Site Rengi

HABER ÖZETİ
İran’da rezil olan Trump ABD’nin karizmasını kurtarmak için yalan makinesine döndü!.
Tel Aviv’i Gazze’ye İran’a selamlar olsun..
A Millilerimiz Romanya’yı 1-0 mağlup etti..
Muhittin Böcek’in iki şoförü yolsuzluk kapsamında tutuklandı..
The Economist’ten dikkat çeken İran kapağı..
Bunak it şimdi de NATO’ya sataşıyor!.
Türk Silahlı Kuvvetleri Bağdat’taki NATO Üssünü boşalttı..
Özgür Özel’in 13 milyonluk daireyi 800 bin TL’ye nasıl aldığı ortaya çıktı!.
Bayan Netenyahu çocuklarına baskı yapıldığı için çok üzülüyormuş!.
Dev Türk petrol tankeri İstanbul’a girerken İHA ve İDA’lar tarafından vuruldu!.
Gıda etiketlerindeki “Günlük” sahtekârlığına düzenleme geldi!.
CHP’nin palavrasına ayakçılık yapan tapu müdürleri tutuklandı!.
İngilizler Trump’un savaş ve ateşkes oyunları ile yaptığı milyon dolarlık vurgunları deşifre etti!.
Akit Gazetesi Özgür Özel’i sağlı sollu tokatlamaya devam ediyor!.
İBB’deki para kuleleri skandalları ile ilgili flaş itiraflar!.
Trump müzakere açıklamaları yaptıkça brent petrol düşüyor..
İran-İsrail arasında 1 aylık ateşkes ve 15 maddelik yol haritası iddiası..
İran, Hürmüz Boğazı’nın sadece kendileri ile savaşmayan ülkelere açık olduğunu söyledi..
Kuduz köpek gibi sağa sola saldıran Trump anketlerde çakıldı!.
İran füzelerle Tel Aviv’i vurmaya devam ediyor!.
Bakan Gürlek’in tapu kayıtlarını sorgulatan “CHP’li Ayşegül” bakın kimmiş!.
Emine Ülker Tarhan tabela partisini kapatıp CHP’ye geri döndü..
İsrail semalarında özlediğimiz görüntüler..
Trump’tan canlı yayında şok suçlama!. Savaş suçunu savunma bakanının üzerine attı!.
Hürmüz’e alternatif olarak Yenbu Liman’ı devreye alındı..
Gelen son zamlarla akaryakıt 80 liraya dayandı..
Ünlü yapımcı Erol Köse’nin intihar ettiği ortaya çıktı!.
Trump savaşa 5 gün ara verdiğini duyurdu piyasalar alt üst oldu..
Ünlü yapımcı Erol Köse hayatını kaybetti..
Kılıç Çatma davasında flaş karar.. Komutanlar görevine iade edildi..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Günay Tuncel son yolculuğuna uğurlandı

Solunum ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Günay Restoran’ın eski sahibi Günay Tuncel son yolculuğuna uğurlandı. 

Günay Tuncel son yolculuğuna uğurlandı
25.07.2019
A+
A-

Solunum ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Günay Restoran’ın eski sahibi Günay Tuncel son yolculuğuna uğurlandı. 

Günay Tuncel'in cenaze namazı Zincirlikuyu Camii'nde kılındı. Cenazeye, Tuncel'in ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Tuncel'in oğlu Büke Tuncel taziyeleri kabul etti. İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Tuncel'in naaşı, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda bulunan aile kabristanlığına defnedildi.

“SON GAZİNOCU, ONU DA KAYBETTİK"

Günay Tuncel'in arkadaşı İsmet Çınkı, “Günay ağabey, bizim 40 yıllık dostumuz, ağabeyimizdi. İstanbul'un efsaneleri vardır, Galata Kulesi, Kız Kulesi, boğaz gibi Günay ağabey de onlardan birisiydi. Günay ağabey çok zengin bir insan değildi ama çok varlıklıydı. Herkese çok iyilik yaptı. Birçok sanatçıyı şu anda bulundukları yere getirdi. Öldüğü güne kadar projelerin peşinde koştu. Bizim için çok büyük bir kayıp. Bir yıldız kaydı, gönül isterdi ki böyle bitmesin. Ama her canlı maalesef ölümü tadıyor. Çok üzgünüz.ö dedi. Necat Hepkon ise, “Gazinoculuk da bitti artık. Son Günay'dı. Fahrettin Aslan, ardından Günay, son gazinocu onu da kaybettik." ifadelerini kullandı.

“İNSAN GİBİ İNSANDI"

Arkadaşı İzzet Öz, “Dünyanın en tatlı adamlarından biridir. Futbolu çok sever. Her zaman keyif almıştır. Ama özellikle müzikal anlamda duyarlıdır. Gerçekten prodüktör gibidir. Çok yaratıcıydı. Dünya tatlısı bir insandı. Benim için en önemli tarafı biz Günay'ın bahçesinde evlenmiştik. Başımız sağ olsun." diye konuştu.

Günay Tuncel'in eşinin babası Kemal Erbaydar ise, “Hayatım boyunca gördüğüm en beyefendi bir insanı kaybettik. İnsan gibi insandı. Bize kötü bir şaka yaptı. Söylenecek bir şey yok. İyilik timsali enfes bir adamdı." dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.