Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kahpe İsrail’in alıkoyduğu 48 Türk vatandaşı yarın özel uçakla getiriliyor..
CHP’li Manavgat belediyesi de AK Parti’ye katılıyor..
Trump’tan HAMAS’a içi boş aptalca tehditler!.
İsrail’e ajanlık yapan avukat da paketlendi!.
Kurultay davası ertelendi!. Gürsel Tekin göreve devam edecek!.
Tahliye kararı bekleyen Fatih Altaylı’nın hayalleri suya düştü!.
DEM Heyeti yeniden İmralı’ya gidiyor..
Ekim ayı kira artış oranları belli oldu..
TÜİK Eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı..
Kahpe İsrailli Bakan Sumud Kahramanlarının karşısına geçip hakaretler yağdırdı!.
“İmamoğlu Olmazsa Erdoğan’ın Karşısına Kim Çıkmalı” anketi..
HAMAS’tan Trump’a ateşkes yanıtı..
Açığı kapatmak için yine akaryakıt zammına yaslandılar!.
İsrail’e ajanlık yapan Serkan Çiçek MİT tarafından suçüstü yakalandı!.
Gezi Organizatörü Ayşe Barım’ın tahliye sevinci kısa sürdü!.
CHP’li belediyeleri rüşvete bağlayan müteahhitin tüm malvarlıklarına el konuldu!.
Fenerbahçe taraftarı Filistin’i unutmadı!.
Esed itine Moskova’da suikast!. Son anda kurtuldu!.
İstanbul’da 5 şiddetinde deprem!.
Turgay Ciner’in yurt dışına kaçırdığı kara para miktarı 5 milyar dolar!.
Demirtaş cezaevinden çıkarılıyor..
Valilikten İstanbul için fırtına ve yağış uyarısı!.
DDM’den Cem Küçük’ün KAAN açıklamalarına jet yalanlama!.
Sumud Filosu’na saldıran kuduz köpek İsrail 25 Türk’ü alıkoydu!.
Kahpe İsrail ordusundan Sumud filosuna müdahale!.
Sumud filosuna saldırı alarmı!.
Kahpe ABD Gazze Barış Mütabakatında yine kıvırdı!.
Eski tip sürücü belgeleri için son tarih 31 Ekim!.
CHP yurt dışında Türkiye’yi şikâyet etme mitinglerine başlıyor!.
3,5 ton kayıtsız doları bankaya bavullarla taşımışlar!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Filistinli anne-baba çocuklarının yanında işgalci teröristlerin saldırısına uğradı!.

Filistinli anne-baba çocuklarının yanında işgalci teröristlerin saldırısına uğradı!.
13.03.2021
A+
A-

Yahudi yerleşimcilerin işgal altındaki Batı Şeria’da çocukların da aralarında bulunduğu Filistinli bir aileye taş ve sopalarla saldırması sonucu 2 kişi yaralandı.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, Filistinli Alyan çifti ve 8 çocuğu, El Halil kenti yakınlarındaki Mesafer Yatta bölgesi kırsalında bulunan tarlalarına çalışmak için gitti.

Alyan ailesi, yasa dışı Mitzpe Yair Yahudi yerleşim birimi yakınlarında bulunan tarlalarında çalışırken yüzleri maskeli bir grup Yahudi yerleşimcinin saldırısına uğradı.

Taş ve sopalarla Filistinli aileye saldıran Yahudi yerleşimciler, baba Said Alyan ile kimliği belirtilmeyen anneyi yaraladı.

Saldırıda yaralanan Filistinli baba tedavi amacıyla El Halil kentindeki bir hastaneye kaldırıldı, hafif yaralanan anne bölgede tedavi edildi.

Filistinli anne tarafından cep telefonuyla kaydedilen ve sosyal medyada yayımlanan görüntülerde, Yahudi yerleşimcilerin Filistinli aileyi taşladıkları görülüyor.

Yüzü maskeli ve elinde sopa olan bir Yahudi yerleşimcinin Filistinli anneye saldırdığı an da kameraya yansıyor.

Büyük tepkiye neden olan görüntüde, çocukların ağlamaları ve çığlıklarının yanı sıra Filistinli annenin “çocukları öldürdüler” feryadı duyuluyor.

İsrail’in 1967’de işgal ettiği Batı Şeria’da 250’den fazla yasa dışı Yahudi yerleşim birimi bulunuyor. Bu yerlerde ikamet eden 450 binden fazla Yahudi yerleşimci, Batı Şeria’da işgal altında yaşayan Filistinliler için hayatı daha da zor hale getiriyor.

Yahudi yerleşimciler, sık sık Batı Şeria’daki Filistinli çiftçilere saldırıyor, zeytin ağaçlarını kesiyor.

Uluslararası hukuka göre, işgal altındaki topraklarda bulunan tüm Yahudi yerleşim birimleri yasa dışı kabul ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.