Site Rengi

HABER ÖZETİ
CHP Lideri Özel’e Cumhurbaşkanına Hakaretten jet soruşturma!.
Trump’tan sonra Putin’de nükleer silah çalışması talimatı verdi!.
Balıkesir Sındırgı afet bölgesi ilan edildi!.
200 sanığın yargılanacağı Aziz İhsan Aktaş iddianamesi kabul edildi..
Adalet Bakanı Tunç’tan flaş Selahattin Demirtaş açıklaması!.
Davutoğlu ile Özdağ arasında faşist tartışması yeniden alevlendi!.
Mahkeme kayyumun CHP İstanbul İl Başkanlığı’na devam kararı verdi..
Trump’un tehditlerine rağmen Müslüman Başkan kazandı!.
1.8 milyon Hacı adayı için bugün kura çekiliyor..
ABD’de hava sahası krizi!.
İmamoğlu’nun babasına ve oğluna yurt dışı çıkış yasağı..
Venezuela’nın yeraltı kaynaklarına çökmeye kalkan ABD Çin’e tosladı!.
Bahçeli’nin gördüğü lüzum üzerine Demirtaş tahliye ediliyor!.
Selahattin Demirtaş’tan Devlet Bahçeli’ye teşekkür mektubu..
Motosikletler için koruyucu ekipman zorunluluğu getirildi..
CHP’nin şaibeli kurultay davası yine ertelendi..
Bahçeli kurmaylarını İmralı’ya gönderiyor..
MHP Lideri Bahçeli’den Adalet Bakanlığı’na Selahattin Demirtaş talimatı!.
Deprem yardımlarına çöken AK Partili vekile Merkez Bankası’ndan kıyak ihale!.
Trump Veneuzela’nın yeraltı kaynaklarının peşinde!.
Ekrem’in sahte diplomasının detayları belli oldu…
2026 yılı trafik cezaları tarifesi belli oldu..
ChatGPT’ye sağlık ve hukuk konularında danışmanlık dönemi sona erdi!.
Alman Başbakan Erdoğan’dan fırçayı yiyince çantasını açamamış!.
Kahpe İsrail ateşkes anlaşmasını 194 defa ihlal etti!.
Venezuellalı muhalif kahpe darbe yapması için ABD’ye adeta yalvarıyor!.
Yeni hafta soğuk ve yağışlı hava ile başlıyor..
CHP’nin yere göğe sığdıramadığı İngiliz Kemâl’in gerçek yüzü ortaya çıktı!.
Sağlık raporu alamayan Hacı olamayacak..
Reha Muhtar THY’nin kara listesine alındı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Halk otobüsünde iğrenç taciz! “En ağır cezayı almasını istiyorum!.”

Halk otobüsünde iğrenç taciz! “En ağır cezayı almasını istiyorum!.”
12.03.2021
A+
A-

Van’da geçen yıl özel halk otobüsünde 2 kadını elle taciz edip, cinsel organını göstermeye çalıştığı iddia edilen M.E., tutuksuz yargılandığı davada üçüncü kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti, sanığın savunma amaçlı süre isteği ve müşteki vekilinin talebi doğrultusunda şikayet ile delillerin sunulmasına yönelik gelecek celseye kadar süre verilmesini kararlaştırıp, duruşmayı erteledi. Duruşma sonrası adliye önünde açıklama yapan müşteki B.P.Ç., sanığın en yüksek cezayı almasını istediğini söyleyerek, “Bu tür olaylarda hiçbir kadının susmasını istemiyorum. Sustuğumuzda daha çok yaşıyoruz bu olayları” dedi.

Olay, geçen yılın Şubat ayında, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ile kent merkezi arasında yolcu taşınan özel halk otobüsünde meydana geldi. İddiaya göre, otobüste seyahat eden B.P.Ç., sonradan araca binen M.E.’nin elle tacizine uğradı. Bunun üzerine B.P.Ç., hemen koltuğa otururken, yanına ise B.P. isimli kadın geldi. Bu sırada her iki kadına yönelik tacizini sürdüren M.E., cinsel organını göstermeye çalıştı. Durumu fark eden B.P.Ç., çığlık atarken, M.E.’yi yakalayıp, kaçmasına engel oldu ardından da telefonla polisi arayarak, şikayet etti. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, M.E.’yi gözaltına alarak, polis merkezine götürdü. Olay anı ise otobüsün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

2 YILDAN 5 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

M.E., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında açılan kamu davasının üçüncü duruşması ise Van 7’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Sanık, müşteki ve avukatların hazır bulunduğu duruşmada, savunmalar yapıldı.

Halk otobüsünde iğrenç olay En ağır cezayı almasını istiyorum

 

Mütalaa sonrası mahkeme heyeti, sanık M.E.’nin savunma amaçlı süre isteği ve müşteki vekilinin talebi doğrultusunda şikayet ile delillerin sunulmasına yönelik gelecek celseye kadar süre verilmesini kararlaştırıp, duruşmayı erteledi.

 

Halk otobüsünde iğrenç olay En ağır cezayı almasını istiyorum

 

‘AĞIR CEZAYI ALMASINI İSTİYORUM’

Duruşma sonrası adliye önünde açıklamalarda bulunan müşteki B.P.Ç., sanığın en ağır ceza ile cezalandırılması gerektiğini söyledi. Kararı merakla beklediğini kaydeden B.P.Ç., “Bugün duruşma görüldü ancak karar ertelendi. 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası isteniyor. Ben de kararı merakla bekliyorum. En yüksek cezayı almasını istiyorum. Benim isteğim, ağır ceza mahkemesinde yargılanmasıdır çünkü direkt temas ile dokunma var. Bu tür olaylarda hiçbir kadının susmasını istemiyorum. Sustuğumuzda daha çok yaşıyoruz bu olayları. O yüzden kimsenin susmasını istemiyorum. Bir kadının bu tür olaylarla karşılaşması durumunda hiçbir şekilde susmasını istemiyorum. Adaletin yerini bulmasını ve en ağır cezayı almasını istiyorum. Bu şahsın 4 kızı var ve ben gerçekten sonucu merak ediyorum. Kamera kayıtları en ince ayrıntısına kadar çıkarıldı. Elinin fermuarına gittiği ve fermuarını açıp, kapattığı, her şey görünüyor” dedi.

Halk otobüsünde iğrenç olay En ağır cezayı almasını istiyorum

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.