Site Rengi

HABER ÖZETİ
Günün en çok konuşulan karesi bu oldu..
Epstein dosyalarında adı geçen Ahmet Davutoğlu ilk kez konuştu..
Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP’yi yerden yere vurdu!.
Küçük kıza cinsel istismarda bulunan CHP’li Başkan görevden alındı!.
Jandarma polis kılığına girip altın taşıyan aracı gasp etti iddiası!.
Aziz İhsan Aktaş CHP’li belediyelere rüşvet yağdırmış!.
CHP’nin Meclis’teki provokasyonu dünya basınında..
DEM Parti’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür açıklaması..
AK Partili Başkan hakkındaki Yasak Aşk iddiası ortalığı karıştırdı!.
CHP ikiyüzlülüğü yine gündem oldu..
Hakan Fidan’ın cevapsız bıraktığı “Nükleer” sorusu İsrail’in paçalarını tutuşturdu!.
Haluk Levent’ten Sedat Peker açıklaması..
Gezi İhaneti organizatörü Ayşe Barım’a verilen ceza belli oldu..
Şanlıurfa’da kullanılan kaçak elektriğin yıllık maliyeti 15 milyar!.
Akın Gürlek’in Adalet Bakanı olduğunu öğrenen Özgür Özel adeta kudurdu!.
Epstein belgelerinde Arap dünyasını karıştıran skandal fotoğraflar!.
CHP’nin kâbusu Akın Gürlek İçişleri Bakanı oldu..
CHP’li Başkan küçük çocuğa cinsel istismardan tutuklandı!.
Adalet Bakanı ve İçişleri Bakanı değişti..
Trump İran’ı ikinci ABD donanmasını göndermekle tehdit etti!.
Gezi Darbesi organizatörü Ayşe Barım hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis talebi!.
Bakan Fidan Suriye’den sonra Irak’ı da PKK’dan arındıracaklarını açıkladı!.
Domuza çarşaf giydirip paylaşan alçak tutuklandı!.
Epstein’in suç ortağından Trump’a açık tehdit!.
Bebek Otel’in sahibi Muzaffer Yıldırım’ım malvarlıklarına el konuldu..
Yaşına başına mesleğine bakıp utanmadan Özgür Özel’in küfürlerini savundu!.
Özgür Özel’in ayyaş kafayla attığı mesajlara tepkiler çığ gibi!.
İsrail’den ABD’ye İran resti: YA HEMEN VURUN YA DA BİZ TRK BAŞIMIZA VURURUZ!.
İran’dan dünyanın uykularını kaçıracak Atom Bombası açıklaması..
CHP’li Başkandan Özgür Özel hakkında şok açıklamalar!. Anama bacıma sayıp söven ahlaksızın birisi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Galatasaray’dan 5 yıldız için TFF’ye çağrı..

Galatasaray’dan 5 yıldız için TFF’ye çağrı..
07.07.2022
A+
A-
Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe’nin 5 yıldızlı logo kullanmaya başlaması üzerine TFF’ye bir şikayet daha iletti.

Önceki gün sarı-lacivertlilerin basın kuruluşlarına 5 yıldızlı logomuzu kullanın çağrısına rakip kulüpler tepki göstermeye devam ediyor.

Trabzonspor’un ardından Galatasaray da sosyal medya paylaşımlarıyla duruma tepki gösterirken, sarı-kırmızılı takım TFF’ye çağrıda bulundu.

Hukuk dışı logo…

Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklama şu şekilde;

“TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU YÖNETIM KURULU SAYIN BAŞKANLIĞINA

KONU: Ulusal lig statüsü dışında elde edilen şampiyonluklara dair yapılan hukuk dışı işlemlerin durdurulması ve gerekli önlemlerin alınması talebidir.

AÇIKLAMALAR:

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından 06.07.2022 tarihinde, bu sezon itibariyle iddia edilen 28 Türkiye Şampiyonluğu’nun karşılığı olan beş yıldızlı logo kullanımının hayata geçirildiği www.fenerbahce.org üzerinden yapılan duyuru ile kamuoyuna bildirilmiştir.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu konuda alınmış bir karar olmamasına rağmen yapılan duyuru gayrimeşrudur. Kulübümüz 23.03.2021 tarihinde bu konuyla ilgili gerekli itirazlarını yazılı olarak beyan ederek başvurunun neden reddedilmesi gerektiğini sebepleri ile birlikte Sayın Federasyonunuza iletmiştir.

Altmış iki yıldır uygulanmakta olan Milli Lig Sisteminin kişisel hesaplar için yetki, şekil, usul, konu ve amaç bakımından hukuka aykırı bir şekilde değiştirilmesi amacıyla çaba harcamaya devam etmek, sportif başansızlıklannı örtbas etmek için Türk futbolunu ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun itibarını zedelemek için gözünü kırpmayan, sorunlu bir düşüncenin ürünüdür.

İzansız ve hukuk tanımaz bir şekilde yapılmaya çalışılan bu ve benzeri girişimleri hoş görmemiz, Türk yargı ve idare sistemi ve kararlarını hiçe sayan, eşi benzeri olmayan şımarıklıkları görmezden gelmemiz beklenemez

İnanıyoruz ki, sadece Galatasaray camiasının değil diğer kulüp yönetimleri ve taraftarlarının da ortak amacı, maddi ve manevi kayba uğramamak, armalanm asılsız pazarlama ve manipülasyon malzemesine aracı etmemektir. Bu amaçla herkesi hukukun, adaletin ve tarihi gerçeklerin yarımda olmaya davet ederiz.

“Gereğini yapın”

SONUÇ VE İSTEM:

Yönetiminizin göreve geldiği ilk günden beri gerek söylemleri gerekse eylemleriyle hukukun üstünlüğü ve adalet duygusuna önem verdiğine şahit olmaktayız. Türkiye Futbol Federasyonu ilgili talimatlannda şampiyonluk yıldızlarının nasıl kullanılacağı açıkça belirtilmesine rağmen sürdürülmeye çalışılan bu ortaoyununun sona erdirilmesi ve Türk futbolunun telafisi imkansız zararlara uğramasının engellenmesi için gereken tedbirlerin alınmasını ve TFF Talimatlan uyarınca gerekli yaptırımların uygulanmasını talep ederiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.