Fransa’nın İslam’la savaşı! 73 Camiyi kapattılar!.
Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, “radikal İslamcılık ile mücadele” iddiasıyla yılın başından itibaren 73 cami, özel okul ve iş yerlerinin kapatıldığını belirtti.
Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, düzenlediği basın toplantısında, geçen ay ülkenin Herault bölgesinde bir cami ve bir özel okul, diğer bölgelerde ise bir dernek ve 9 iş yerinin kapatıldığını kaydetti.
Bu yılın başından bu yana toplam 73 cami, özel okullar ve iş yerlerinin kapatıldığını ifade eden Darmanin, ülkede 231 yabancının radikalleştiği gerekçesiyle sınır dışı edilmesi gerektiğini savundu.
Öte yandan Darmanin, geçen ay 4,2 ton uyuşturucunun ele geçirildiğini ve uyuşturucu kaçakçılığı yapan 1189 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.
Post Views:
1.122
BENZER KONULAR
Azez’de kuyumcular Suriye Lirası’nın değer kaybetmesi sonrası Türk Lirası kullanma...
15.04.2023
İsrail güçlerinin Filistinli grupların bayraklarını açmaları sebebiyle işgal altındaki Doğu...
03.10.2025
Gazze Şeridi’ndeki ablukayı kırmak için yola çıkan Küresel Sumud Filosu’ndaki...
05.08.2025
Kahpe İsrail’in Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir, Gazze Şeridi’nin tamamını işgali...
29.03.2020
Inter forması giyen ünlü futbolcudan çok konuşulacak sözler! “Hükümet coronavirüsü ciddiye almadı!.”
Inter forması giyen Uruguaylı savunma oyuncusu Diego Godin, koronavirüse karşı...
22.01.2023
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun yargının yetkilerinin kısıtlandığı yasa teklifi ve...
YORUMLAR