Site Rengi

HABER ÖZETİ
Sadettin Saran’ın uyuşturucu kan örneği pozitif çıktı!.
MEB’den fenomen öğretmenlere inceleme talimatı..
Libya Genelkurmay Başkanının jeti Ankara’da düştü!.
Asgari Ücret 28 bin 75 TL oldu..
Ve Özgür Ekrem’i sattı!.
Aşiret reisi Ankara’nın göbeğinde oğlunu vurdu!.
Trump Maduro’yu açık açık ölümle tehdit etti!.
Yeni yılda köprü ve otoyollara ne kadar zam gelecek..
Altın güne tüm rekorları alt üst ederek başladı!.
SDG itleri sivillere saldırdı!.
Uyuşturucu partilerinin düzenlendiği Kütüphane’nin sahibi gözaltında!.
Hakan Fidan’ı hedef alıp fırçayı yiyen Galip Ensarioğlu’ndan jet hızında çark!.
Uyuşturucu soruşturması kapsamında gazeteci Emrullah Erdinç gözaltına alındı!.
Okan Buruk palavrası elinde parlayan Sevilay Yılman’ı kapı önüne koydular!.
Türkiye’nin görev süresini iki yıl daha uzatan Libya Tezkeresi Meclis’ten geçti..
Sadettin Saran’ın Ela Rümeysa Cebeci ile olan skandal yazışmaları!.
İBB’deki Taşeron Dalaveresi ile belediyeyi inek gibi sağmışlar!.
Altın ve gümüş haftaya rekor kırarak başladı!.
Hafta da 4 Gün Mesai tasarısı Meclis gündeminde..
AK Partili vekilden Hakan Fidan hakkında zehir zemberek sözler!.
Kasım Garipoğlu’nun uyuşturucu partilerindeki özel konuğu Derin Talu’ymuş!.
Ali Koç’tan Sadettin Saran hakkında ilk yorum..
CHP’nin çıplak arama palavrasına jet yalanlama!.
Sadettin Saran’ın ifadesinde dikkat çeken Elâ Rümeysa Cebeci ayrıntıları!.
Yüz Yılın Konut Projesi’ne 8 milyon 840 kişi başvurdu..
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran serbest bırakıldı!.
Başörtüsü ile alçakça dalga geçen Murat Övünç tutuklandı!.
Mehmet Akif Ersoy’un eski eşi Pınar Erbaş da ekranlara veda etti!.
İzmir’den sonra yabancı bir İHA’da Balıkesir’de düştü!.
Sadettin Saran kan testi için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Hangi kulüpler Süper Lig’in başlamasına karşı çıktılar?.

Hangi kulüpler Süper Lig’in başlamasına karşı çıktılar?.
07.05.2020
A+
A-

Süper Lig’in devam etmesini istemeyen takımların Sivasspor, Yeni Malatyaspor, Ankaragücü, Konyaspor ve Kayserispor olduğu öğrenildi.

Koronavirüs salgını nedeniyle askıya alınan liglerin akıbeti, dün kesinlik kazanmıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, yaptığı açıklama ile Süper Lig’in 12-13-14 Haziran haftasında yeniden futbolseverlerle buluşacağını belirtmişti. Özdemir konuşmasında, 5 Süper Lig ekibinin ise bu kararı onaylamadığın,ı ancak çoğunluğun sağlandığını söylemişti.

TAKIMLAR BELLİ OLDU

Özdemir’in bahsettiği 5 takımın; Sivasspor, Yeni Malatyaspor, Ankaragücü, Konyaspor ve Kayserispor olduğu ortaya çıktı.

ÇALIMBAY: TARİHİ ERKEN BULDUM

Konuyla ilgili Sivasspor Kulübü adına açıklamalarda bulunan teknik direktör Rıza Çalımbay, tarihi erken bulduğunu belirtti.

Çalımbay, ”Dönüş için 12 Haziran’ı erken buldum. Biz ligin bitmesini istiyoruz. Gerçekten ligi oynayalım ve bitirelim ama bu kadar yakın tarihte olmasını istemiyoruz. Çünkü ne kadar çok zaman geç olursa o kadar iyi. En küçük riskte bu maçların oynanmaması gerekiyor.” dedi.

KONYASPOR: SORUMLULUĞU KİM ÜSTLENECEK?

Nihat Özdemir’in açıklamasının ardından resmi site üzerinden bir açıklama yapan Konyaspor, karara karşı olduklarını açıkça belli etmişti.

Yeşil-beyazlı kulüp, ”Vahim vakaların sorumluluğunu kim üstlenecek? Kararı teknik heyetler, futbolcular ve sahada ter döken diğer çalışanlar vermeli. Maçlar oynanacaksa futbol ailesi için tatmin edici bir çözüm yolu mutlaka bulunmalı.” ifadelerini kullanmıştı.

”BU ŞARTLAR ALTINDA OYNANMASI ZOR”

Tüm takıma yapılan koronavirüs test sonuçlarında oyuncusu Ricardo Faty’nin virüse yakalandığı öğrenilen Ankaragücü’nde ise; başkan Fatih Mert, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mert, ”Şunu biliyorum; birçok kulüpte futbolcular oynamak istemiyorlar. Bunu medyadan takip ediyorum. Herkesin kafasında birçok soru işareti var. Liglerin oynanması bu şartlarda zor gibi görünüyor.” şeklinde konuştu.

ADİL GEVREK: BAŞLAMASIN DEMİYORUZ, DOĞRU ZAMANDA BAŞLASIN

Süper Lig’in başlaması için verilen tarihi erken bulduğunu belirten Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ise, ”Biz lig başlamasın demiyoruz, doğru zamanda başlasın diyoruz. Birkaç kulüp değil, kulüplerin geneline yakını bu süreçte liglerin başlatılmasına sıcak bakmıyor.” dedi.

”KABUL EDİLEMEZ BİR HATADIR”

Yaşanan gelişmeyle ilgili Kayserispor’dan ise asbaşkan Mustafa Tokgöz, değerlendirmelerde bulundu.

Verilen kararın büyük bir risk olduğuna vurgu yapan Tokgöz, ”Hepimizin sağlığını tehlikeye atarak ölümüne oynayın denilmesi kabul edilemez bir hatadır.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.