Site Rengi

HABER ÖZETİ
Avrupa Birliği’nden Trump’un ek vergi uygulamasına misilleme..
Mahkeme kurultay davasının İBB dosyası ile birleştirilmesine karar verdi..
Trump İran’ı tehdit etmeye devam ediyor..
Murat Aci’nin katilleri Eylem Tok ve Bülent Cihantimur istenen ceza belli oldu..
Meksika’daki Kartellerin hesaplaşmasında 55 kişi hayatını kaybetti..
ABD yine eşek yerine koyacak sözde Kürt guruplar buldu..
TBMM Başkanı Kurtulmuş CHP Lideri Özel’i ziyaret edecek..
CHP’de Bay Kemâl’i geri getirme operasyonu başladı..
Rusya ile İran arasında 500 milyon euroluk gizli anlaşma..
Gözler yarın Beştepe’deki terör ve emekli ikramiyesi kararında..
İstanbul’da kuduz vakaları patlak verdi..
ABD ile İran arasındaki müzakereler perşembe günü devam edecek..
Özgür Özel’den Abdullah Gül açıklaması..
Gazze’de can kayıpları 72 bini geçti..
Trump küresel vergi oranını yüzde 10’dan yüzde 15’e çıkardığını açıkladı..
Metrobüsü birbirine katıp “Savcıyım” yalanıyla tehditler savuran köpekperest gözaltına alındı!.
Mazota 2,40 TL zam!. Çok şükür litresi 60 lirayı geçti..
Almanya, Fransa ve İsveç’ten “İran’ı Terk Edin” uyarısı!.
Ronaldo takım arkadaşları ile birlikte oruç tuttu!.
Trump İran’a saldırma girişiminin halâ gündeminde olduğunu açıkladı..
İran’dan BM’ye mektup: Saldırı durumunda meşru müdafaa hakkımızı kullanacağız..
Laik Atak geçiren ADD’den Bakan Tekin hakkında suç duyurusu..
DEM Parti ortak rapor sonrası taleplerini sıraladı..
ABD Başkanı Trump İran’a 10 gün süre verdiklerini açıkladı..
Bakan Fidan Türkiye’nün Gazze’ye asker göndermeye hazır olduğunu açıkladı..
5 ilin vali atamaları Resmi Gazete’de..
Fenerbahçe, Nottingham Forest’a 3-0 mağlup oldu..
Milletin dini inançlarına küfür edip yakalanınca “Sarhoştum” diyen alçak tutuklandı!.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na Fatih Dönmez atandı..
Suç çetesine köstebeklik yapan polisler gözaltında..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İbrahim Eren, TRT’ye veda etti!.

İbrahim Eren, TRT’ye veda etti!.
14.07.2021
A+
A-
TRT Genel Müdürlüğü görevi sona eren İbrahim Eren, tüm çalışanlara teşekkür etti, yeni yönetime başarılar diledi.

TRT’de yapılan yönetim değişikliğinin ardından Genel Müdürlük görevi son bulan İbrahim Eren, ilk açıklamasını Twitter hesabı üzerinden yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteği için şükranlarını sunan İbrahim Eren, çalışma arkadaşlarına teşekkür edip yeni yönetime başarılar diledi.

4 YILLIK GÖREV SONA ERDİ

İbrahim Eren, şunları söyledi:

“10 Temmuz 2017 tarihinde 4 yıllığına atandığım TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürlüğü görevimin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Görev sürem boyunca desteklerini her zaman hissettiğim ve bize güvenip bu görevi layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum.

Köklü bir geçmişi olan TRT’nin son 8 yılında genel müdür yardımcısı ve genel müdür olarak görev aldım.

İbrahim Eren, TRT ye veda etti #1

“ÇOK ÇALIŞTIK, ÇOK ŞEY PAYLAŞTIK”

Çalışma arkadaşlarımla birlikte bu süre zarfında birlikte çok çalıştık, çok şey paylaştık. Güzel günlerimiz de oldu, üzüldüğümüz günlerimiz de. Yaptıklarımızı destekleyenler de oldu eleştirenler de.

Destekleyenler, yapılan işlerin arkasındaki çabayı takdir edenler, heyecanımızı paylaşanlar sayesinde motive olduk, tazelendik. Farklı görüşlerini iletenler sayesinde de eksiklerimizi gidermeye gayret ettik ve hep daha iyisi için çalıştık.

“DESTEKLEYENLERE DE ELEŞTİRENLERE DE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Bizi destekleyenlere de eleştirenlere de teşekkür ediyorum. Başarılarımız bir ekip çalışmasının sonucuydu. Uluslararası etki ve dijitalleşme vizyonumuza katkı sunan, hayallerimize ortak olan tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bir özel teşekkürüm de beni her anlamda fedakârca, koşulsuz destekleyen sevgili eşime ve biricik çocuklarıma, desteklerini ve dualarını hiçbir zaman esirgemeyen anneme, babama ve kardeşlerime… Sevgi ve saygılarımla”

“BU SİZE SON E-POSTAM”

İbraim Eren, TRT çalışanlarına da e-mail gönderip ayrıca veda etti.

Eren, gönderdiği e-mailde şu ifadeleri kullandı;

“Kıymetli arkadaşlarım, TRT Genel Müdürü olarak bu size son e-postam. 2013 yılı Temmuz ayında başlayan yolculuğumuz, görev süremin dolması nedeniyle sona erdi. Köklü bir geçmişi olan TRT’nin son 8 yılında genel müdür yardımcısı ve genel müdür olarak görev aldım. Sizin gibi değerli isimlerle kamu yayıncılığına hizmet etmek benim için ömrümün sonuna kadar gurur vesilesi olacak.

Kamu yayıncılığı bilinciyle bu süre zarfında birlikte çok çalıştık, çok şey paylaştık. Güzel günlerimiz de oldu, üzüldüğümüz günler de.

‘Özü Sözü İnsan’ anlayışımızla TRT’yi uluslararası bir marka haline getirebilmek için çok emek sarf ettik. Hamdolsun bu emeklerimiz de zayi olmadı. Dizilerimiz, belgesellerimiz, ortak yapımcısı olduğumuz filmler dünyanın dört bir yanında teveccüh gördü, ödüller aldı. Başarılarımız bir ekip çalışmasının sonucuydu.

Uluslararası etki ve dijitalleşme vizyonumuza katkı sunan, hayallerimize ortak olan tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Bir özel teşekkürüm de beni her anlamda fedakârca, koşulsuz destekleyen sevgili eşime ve biricik çocuklarıma, desteklerini ve dualarını hiçbir zaman esirgemeyen anneme, babama ve kardeşlerime…

TRT’deki görevim sona erse de muhabbetimiz bakî kalsın isterim. Hoşça kalın, Allah’a emanet olun”.

İbrahim Eren, TRT ye veda etti #3

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.