Site Rengi

HABER ÖZETİ
Arife gününde 23 bin 275 araca radar cezası!.
Donald Trump ile Elon Mask arasındaki gerilim devam ediyor!.
İşçiye asgari ücretliye çakma enflasyon ile sadaka, ihaleciye otomatik zam!.
Rüşvetçilikten tutuklanan 5 CHP’li Başkan görevden uzaklaştırıldı!.
İmamoğlu’nun haraca bağladığı iki iş insanı daha itirafçı oldu!.
İnfaz Yasası ile 20 bin mahkûma tahliye yolu açıldı..
Gazeteci Yazar Nihat Genç entübe edildi..
AK Parti’nin yaptığı elektrik zammı T.H.H. tarafından iptal edildi!.
Yolsuzluk operasyonunda CHP’li başkanlar mantar gibi toplanıyor!.
İnfaz Yasası Meclis’ten geçerek yasalaştı…
CHP’li Aykut Erdoğdu’da yolsuzluktan tutuklandı!.
Türkiye yine beşik gibi sallanmaya başladı!.
İzmir’i b*k götürürken Özgür Özel Ekrem’i kurtarmanın derdinde!.
Biontech sahtekârları şimdi de kanser ilacı için milyar dolarları cebe indirdi!.
Beyaz Saray’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teklifine jet yanıt..
“İşçi Dostu” CHP’den grev yapan işçilere “Kovarız” tehdidi!.
CHP’ye bomba kayyum iddiası!. Bay Kemâl geri mi dönüyor!.
Rusya-Ukrayna Barış Masası yeniden kuruluyor!.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor…
Mazlum Kobani Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini söyledi..
Ehliyet affına veto!.
Borsa İstanbul soruşturmasında 12 kişi tutuklandı!.
Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu ve ekibine hodri meydan: SİZDEN KORKAN NAMERTTİR!.
Kılıçdaroğlu’nu devirmek için delegeleri pavyonlarda ağırlamışlar!.
İmamoğlu’nun yolsuzluk ve rüşvet sistemi ifşa oldu!.
Emeklilerin bayram ikramiyeleri yatırılmaya başlandı..
1,2 milyon maaş alan Rektör bey villasının kirasınıda devlete ödetiyor!.
ABD’nin baskısı ile İsrail 70 günlük ateşkes önerisini kabul etti!.
İBB’deki yolsuzluk soruşturmasında etkin pişmanlıktan faydalananların sayısı 7’ye yükseldi..
Art arda korkutan depremler!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İbrahim Tatlıses’in vurulma davasında flaş gelişme..

İbrahim Tatlıses’in vurulma davasında flaş gelişme..
23.07.2021
A+
A-

Sanatçı İbrahim Tatlıses’in 14 Mart 2011 tarihinde gerçekleşen vurulma olayıyla ilgili görülen davada flaş bir gelişme yaşandı. Mahkeme, sanıklardan Mehmet Sebe’nin ifadesinin alımı ve sanatçı İbrahim Tatlıses’in bilgisine başvurulması için ileri bir tarihe ertelendi.

Sanatçı İbrahim Tatlıses’in 10 yıl önce gerçekleşen vurulma olayının davasında flaş bir gelişme yaşandı. Sabah’ın haberine göre; 14 Mart 2011 tarihinde yayında olan “İbo Show” programının çekimlerine katıldıktan sonra asistanı Buket Çakıcı ile birlikte İstanbul Maslak’taki Nurol Plaza’dan çıktığı sırada beş kişinin silahlı saldırısına uğramış ve uzun namlulu silahlarla başının sağ tarafından vurularak ağır yaralanmıştı. Saldırı sonucu Tatlıses’in asistanı Çakıcı yaralanmış, şoförü Hakan Çalışkan ise yara almadan kurtulmuştu. İbrahim Tatlıses’e silahlı saldırıda bulunan Abdullah Uçmak’ın, suikast girişiminden 3 yıl önce ünlü sanatçıya haraç almak için tehdit dolu bir mektup gönderdiği ortaya çıktı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açılan dava kapsamında Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada heyet karşısına çıkan Ali Tekin Akkoyunlu, ‘Ben kesinlikle hiçbir şekilde İbrahim Tatlıses’ten para talep etmedim. Sadece Abdullah Uçmak bana isim ve telefon numarası yazılı not şeklinde başkasının kartviziti arkasına yazılı notu vermemi istedi. Ben de gazinoya gittim ancak kendisini bulamadım. Daha sonra yolda konvoy şeklinde kendisine rastladım. El salladım ve beni hayranı sandı. Ben de kartviziti kendisine verdim. Abdullah Uçmak’ı aramasını istedim. O da neden diye sordu. Daha sonra gerçekleşen olay hakkında bilgim yok.’ ifadelerini kullandı.

Mahkeme, sanıklardan Mehmet Sebe’nin ifadesinin alımı ve sanatçı İbrahim Tatlıses’in bilgisine başvurulması için ileri bir tarihe ertelendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.