HDP’li Garo Paylan’dan Süleyman Soylu itirafı! “Bizim ruh sağlığımızı bozuyor!.”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun mecliste yaptığı efsane konuşmanın ardından HDP’li Garo Paylan’ın Soylu hakkında söylediği sözler yeniden gündeme geldi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, bütçe görüşmeleri kapsamında TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşma HDP sıraları adeta çıldırttı. Soylu’nun konuşmasının ardından HDP’li Garo Paylan’ın daha önce yaptığı bir konuşma tekrar gündeme geldi.
“Soylu bizim ruh sağlığımızı bozuyor”
Paylan o konuşmasında şu ifadeleri kullanmıştı:
“Toplumumuzun ruh sağlığı bozuk. Özellikle de bir bakan var ki her gün çıkıyor, ‘O terörist, bu terörist’ diyor. Biliyorsunuz ismini: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu. Soylu bizim ruh sağlığımızı bozuyor, bu kadar açık. Toplumu kamplaştırırsak, kutuplaştırırsak ruh sağlığımız bozulur.”
Post Views:
1.246
BENZER KONULAR
ABD Başkanı Donald Trump, yarın yapılacak ABD Başkanlık seçimlerinde anketlerin...
Seçmenler 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için...
19.09.2020
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, ‘Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi gelse...
11.07.2024
Metropoll Araştırma, Haziran ayına ilişkin yaptığı son anket sonuçlarını paylaştı....
İBB’deki hırsızlık yolsuzluk soruşturmasında tutuklu yargılanan Başkan Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’daki...
Özgür Özel’in İBB’ye yönelik hırsızlık ve yolsuzluk soruşturmalardan sonra Türkiye’yi...
YORUMLAR