Site Rengi

HABER ÖZETİ
BOSH’tan Aile Yılı’nda aileyi yok etme planlı alçak reklam!.
İspanya Başbakanını taşıyan uçak Ankara’ya acil iniş yaptı!.
CHP’li Muhittin Böcek’in gelini de tutuklandı!.
CHP’li başkan 10 milyona kiralık katil tutup meclis üyesini öldürtmeye kalkmış!.
Pavyoncu başkanı 1 ay sonra nihayet partiden kovabildiler!.
ABD’nin işgâl etmeye hazırlandığı Küba’dan Trump’a rest!.
Müzakere yalanı ile İran’ı oyalayan ABD bombardıman uçakları ile saldırı hazırlığı yapıyor..
Fenerbahçe Başakşehir’i 3 golle geçti!.
Galatasaray şampiyonluk yolunda Samsunspor’dan 4 yedi..
CHP’li sapık başkanın mide bulandıran iğrenç mesajları ortalığa saçıldı!.
Galatasaray bu akşam şampiyonluğa oynayacak..
Hep aynı kahpelik!. Önce savaş çıkarıyor, sonra milyarlarca dolarlık silah satıyor!.
Kahpe İsrail’de Türkiye’nin yeni gücü olan MIZRAK tedirginliği!.
Trump’tan AB’ye yüzde 25 “İran Savaşında Yardım Etmediniz” vergisi!.
Milli ve Yerli helikopterimiz GÖKBEY TSK envanterine girdi..
MHP’de kurultay tarihi belli oldu..
ABD’de benzin fiyatı 5 doları geçti!. Ekonomi baskı altında..
15 yaş altına sosyal medya yasağı resmen başladı..
PKK Çözüm Süreci’nin dondurulduğunu açıkladı!.
Tepkiler ayyuka çıkınca CHP Arif Kocabıyık’ı parti kapısından daha girmeden kovdu!.
FİFA İran’ın Dünya Kupası’na katılabileceğini açıkladı..
CHP’li çocuk tacizcisi başkana ödül gibi ceza!.
Efsane Başkan Aziz Yıldırım Aykut Kocaman ile geri dönüyor..
İmamoğlu Suç Örgütü davasında 15 kişi tahliye edildi..
Kira fiyatlarını aşan aidat soygunu TBMM’nin gündeminde!.
ABD’li şerefsiz Türkiye’yi Ayasofya üzerinden yaptırım uygulamakla tehdit etti!.
Gazze’ye giden Sumud filosu kahpe İsrail tarafından rehin alındı!.
İngiliz medyası Gazze’de yapılan soykırımı meşrulaştırmaya çalışıyor!.
Putin-Trump İran savaşını konuşmak için bir araya geldi..
ABD Merkez Bankası FED faizi sabit tuttuğunu açıkladı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Fransız aktör Depardieu hakkında tecavüz ve cinsel tacizden soruşturma açıldı!.

Fransız aktör Depardieu hakkında tecavüz ve cinsel tacizden soruşturma açıldı!.
24.02.2021
A+
A-

Fransız aktör Gerard Depardieu hakkında “tecavüz” ve “cinsel taciz” suçlamalarıyla soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı.

Fransız basınının adli kaynaklara dayandırdığı haberlerde, 72 yaşındaki Depardieu hakkındaki “tecavüz” ve “cinsel taciz” suçlamalarıyla soruşturmanın 16 Aralık 2020’de açıldığı belirtildi.

Haberlerde, Depardieu hakkında adli denetim kararı alınmadığı kaydedildi.

Fransız aktör hakkında 2018’de açılan ön soruşturmayla ilgili Haziran 2019’da takipsizlik kararı verildiği ifade edilen haberlerde ancak Haziran 2020’de Depardieu tarafından “tecavüz ve cinsel tacize uğradığını öne süren 22 yaşındaki komedyen kadının yeniden suç duyurusunda bulunmasıyla konuyu takip etmesi için hakim atandığı ve olayla ilgili soruşturma açıldığı aktarıldı.

Depardieu’nün avukatı Herve Temime, basına yaptığı açıklamada, müvekkilinin suçlamaları reddettiğini, soruşturmanın kamuoyuyla paylaşılmasına tepki gösterdi.

Söz konusu komedyenin Ağustos 2018’de Lambesc semtindeki jandarmaya suç duyurusunda bulunmasıyla Depardieu hakkında ön soruşturma açılmıştı.

Olayın 7 ve 13 Ağustos 2018’de Fransız aktörün Paris’teki evinde gerçekleştiği belirtilmişti.

Fransa’da varlık vergisinin yükselmesi nedeniyle geçmişte Belçika’ya taşınan Depardieu, 2013’te Rusya vatandaşlığını almıştı. Depardieu, 2018’de yaptığı açıklamada, Cezayir’e taşınma kararı aldığını söylemişti.

SİNEMA TARİHİNE ADINI YAZDIRMIŞ USTALARLA ÇALIŞTI

Depardieu, küçük bir gezici tiyatroyla başladığı oyunculuk kariyerinde Bertrand Blier’nin “Les Valseuses (1971)” filmiyle başrole yerleşti. Bundan sonra ise dramadan maceraya, komediden tarihi filmlere tüm türlerde performansını sergiledi.

Yalnız Fransız sinemasında değil İtalyan, Rus, Alman ve Orta Asya sinemalarında da boy gösteren Depardieu sanat filmlerinde yer aldığı kadar gişe filmlerinin sevilen karakterlerini canlandırdı. Depardieu, sinema tarihine adını yazdırmış ustalarla çalıştı. Truffaut’nun yönettiği “Son Metro” (Le Derniere Metro-1980) Oscar ve Altın Küre’de Yabancı Dilde En İyi Film Ödülü’ne aday gösterilirken, Depardieu’ya En İyi Erkek Oyuncu Cesar’ını getirmişti.

Oyunculuğun yanı sıra kamera arkasına da geçen Depardieu, Moliere’in Tartüf’ünü sinemaya aktarmış ve ortak yönetmenliğini üstlendiği iki film çekmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.