Site Rengi

HABER ÖZETİ
Bakanlık koltuğundayken dev ihaleler verdikleri holdinglere yönetici oldular!.
İmamoğlu’nun saklattığı cep telefonu ele geçirildi!.
Ahmet Minguzzi’yi öldüren katilin kullandığı bıçak suç aleti sayılmadı!.
DEM Parti’den Cumhur İttifakı’na “Süreci Hızlandırın” çağrısı..
Suriye’ye uygulanan tüm yaptırımlar kaldırılıyor..
İBB’ye 3. dalga hırsızlık operasyonu..
Ayarları bozulan Özgür Özel hırsızlarını Hz. Yusuf’a benzetmeye başladı!.
CHP’nin İzmir mitingi fos çıktı!.
İmamoğlu’nu zora sokacak bir itiraf daha: Bavullarla Para Alıp Naylon Fatura Kesiyorduk!.
Sokak köpekleri ile kanser hastalarını ziyaret eden AK Partili vekile tepkiler çığ gibi!.
Joe Biden’in prostat kanseri olduğu açıklandı!.
Şampiyon Galatasaray…
PKK’nın fesih kararı sonrası DEM Parti’den ilk İmralı ziyareti..
Bahçeli’den Terörsüz Türkiye hedefinde 7 maddelik çağrı..
Fenerbahçe Eylül’de olağanüstü kongreye gitme kararı aldı..
Kongre için imza toplayan derneği bastı!.
Eurovision’da Azerbaycan’dan İsrail’e 12 tam puan!.
Kartalkaya’daki otel yangınında istenen cezalar belli oldu..
İsrailli kahpeden kan donduran sözler: Gazze’deki bütün çocuklar öldürülmeli!.
Fenerbahçe olağanüstü kongreye gidiyor..
İstanbul’daki Barış Zirvesi başladı..
5 adımda Terörsüz Türkiye…
CHP İmamoğlu’nu Başbakan yapma hayallerine devam ediyor..
PKK elindeki silahları nereye bırakacak?.
Metin Arolat’ın alkol ve uyuşturucudan öldüğü ortaya çıktı!.
Dünyanın gözü İstanbul’daki barış zirvesinde..
Demirtaş’ın tahliyesine ilişkin AKP’den ilk sinyal..
PKK’nın silah bırakma kararı anketlere nasıl yansıdı…
ABD’den Türkiye’ye füze satışına sürpriz onay..
İstanbul’da suya yeni bir zam daha geliyor..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

HDP’li Leyla Güven’in PKK desteği terörist raporlarında! Örgüte böyle moral vermiş!. (video haber)

HDP’li Leyla Güven’in PKK desteği terörist raporlarında! Örgüte böyle moral vermiş!. (video haber)
16.01.2021
A+
A-

Son dakika haberi… Eli kanlı terör örgütü PKK ile arasına mesafe koymayan ve Kandil’in sözcülüğünü yapan HDP milletvekillerinin dağılma noktasında olan örgüt mensuplarına nasıl cesaret verdiği operasyonlarda ele geçirilen raporlarla gözler önüne serildi. Ele geçirilen raporlarda HDP Hakkari Milletvekili olan ve milletvekilliği düşürülen Leyla Güven’in örgüte moral ve motivasyon sağlamak için ölüm orucuna başladığı ortaya çıktı.

Bulduğu her fırsatta terör örgütü PKK/KCK hakkında övücü söylemlerde bulunan ve dağa katılımları destekleyen açıklamalar yapan, PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olmak ve propagandasını yapmak suçundan 22 yıl kesinleşmiş hapis cezası alan ve 22 Aralık 2020 tarihinde tutuklanarak cezaevine konulan Leyla Güven’in kışkırtıcı açıklamaları terör örgütünden ele geçen raporlarla doğrulandı.

GABAR’DA ETKİSİZ HALE GETİRİLEN TERÖRİSTLERİN YAZIKLARI RAPORLAR ELE GEÇTİ
Yeni yılın ilk günlerinde Şırnak İl jandarma Komutanlığınca Gabar’da Yıldırım operasyonları gerçekleştirildi. Operasyonun sonucunu ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından “2021’de kahramanlarımız Gabar Dağı’ndan ilk haberi verdi, inlerine girdiler. Mağarada 5 terörist kahraman jandarma komandolarımız tarafından silah ve mühimmatlarıyla etkisiz hale getirildi. Allah evlatlarımızı muhafaza etsin” diyerek paylaştı.

5 teröristin etkisiz hale getirildiği bölgede yürütülen arama tarama faaliyetlerinde turuncu kategorideki Fırat Şah kod adlı İbrahim İldeniz, Serhildan Cudi kod adlı Muhammet Şirin Anakin, Mervan Kerkük kod adlı Zana Hazi adlı teröristlerin yazdığı “Botan saha komutanlığına bireysel yoğunlaşma raporumdur” adlı raporlar ele geçirildi.

HUZURSUZ OLAN ÖRGÜT MENSUPLARI LEYLA GÜVEN’DEN YÜZ BULDU
Teröristlerin, moral ve motivasyon kaybı yaşayan örgüt mensuplarının durumu hakkında üst yöneticilerine hitaben yazdıkları raporlarda, örgütün operasyonlarla iyice köşeye sıkıştığı ifade ediliyor. Raporlarda, örgütün varlığını sürdürebilmek ve huzursuz olan teröristleri örgüt içerisinde bir arada tutmak için HDP milletvekili Leyla Güven’in nasıl devreye girdiği anlatılıyor.

Teröristler tarafından bizzat el yazısıyla yazılan raporlarda, Leyla Güven’in milletvekili olduğu dönemde başlattığı ölüm orucu eyleminin teröristlerde olumlu etki yarattığı ve teröristlerin 2019 yılına daha moralli başlamalarını sağladığı açıkça ifade ediliyor.

Yine teröristler tarafından yazılan raporlarda, Leyla Güven öncülüğünde başlayan ölüm orucu eylemlerinin Irak, İran ve Suriye ile Avrupa ülkelerinde de yayılarak yurtdışında da kamuoyu oluşturduğu anlatılıyor.

HDP 27’nci dönem Hakkari Milletvekili olan ve 04 Haziran 2020 tarihinde Milletvekilliği düşürülen Leyla Güven, halen PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olmak ve propagandasını yapmak suçundan Elazığ Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.