Site Rengi

HABER ÖZETİ
Master Şef Somer’de boykota destek vermek için restoranını kapattı!.
Devlete parmak sallayanlar kıçlarına tekmeyi yedi!.
Yukardakilerin siyasi ikbâl kavgası yine vatandaşa patladı!. Benzine zam!.
CHP’nin yerli ve milli markalar için yaptığı boykot çağrısına tepkiler büyüyor!.
TSK’dan ihraç ihraç edilen 5 teğmen geri dönmek için harekete geçti..
CHP Lideri Özel’den 2 Nisan’da “Tüketimi Durdurun” çağrısı!.
İmamoğlu’nun sosyal medya hesaplarına erişim engeli talep edildi!.
İmamoğlu’nun tutuklanması CHP’yi zirveye taşıdı..
Kılıçdaoroğlu’ndan yediği kazığın intikamını alacak adaylık açıklaması!.
Kahpe İsrail Filistin’i işgâl etmeden durmayacağını açıkladı!.
Altın fiyatları rekora doğru gidiyor…
Volkan Konak kalp krizi sonucu hayatını kaybetti..
Bayram Tatilinde Yollar Yine Kan Gölüne Döndü: 19 Can Kaybı!.
Kıbrıs’ta Başörtüsü Krizi Büyüyor! Ortaokulda Bone ve Bandana Yasaklandı!.
Saraçhane Krizi Sonrası Mansur Yavaş’ın Maltepe Mitinginde Kontrolü Elden Bırakmaması Dikkat Çekti!.
Mitingde konuşturulmayan Muharrem İnce alanı terk etti!.
Suriye’de yeni kabine açıklandı…
İBB operasyonunun devlete maliyeti 1 trilyon 200 milyon TL!.
Ekrem İmamoğlu’nun Tutuklanması Sonrası İlk Anket Açıklandı: CHP Liderliği Ele Geçirdi..
Bayramdan sonra zam yağmuru başlıyor!.
Ramazan Bayramı Başlıyor! İşte Şehrinizdeki Bayram Namazı Saatleri…
CHP Lideri Özel şimdi de ülkesini Almanlara şikâyet etti!.
Savcılık CHP’nin çağrısı ile sokakları terörize edenler hakkındaki iddianamesini tamamladı!.
İmamoğlu Anketinde Şok Sonuç! Ece Üner’in Dili Tutuldu!
Devlet Bahçeli’den Özgür Özel’e Tarihi Tepki: “Zıvanadan Çıkmıştır!”
Bakanlıklar Anlaştı: 13 Yaş Altı Çocuklara Sosyal Medya Yasağı Kapıda!
MHP Liderinden DEM Parti’ye Tebrik, CHP’ye Eleştiri Yağmuru!
Mansur Yavaş, 100 Dosyayı Açtı! Gökçek’e Ait Şok Belgeler Ortaya Çıktı!
Siyaset Sahnesinde Yeni Kriz! MHP’li Yönter’den Sedat Peker’e Anlamlı Mesaj!.
Hayali İftar Faturası Skandalı! İptal Edilen Yemeğin 973 Bin Lirası Belediye Kasasından Ödendi!
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

HDP yalakalığı ile Meclis’e giren PKK destekçisi Barış Atay’dan “Sokakta Dayak Yedim” fiyaskosu!.

HDP yalakalığı ile Meclis’e giren PKK destekçisi Barış Atay’dan “Sokakta Dayak Yedim” fiyaskosu!.
31.08.2020
A+
A-

HDP’ye yaptığı yalakalıklarla ve terör zanlılarına verdiği destekle Kandil’den gelen talimat ile Meclis’e giren ve gündemde kalmak için sürekli provakatif eylemlere imza atan Barış Atay, bu defa da adından ve popüleritesinden daha fazla söz ettirmek için “Sokakta 5 Kişi Tarafından Dayak” yedim palavrasıyla gündeme gelmeye kalktı!.

Yaptığı provokatif çıkışlarla gündem olmaya çalışan eski dizi oyuncusu Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay, dün gece yarısı 5 kişinin kendisine saldırdığını iddia etti. Bunun üzerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile girdiği “tecavüz” polemiği öne sürülüp , saldırının arkasında Soylu’nun olduğu yönünde sosyal medya kampanyası başlatıldı. Bunun üzerine “#SaldırıTiyatrosu” Twitter’da TT oldu.

Geçtiğimiz günlerde “arabamın biconları gevşeltilerek bana suikast düzenlenmek istedi” iddiasıyla ortaya çıkan ve bu iddiası doğru çıkmayan Barış Atay, bugün de “saldırıya uğradım” diyerek ortaya çıktı. Atay, dün gece saat 01:30 sularında İstanbul Kadıköy’de bir grup arkadaşıyla mekan çıkışında 5 kişinin saldırısına uğradığını iddia etti.

Saldırı tiyatrosunun hedefi Süleyman Soylu

Bu açıklamanın ardından hemen sosyal medyada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik kampanya başlatıldı. Soylu ile Atay arasında yaşanan “tecavüz” polemiği nedeniyle Soylu’nun bu saldırının arkasındaki azmettirici olduğu iddia edildi. Bu da “saldırı tiyatrosu”nun kodlarını ifşa etti.

‘Tecavüz’ paylaşımları…

Barış Atay, 18 yaşındaki İpek Er’e tecavüz zanlısı Uzman Çavuş Musa Orhan’ın mahkemece serbest bırakılmasından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu sorumlu tutmuş ve “Sen bir seri tecavüzcüyü korudun, kolladın. Hayatın boyunca her fırsatta yüzüne vurulması, asla unutmaman için uğraşacağız” suçlaması yapmıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman soylu da Atay’ın paylaşımını alıntılayarak, “Tecavüzcü PKK yöneticilerinin talimatıyla HDP’den milletvekili olan PKK ve DHKP-C artığı; benden ‘tecavüzcü kollayıcı’ olmaz da senden tam tecavüzcü olur… Tuma’nın kollayıcısı, dikkat yakalanma…” diye yanıt vermişti.

Sosyal medya ‘”#SaldırıTiyatrosu” dedi

Karşılıklı bu atışmanın ardından Barış Atay “5 kişi bana saldırdı” diye ortalığı ayağa kaldırdı. Süleyman Soylu’nun terörle mücadelesinden rahatsız olan tüm çevreler de ağız birliği etmişçesine Soylu’yu suçlamaya başladı. Yeterince kamuoyu desteği aldığını düşünen Barış Atay da çıkıp “Saldırının arkasında Soylu var” iddiasını tekrarladı.

Ancak “Kaburgalarımda kırık var” diyen Barış Atay’ın tek bir kare bile darp fotoğrafı paylaşmaması, olayla ilgili avukatı, partisi ve yandaşlarının tek bir kamera görüntüsü ortaya koyamamaları dikkat çekti. Bunun üzerine sosyal medyada “#SaldırıTiyatrosu” başlığı TT oldu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.