Site Rengi

HABER ÖZETİ
Bitcoin 110 bin dolara dayandı…
İBB’nin gölge başkanının hesabından 1,5 milyar TL çıktı!.
Bakanlık koltuğundayken dev ihaleler verdikleri holdinglere yönetici oldular!.
İmamoğlu’nun saklattığı cep telefonu ele geçirildi!.
Ahmet Minguzzi’yi öldüren katilin kullandığı bıçak suç aleti sayılmadı!.
DEM Parti’den Cumhur İttifakı’na “Süreci Hızlandırın” çağrısı..
Suriye’ye uygulanan tüm yaptırımlar kaldırılıyor..
İBB’ye 3. dalga hırsızlık operasyonu..
Ayarları bozulan Özgür Özel hırsızlarını Hz. Yusuf’a benzetmeye başladı!.
CHP’nin İzmir mitingi fos çıktı!.
İmamoğlu’nu zora sokacak bir itiraf daha: Bavullarla Para Alıp Naylon Fatura Kesiyorduk!.
Sokak köpekleri ile kanser hastalarını ziyaret eden AK Partili vekile tepkiler çığ gibi!.
Joe Biden’in prostat kanseri olduğu açıklandı!.
Şampiyon Galatasaray…
PKK’nın fesih kararı sonrası DEM Parti’den ilk İmralı ziyareti..
Bahçeli’den Terörsüz Türkiye hedefinde 7 maddelik çağrı..
Fenerbahçe Eylül’de olağanüstü kongreye gitme kararı aldı..
Kongre için imza toplayan derneği bastı!.
Eurovision’da Azerbaycan’dan İsrail’e 12 tam puan!.
Kartalkaya’daki otel yangınında istenen cezalar belli oldu..
İsrailli kahpeden kan donduran sözler: Gazze’deki bütün çocuklar öldürülmeli!.
Fenerbahçe olağanüstü kongreye gidiyor..
İstanbul’daki Barış Zirvesi başladı..
5 adımda Terörsüz Türkiye…
CHP İmamoğlu’nu Başbakan yapma hayallerine devam ediyor..
PKK elindeki silahları nereye bırakacak?.
Metin Arolat’ın alkol ve uyuşturucudan öldüğü ortaya çıktı!.
Dünyanın gözü İstanbul’daki barış zirvesinde..
Demirtaş’ın tahliyesine ilişkin AKP’den ilk sinyal..
PKK’nın silah bırakma kararı anketlere nasıl yansıdı…
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İmamoğlu, metroda yürüttüğü vatandaşları dünyanın en memnun yolcuları ilan etti!. (video haber)

İmamoğlu, metroda yürüttüğü vatandaşları dünyanın en memnun yolcuları ilan etti!. (video haber)
10.11.2021
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bir İngiliz şirketinin araştırmasına dayanarak sürekli arızalanan, yolcuların arıza yüzünden kilometrelerce yolu tünelde telefon ışıklarıyla yürümek zorunda kaldıkları metro hizmetine ilişkin yayınladığı duyuruda, “Dünyanın en memnun yolcuları İstanbul”da” ifadelerine yer verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sürekli arızalanan, yolcuların arıza yüzünden kilometrelerce yolu tünelde telefon ışıklarıyla yürümek zorunda kaldıkları metro hizmetine ilişkin yayınladığı duyuruda, “Dünyanın en memnun yolcuları İstanbul”da” ifadelerine yer verdi. İBB’nin açıklaması, İstanbulluların aklıyla nasıl dalga geçtiklerini ortaya koydu. İngiltere merkezli COMET tarafından yapılan araştırma 2014’den beri her yıl tekrarlanıyor. İBB AK Parti’deyken, metro da tıkır tıkır işlerken İstanbul’a verilmeyen birinciliğin, İstanbullulara saç baş yolduran arıza ve aksaklıkların yaşandığı CHP’li Ekrem İmamoğlu döneminde gelmesi de manidar bulundu.

İBB açıklamasında, şu ifadelere yer verildi:

“İstanbul; aralarında New York, Londra, Paris ve Moskova’nın da bulunduğu 25 şehrin metrosu arasında, 2021 yılı yolculuk memnuniyetinde en yüksek puanı aldı. Uluslararası kıyaslama araştırması, İstanbulluların raylı sistemleri severek tercih ettiğini ortaya koydu. Uluslararası metro işletmeleri kıyaslama organizasyonu COMET’in dünya şehirleri arasında düzenlediği ‘2021müşteri Memnuniyeti Araştırması Anketi’ sonuçlandı. 26 ülkeden 39 şehirde faaliyet gösteren 42 metro işletmecisinin üyesi olduğu COMET’in içeriğini belirlediği ve linkini paylaştığı anket, 12 Nisan-9 Mayıs tarihleri arasında 25 raylı sistem işletmecisi arasında internet üzerinden gerçekleştirildi. Sonuçlar geçtiğimiz günlerde açıklandı. Anket sonucunda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) iştiraki Metro İstanbul, yüzde 84 memnuniyet oranı ile en yüksek puanı aldı. 2014 yılından bu yana araştırmaya her yıl katılan Metro İstanbul, 4 bin 44 İstanbullunun katıldığı anket sonucunda, bugüne kadar aldığı en fazla memnuniyet oranını yakaladı ve dünya şehirleri arasında ilk kez en yüksek puanı almış oldu. Şirketin, 2020’nin Temmuz ve Aralık ayları arasında bağımsız bir denetim şirketine yaptırdığı ve 9 bin 951 örneklemle gerçekleştirilen Yolcu Memnuniyet Araştırmasında da yüzde 84 memnuniyet oranı yakalanmıştı.”

(yeni akit)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.