Site Rengi

HABER ÖZETİ
CHP kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’e ihraç etti!.
Kayyum olarak aranan Gürsel Tekin’den bomba gibi açıklamalar!.
Görevden alınan CHP İstanbul İl Başkanı Çelik’ten açıklama!.
MHP Lideri Bahçeli’den CHP’ye atanan kayyum ile ilgili flaş açıklama!.
Kayyum kararının arsından CHP’nin ağır topları acil toplantıya çağırıldı!.
CHP İstanbul İl Başkanlığı’na kayyum atandı!.
9 ayda 5 bin 832 yangın çıktı!.
CHP’nin sözde ilahiyatçısına göre başörtüsü Allah’ın emri değilmiş!.
Kahpe İsrail Gazze işgâli için 60 bin yedek askeri silah altına alıyor!.
Tepkiler çığ gibi büyüyünce hükümet emlak vergisini geri adım attı!.
Jandarmaya hakaretler yağdıran AK Partili Başkan istifa etti!.
Bakan Yılmaz Tunç’tan af açıklaması..
30 yaş üstü öğrencilere indirim müjdesi!.
Afganistan’daki deprem felaketinde ölenlerin sayısı 800’e ulaştı!.
İBB’nin hafriyat vurguncusu hakkında Kırmızı Bülten kararı!.
Öyle bir zam geliyor ki vatandaş isyan edip sokaklara dökülecek!.
Afganistan’daki 6 büyüklüğündeki depremde 250 kişinin öldüğü açıklandı..
Çeteler yine aynı yöntemi kullandı!. Başkanın öldüren tetikçi çocuk çıktı!.
Netenyahu itinin Gazze katliamının arkasından Trump çıktı!.
Altın tüm zamanların rekorunu kırdı!.
DEM Parti Öcalan’ın Umut Hakkı’nın tanınmasını talep etti!.
Muhalefetin vizyonuna bak!. Füze testi yapmayalım, balıklar korkuyor!.
Yapay zeka ile polisi askere üst araması yaptırıp ortalığı karıştırdılar!.
Türkiye’nin 5 G’ye geçiş tarihi belli oldu..
Askeri casusluk davasında 2 tutuklama!.
Cezaevindeyken bile devlete dondurma satıp paraya para demiyorlar!.
Venezuela’dan ABD’ye rest: Kâbusunuz Oluruz!.
Kahpe İsrail hava saldırısı ile Husi Başbakanı öldürdü!.
Avrupa İsrail’e yaptırım konusunda ikiye bölündü!.
Sokak köpekleri için başını açmış!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İmamoğlu, Fazilet Durağı gerçeğini anlatan şoför Ertuğrul Aslan’ın sertifikasını iptal etti!. (video haber)

İmamoğlu, Fazilet Durağı gerçeğini anlatan şoför Ertuğrul Aslan’ın sertifikasını iptal etti!. (video haber)
14.07.2020
A+
A-

CHP’li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Fazilet durağından hiç yolcu almadığını açıklayan şoför Ertuğrul Aslan’ın sertifikasını iptal etti.

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu ve İBB Sözcüsü Murat Ongun’un, 29 Mart sabahı Fazilet durağından otobüse bir anda 47 yolcu bindiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıklayan şoför Ertuğrul Aslan’ın sertifikasının iptal edildiği ortaya çıktı.

İETT tarafından Ertuğrul Aslan’a gönderilen mesajda “Sertifakınız Tahkikat Kurulu kararıyla 8 Temmuz 2020 tarihinden itibaren iptal edilmiştir. Bu mesaj tarafınıza ulaştıktan itibaren 5 gün içerisinde sertifikanızı Otobüs A.Ş.’ye iade etmeniz gerekmektedir” denildi. Sertifikası iptal edilen şoförün, araç kullanması yasaklanıyor.

İBB’den bir skandal daha

Fazilet durağından hiç yolcu almadığını anlatan şoför Ertuğrul Aslan’ın sertifikası iptal edildi. Konuya ilişkin Ahaber’e açıklamada bulunan Aslan, İBB Sözcüsü Murat Ongun’un, itirafının ardından geçen yüzüncü günün ardından sertifikasının bir anda iptal edildiğini dile getirdi. İBB’nin yine yalanlarında boğulduğunu ifade eden Aslan, sertifikasının iptal edilmesinin sebebini sorduğunda ise basın yayın organlarına kurumu ve şahısları kötülediği ve aşağıladığı gerekçesi ile işten çıkarıldığını belirtti.

Yalanları ortaya çıktı

62 numaralı Kağıthane- Kabataş hattında çalışan Ertuğrul Aslan; aHaber’e konuşmuş ve İBB Sözcüsü Ongun’un, “29 Mart Pazar günü sabah 06.00’da Fazilet durağından şoförün uyarısına rağmen araca bir anda 47 yolcu bindi” ve Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’nun, “Otobüse biniş görüntülerini izledim ben. Kanım dondu” ifadelerinin gerçek olmadığını açıklamıştı.

Aslan, “Sinirden gülüyorum. Aklıma geldikçe delireceğim. 29 Mart’ta ben bu duraktan (Fazilet durağı) hiç yolcu almadım. Fazilet durağından hiç yolcu almadan saatte 29 km. hızla geçtim” demişti.

Aslan, Ongun’u eleştirerek, “‘Birisi çıkmış, ’47 yolcu aldı’ demiş. Bu arkadaş benim yanımda mıymış? Otobüsün içinde miymiş? Buna bu bilgiyi kim vermiş? Nasıl vermiş? Hangi amaçla vermiş?” diye sormuştu. Belediyeye ait İBB TV’de verdiği ve Ongun’un hesabından yayınlanan röportajlardaki ifadelerin eksik verildiğini söyleyen Aslan, “Kestiler, doğradılar. Konuşmamın tamamı verilmedi. Niye tamamı verilmedi?” demişti.

Sosyal medyadan tepki yağdı

CHP’li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB’nin skandal kararına sosyal medyadan çok sayıda tepki yağdı. İşte o tepkilerden bazıları;

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.