Fransa’nın İslam’la savaşı! 73 Camiyi kapattılar!.
Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, “radikal İslamcılık ile mücadele” iddiasıyla yılın başından itibaren 73 cami, özel okul ve iş yerlerinin kapatıldığını belirtti.
Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, düzenlediği basın toplantısında, geçen ay ülkenin Herault bölgesinde bir cami ve bir özel okul, diğer bölgelerde ise bir dernek ve 9 iş yerinin kapatıldığını kaydetti.
Bu yılın başından bu yana toplam 73 cami, özel okullar ve iş yerlerinin kapatıldığını ifade eden Darmanin, ülkede 231 yabancının radikalleştiği gerekçesiyle sınır dışı edilmesi gerektiğini savundu.
Öte yandan Darmanin, geçen ay 4,2 ton uyuşturucunun ele geçirildiğini ve uyuşturucu kaçakçılığı yapan 1189 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.
Post Views:
1.119
BENZER KONULAR
08.07.2020
Yeni tip coronavirüsten (covid-19) hayatını kaybeden Kırgızistan eski Meclis Başkanı...
Microsoft’un kurucusu, Bill ve Melinda Gates Vakfı’nın Eşbaşkanı Bill Gates,...
31.08.2019
Vietnam’da giysi ve ayakkabı mağazasında çıkan yangın hızla yayılıp, yandaki...
Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, aşı üretim...
Türkiye’nin öncülüğünde bugün İstanbul’da imzalanan tahıl koridoru anlaşması dünya basınında...
Pakistan meclisinde yapılan güvensizlik oylaması sonucu İmran Han hükümeti düştü....
YORUMLAR