fazla yasa dışı Yahudi yerleşim birimi bulunuyor. Bu yerlerde ikamet eden 450 binden fazla Yahudi yerleşimci, Batı Şeria’da işgal altında yaşayan Filistinliler için hayatı daha da zor hale getiriyor.

Yahudi yerleşimciler, sık sık Batı Şeria’daki Filistinli çiftçilere saldırıyor, zeytin ağaçlarını kesiyor.

Uluslararası hukuka göre, işgal altındaki topraklarda bulunan tüm Yahudi yerleşim birimleri yasa dışı kabul ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.