Site Rengi

HABER ÖZETİ
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor…
Mazlum Kobani Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini söyledi..
Ehliyet affına veto!.
Borsa İstanbul soruşturmasında 12 kişi tutuklandı!.
Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu ve ekibine hodri meydan: SİZDEN KORKAN NAMERTTİR!.
Kılıçdaroğlu’nu devirmek için delegeleri pavyonlarda ağırlamışlar!.
İmamoğlu’nun yolsuzluk ve rüşvet sistemi ifşa oldu!.
Emeklilerin bayram ikramiyeleri yatırılmaya başlandı..
1,2 milyon maaş alan Rektör bey villasının kirasınıda devlete ödetiyor!.
ABD’nin baskısı ile İsrail 70 günlük ateşkes önerisini kabul etti!.
İBB’deki yolsuzluk soruşturmasında etkin pişmanlıktan faydalananların sayısı 7’ye yükseldi..
Art arda korkutan depremler!.
Sırrı Süreyya Önder’in koltuğuna oturacak isim belli oldu..
Akaryakıta en okkalısından bir zam daha!.
Yeni Şafak’tan Özgür Özel için bomba manşet!.
Komisyondan geçen yeni trafik cezaları cep yakacak!.
İnfaz düzenlemesinin ayrıntıları belli oldu…
Proje ortağı Seyfi Beyaz’da İmamoğlu’nu sattı!.
Altın kaçakçılığı yapan vekillere 8 aydır dokunan olmadı!.
Merkez Bankası’ndan el konulan Papara ile ilgili açıklama..
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni anayasa için 10 hukukçuyu görevlendirdiğini açıkladı..
Berat Albayrak siyasete geri dönüyor…
Papara’ya sahte bahis operasyonu!. 12 milyar vurgun yapılmış!.
Adliyede parmak sallayıp tehditler savuran İBB Başkanvekiline soruşturma!.
PKK ne zaman silah bırakacak…
İBB tarihinin en büyük vurgunu!.
Ters yönden gelip bir kişiyi öldüren Kızılay başkanının kızına hapis yok!.
Kabinede 8 Bakanın yeri değişiyor…
CHP’nin şaibeli kurultay davası 30 Haziran’a ertelendi!.
“Türkiye’nin Sorunlarını Kim Çözer” anketi…
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

HDP MEŞRUİYETİNİ YİTİRDİ!.

HDP MEŞRUİYETİNİ YİTİRDİ!.
18.11.2019
A+
A-

Terör örgütü PKK/YPG’nin sınırdan uzaklaşması, PKK’nın siyasi uzantısı HDP’li belediye başkanlarının yerine kayyım atanması ve Diyarbakır’da annelerin HDP önünde nöbet tutması, HDP’nin sonunu getirdi. Konuya ilişkin Akit’e konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, “HDP’li seçilmişlerin tamamına yakını, belki de tamamı dağla ilişkililer. HDP meşruiyetini yitirmiştir” dedi..

Terör örgütü PKK/YPG’nin Barış Pınarı Harekatı’yla sınırdan uzaklaşması, terör örgütleri ile bağlantıları ortaya çıkan HDP’li belediye başkanlarının yerine kayyım atanması ve Diyarbakır’da kaçırılan evlatlarının hesabını HDP’den sorarak 2 ayı aşkın süredir acılı ailelerin HDP önünde nöbet tutması, HDP’nin sonunu getirdi.

Seçim listesi dağdan geliyor!

HDP’nin meşruiyetini kaybettiğine dikkat çeken AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, “HDP’li seçilmişlerin tamamına yakını, belki de tamamı dağla ilişkililer. Bunların listelerini de dağ yapıyor. HDP meşruiyetini yitirmiştir. Gerek belediye başkanlarının, gerek milletvekillerinin, gerekse teşkilat başkanlarının tutum ve icraatlarından belli. HDP’li belediyelerin, bulundukları il ve ilçelerde halka hiçbir hizmet yapmadıkları, paranın dağa gittiği aşikardır. Böyle olunca da yerlerine kayyımlar atandı. Ayrıca HDP’nin önünde aylardır çocuklarını isteyen 55 tane annenin feryatları da bunu doğruluyor. Diyarbakır anneleri, ‘Bizim çocuklarımız HDP Diyarbakır İl Binasına girdi ve burada kayboldu’ diyor. Gündüz giren çocukları, gece dağa götürdükleri ile ilgili iddiaları vardı. Demek ki bunların hepsi doğru. HDP, CHP’nin destekleriyle Meclis’e girdi. Bu vesileyle Kılıçdaroğlu ve ekibinin de bu işte ne kadar günahkar olduğu ortaya çıkıyor” ifadelerini kullandı.

HDP’de ölüm sessizliği!

HDP’de sessizliğin hakim olduğunu ve Diyarbakır’da bir çalışmanın olmadığını ifade eden HÜDA PAR (Hür Dava Partisi) Diyarbakır İl Başkanı Osman Aktaş ise, “Barış Pınarı Harekatı’nın HDP’ye negatif etkileri oldu. HDP’li belediye başkanlarının terör bağlantılarının ortaya çıkması da HDP’yi iyice zora soktu. Diyarbakır’da yüzde 80 oy potansiyeline sahip olan HDP, bu alanda hiçbir çalışma yapmıyor. Seçmenin bu konuda bilinçlenmesi lazım. Bu olayların HDP’ye etki ettiği açık ama buradaki insanlar, bir anda HDP’yi bırakmayacak. Seçim gelse, buradaki insanlar sandıktan yine aynı neticeyi çıkaracak. Bu olayların ne kadar meyve verdiği ya da nasıl tepki aldığı seçimde belli olacak. PKK/YPG’nin sınırımızdan uzaklaşması, bazı belediye başkanlarının terörle bağlantılarının ortaya çıkması mutlaka etkileri olmuştur. Görünen o ki oldu da. Diyarbakır annelerinin nöbeti de HDP için durumu zora soktu. HDP’de bir sessizlik var ama tamamen ‘bitti, tükendi’ demek doğru değil. Onu da zaman gösterecek” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.