Site Rengi

HABER ÖZETİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile Afet Bakanlığı kuruluyor!.
Rusya’da 7,8 büyüklüğünde deprem!. Tsunami uyarısı yapıldı!.
Gölge Başkan da Ekrem’i satıp istifa etti!.
Bahçeli’den ABD-İsrail koalisyonuna karşı Türkiye-Rusya-Çin koalisyonu önerisi..
Sapkın şarkıya mahkeme kararı ile erişim yasağı!.
İBB‘deki yolsuzluk skandalının nasıl patladığı ortaya çıktı!.
Pilot ve hosteslerin mide bulandıran seks grubu skandalı!.
Merkez Bankası kredi kartı faiz oranlarını düşürdü..
Diyanet İşleri Başkanlığı’na Safi Arpaguş atandı..
Bakanlıktan cinsel sapıklığa jet müdahale!.
CHP’li Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu görevden uzaklaştırıldı
FED merakla beklenen faiz kararını açıkladı..
Zelensky Putin ile savaşa devam etmek için sponsor arıyor!.
Peker’in avukatı davayı üstlendi, Minguzzi ailesine gelen tehdit mesajları bıçak gibi kesildi!.
Erdoğan’dan Netenyahu’ya yanıt: KUYRUK ACISI HİÇ BİR ZAMAN GEÇMEYECEK!.
Fazıl Say’dan laikleri ters köşe yapacak Gazze açıklaması!.
Dezenfektan satıcısı Bakan 53 ay sonra ortaya çıktı!.
CHP’li Bayrampaşa Belediye başkanı yolsuzluktan tutuklandı!.
Erdoğan’ın sözleri Netenyahu itini adeta kudurttu!.
Kahpe İsrail Yemen’i bombardıman altına aldı!.
CHP’den Kılıçdaroğlu’na açık çağrı!.
Kahpe Amerika’dan teröristlere 130 milyon dolar destek!.
Kiracılık devrini bitirecek sosyal konut projesi önümüzdeki ay başlıyor..
Dikkat!. Devlet son 5 yılda satılan gayrimenkullerin peşine düştü!.
Soylu şikâyet edince Bakan Yerlikaya’ya Bahçeli’den ayar geldi!.
Kahpe İsrail’in savunma bakanı Gazze’ye karşı açıkça soykırım ilan etti!.
Yeni evlenecek çiftler için ehliyet şartı geliyor…
Ahlaksız dizinin senaristi gözaltına alındı!.
Kahpe İsrail Gazze’yi kuşatma operasyonuna başladı!.
Kuduz köpek Netenyahu yine İslam ülkelerine saldırmakla tehdit etti!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İBB çalışanlarından CHP’li Özel’in skandal sözlerine suç duyurusu… (video haber)

İBB çalışanlarından CHP’li Özel’in skandal sözlerine suç duyurusu… (video haber)
20.02.2020
A+
A-

CHP’li Grup Başkanvekili Özgür Özel’in kendileri için söylediği skandal sözlerin ardından İBB çalışanları Özel hakkında suç duyurusunda bulundu. Çağlayan’da İstanbul Adalet Sarayı’nda toplanan mağdur işçiler suç duyurusunun ardından basın açıklamasında bulundu. Açıklamada, “Özel, milletin vekili olmaktan çıkarak siyasi rant elde etmek amacıyla bu şekilde bir açıklama gerçekleştirmiştir” ifadeleri kullanıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesindeki işlerinden çıkarılan çalışanlar, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel hakkında suç duyurusunda bulundu. Özel’in, kendileri hakkındaki ‘bankamatik memuru’ ve ‘asalak’ sözlerini yargıya taşıyan işçiler CHP’li vekil hakkında hakaret ve iftiradan dava açılmasını talep etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesindeki işlerinden çıkarılan işçiler, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel hakkında, kendileri için sarf ettiği ‘asalak’ ve ‘bankamatik memurları’ şeklindeki sözlere ilişkin suç duyurusunda bulundu.

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayına gelen işçiler suç duyurusu öncesi basın açıklaması yaptı. Öncesinde şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunan ve İstiklal Marşı okuyan işçiler adına Umut Aydoğan basın açıklamasını okudu.

ÖZGÜR ÖZEL HAKARET ETMİŞTİ
Bundan 178 gün önce tek bir mesaj ile işlerinden haksız yere çıktıklarını ileri süren Aydoğan, “178 gündür hakkımız olan iş yerimize dönmek için bir mücadele veriyoruz. Bu mücadele esnasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisinde bir araştırma komisyonu kurulmuş ve bu komisyon çıkarılan işçilerin bankamatik memuru olmadığı ve haksız yere işten çıkarıldığını kamuoyuna belgelerle sunmuştu.

Fakat CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel yaptığı açıklamada, ‘gerek İstanbul’da gerek Ankara’da ve diğer ‘den aldığımız belediyelerde personel çıkış yeri var mıdır? Vardır. Bankamatik memuru olan bütün asalakları kovduk ama namusu ile çalışan AK Partili olmuş MHP’li olmuş personele siyasi tercihinden ötürü asla ve asla bir işten çıkarma olmamıştır’ tarzında saygısızca hakaret ederek açıklama yapmıştı. Özel, milletin vekili olmaktan çıkarak siyasi rant elde etmek amacıyla bu şekilde bir açıklama gerçekleştirmiştir” dedi.

“NAMUSUMUZA DİL UZATTI”
Çocuklarına helal lokma götürebilmek gayreti içerisinde olan ve İstanbul’a aşkla hizmet eden işçiler olduklarını vurgulayan Aydoğan açıklamada devamla, “Çalıştığımız süre zarfındaki giriş çıkıştaki imzalarımız ve çalışırken ki kamera kayıtları İBB’deki komisyon araştırması sırasında bunu ortaya çıkarmıştır. Özgür Özel haddini aşarak Türk milletinin bir ferdi olan bizi işçileri emekçilere asalak diyerek hakaret etmiş, üstüne namusumuza dil uzatmıştır. Sayın Özel’e buradan sesleniyoruz; siz şerefiniz namusunuz ortaya koyarak verdiğiniz sözlerin hiçbirini yerine getirmediniz. Şeref ve namus bizim yaşama gayemizdir. Buna dil uzatmak kimsenin haddine değildir. Buradan kendisine sesleniyoruz. Bulunduğunuz makam hatırlayıp milletin vekili olduğunuzu anlayın. Vekili olduğunuz bu millete sizler hakaret edip iftirada bulunamazsınız. Kendisinden öncelikle tüm işçi ve emekçi kardeşlerim olmak üzere Türk milletine özür dilemeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU
Yapılan açıklamanın ardından işçiler suç duyurusu dilekçelerini savcılığa sunmak üzere adliyeye geçti.

İşçiler tarafından savcılığa sunulan suç duyurusu dilekçelerinde Özgür Özel hakkında “Alenen hakaret’, ‘İftira’ ve ‘Sövme’ suçlarından dava açılması talep edildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.