Site Rengi

HABER ÖZETİ
Bakan Fidan’dan PKK’nın uzantısı SDG’ye son çağrı!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin’i Türkiye’ye davet etti..
CHP’li Ahmet Özder’den Devlet Bahçeli’ye sürpriz ziyaret!.
Mehmet Akif Ersoy ifşa olunca Esenler Belediyesi panik oldu!.
Güllü’nün kızı tutuklandı!.
Güllü cinayetinde skandal itiraf geldi!.
ABD Epstein’in albümünden Trump’ın da yer aldığı yeni fotoğrafları konuşuyor!.
İBB davasında ilk duruşma tarihi belli oldu..
Mehmet Akif Ersoy cezaevinden açıklama yaptı..
2026’da emlak vergisi 3 katına çıkıyor..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uluslararası toplumun Filistin’e borcunu ödeme vakti gelmiştir..
Trump Gazze Barış Gücü’nün başına ABD’li generali atayacak..
İSPARK’a yüzde 62 zam!.
Putin’den Trump’ı küplere bindirecek Venezuela açıklaması!.
Sağcılığın ahlaksızlık olduğunu savunan Ahlaksız Enver tutuklandı!.
Merkez Bankası faizi %38’e indirdi..
Orta Doğu’dan umudunu kesen ABD Latin Amerika kaynaklarına göz dikti!.
TBMM’de iğrenç taciz skandalı!.
Eski spikerden Mehmet Akif Ersoy hakkında skandal iddialar: BU SAPIK HERİFİN TACİZLERİ YÜZÜNDEN KITA DEĞİŞTİRDİM!.
Güllü’yü kızının aşağı attığı TÜBİTAK raporu ile ortaya çıktı!.
Mehmet Akif Ersoy hakkında ağzıları açık bırakan fuhuş çetesi ve uyuşturucu iddiaları!.
Gazeteci Mehmet Akif Ersoy tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi!.
FED faiz kararını açıkladı..
Ahmet Çakar ve eşinin dudak uçuklatan para trafiği MASAK raporunda!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Terörsüz Türkiye mesajı: Kararlıyız, Sabırlıyız, Samimiyiz..
Kahpe İsrail’i Türkiye korkusu sardı!.
CHP’li vekilin 15 Temmuz iddiasına Efkan Ala’dan sert yanıt: iddianı ispat etmezsen şerefsizsin!.
Bedelli Askerlik ücretine rekor zam!.
Güllü’nün kızı yurt dışına kaçarken gözaltına alındı!.
Mehmet Akif Ersoy uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alındı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Her biri ayrı telden çalıyor!. CHP’li Özel: “PKK’lıları, FETÖ’cüleri serbest bırakmayacağız!.”

Her biri ayrı telden çalıyor!. CHP’li Özel: “PKK’lıları, FETÖ’cüleri serbest bırakmayacağız!.”
23.04.2023
A+
A-

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, yönetime geldikleri zaman teröristlerin serbest bırakılacağına dair algı yapıldığını belirterek, “PKK’lı teröristleri serbest bırakmayacağız. Darbe yapan FETÖ’cüleri serbest bırakmayacağız.” dedi.

Partiler 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere hazırlanıyor.

Millet İttifakı’nın içerisinde yer alan CHP de seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Kurdukları ittifakta isim olarak yer almasa da HDP yöneticileriyle birçok karede yan yana gelen ve görüşmeler gerçekleştirip, desteklerini isteyen Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki büyüyor.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımda bu tepkileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı algı olarak nitelendirdi.

“PKK’lıları ve FETÖ’cüleri serbest bırakmayacağız kardeşim”

Hükümete geldikleri zaman PKK’lıları ve FETÖ’cüleri serbest bırakmayacaklarını belirten Özel şunları söyledi:

“İki tane soru var. PKK’lı teröristleri serbest bırakacakmısınız? Bırakmyacağız kardeşim. Darbe yapan FETÖ’cüler var, onları serbest bırakacakmışız. Bırakmyacağız kardeşim. Bu milletin üzerine tank sürenleri, bu milletin meclisine bomba atanları bırakmayacağız. Bu ülkede insanların canını alanları bırakmayacağız. Bizim serbest bırakacağız diye bir tabirimiz yok.”

“KHK’lıların tamamını görevlerine iade edeceğiz”

Özel’in bu sözleri daha önce Kılıçdaroğlu’nun birçok yerde KHK’lıların görevlerine iade edileceklerine dair açıklamaları akıllara getirdi.

Kılıçdaroğlu, “Biz KHK’lılar hakkında somut bir şeyler duymak istiyoruz. Siz başa geldiğiniz zaman bize nasıl bir somut çözüm önerisi sunacaksınız?” sorusuna, “Televizyonların olduğu yerde de söyledim. KHK’lıların tamamını görevlerine iade edeceğiz.” cevabını vermişti.

“Kılıçdaroğlu kapalı kapılar ardında verdiği sözleri kamuoyu ile paylaşmalı”

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı olarak bilinen HDP, seçimlerde aday çıkarmayarak 6’lı masanın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı almıştı.

HDP’li Sırrı Sakık ise yaptığı bir açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun, Öcalan ve diğer terör tutuklu ve hükümlülerinin genel afla çıkacağı sözünü kamuoyuna açıklaması gerektiğini söylemişti.

“15 Mayıs’ta zindanların kapısı açılacak ve sayın Öcalan’ı özgürlüğüne kavuşturacağız”

Son olarak, HDP’de milletvekili adayları listesinde dışarıda kalan Feleknas Uca ise yaptığı konuşmalarıyla PKK desteğini dile getirmiş ve yaptığı açıklamalarda terörist başı Öcalan’ı çıkartmak için çalışacaklarını ifade etmişti.

Feleknas Uca, yaptığı açıklamada, “15 Mayıs’ta zindanların kapısı açılacak ve sayın Öcalan’ı özgürlüğüne kavuşturacağız; bunun için hep birlikte çalışacağız. Ve sandıkta gereken cevabı vereceğiz.” ifadelerini kullanmıştı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.