Site Rengi

HABER ÖZETİ
Gazeteci Yazar Nihat Genç entübe edildi..
AK Parti’nin yaptığı elektrik zammı T.H.H. tarafından iptal edildi!.
Yolsuzluk operasyonunda CHP’li başkanlar mantar gibi toplanıyor!.
İnfaz Yasası Meclis’ten geçerek yasalaştı…
CHP’li Aykut Erdoğdu’da yolsuzluktan tutuklandı!.
Türkiye yine beşik gibi sallanmaya başladı!.
İzmir’i b*k götürürken Özgür Özel Ekrem’i kurtarmanın derdinde!.
Biontech sahtekârları şimdi de kanser ilacı için milyar dolarları cebe indirdi!.
Beyaz Saray’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teklifine jet yanıt..
“İşçi Dostu” CHP’den grev yapan işçilere “Kovarız” tehdidi!.
CHP’ye bomba kayyum iddiası!. Bay Kemâl geri mi dönüyor!.
Rusya-Ukrayna Barış Masası yeniden kuruluyor!.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor…
Mazlum Kobani Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini söyledi..
Ehliyet affına veto!.
Borsa İstanbul soruşturmasında 12 kişi tutuklandı!.
Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu ve ekibine hodri meydan: SİZDEN KORKAN NAMERTTİR!.
Kılıçdaroğlu’nu devirmek için delegeleri pavyonlarda ağırlamışlar!.
İmamoğlu’nun yolsuzluk ve rüşvet sistemi ifşa oldu!.
Emeklilerin bayram ikramiyeleri yatırılmaya başlandı..
1,2 milyon maaş alan Rektör bey villasının kirasınıda devlete ödetiyor!.
ABD’nin baskısı ile İsrail 70 günlük ateşkes önerisini kabul etti!.
İBB’deki yolsuzluk soruşturmasında etkin pişmanlıktan faydalananların sayısı 7’ye yükseldi..
Art arda korkutan depremler!.
Sırrı Süreyya Önder’in koltuğuna oturacak isim belli oldu..
Akaryakıta en okkalısından bir zam daha!.
Yeni Şafak’tan Özgür Özel için bomba manşet!.
Komisyondan geçen yeni trafik cezaları cep yakacak!.
İnfaz düzenlemesinin ayrıntıları belli oldu…
Proje ortağı Seyfi Beyaz’da İmamoğlu’nu sattı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İmamoğlu’nu aklamaya çalışan Sözcü şimdi de Erdoğan’ın selamından rahatsız olup saldırmaya başladı!.

İmamoğlu’nu aklamaya çalışan Sözcü şimdi de Erdoğan’ın selamından rahatsız olup saldırmaya başladı!.
21.04.2020
A+
A-

Paçavra Sözcü gazetesi Ekrem İmamoğlu’nun arkasını toplamaya devam ediyor. Yandaş gazete bugün yayınladığı haberle CHP’li belediyelerin sözde yardımlarının engellendiğini iddia ederek Cumhur’un başı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti teşkilatları aracılığıyla vatandaşlara yardım ulaştırmasını hedef aldı.

Skandallarıyla gündemden düşmeyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun arkasını toplama görevi verilen yandaş  Sözcü gazetesi devletin vatandaşlara yardım ulaştırmasından rahatsız oldu.

Sözcü’den İmamoğlu’nu aklama çabası

İmamoğlu’nun sözcülüğünü yapan skandal gazete devletin başı olan AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  teşkilatlar aracılığıyla koronavirüs dolayısıyla evlerine kapanan vatandaşlar yardım ulaştırmasını eleştirdi.

Sözcü bugün manşetten verdiği “AKP kapı kapı dolaşıp yardım dağıtıyor” başlıklı haberinde başta CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu diğer CHP’li belediyelerin Cumhurbaşkanlığı ve İçişleri Bakanlığı gibi devletin işleyen kurumlarını yok  sayarak kendi başına yardım ve  zekat toplama girişiminin haksız yere engellendiğini iddia ederek AK Parti teşkilatlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla vatandaşlara yardım ulaştırmasını hedef aldı.

Erdoğan’ın ‘selamı’ndan rahatsız oldular!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vatandaşlara selam göndermesini de hazmedmeyen Sözcü, skandal haberinde ekiplerin kolilerin ‘Erdoğan’ın selamıyla’ verdiğine dikkat çekti.

Belediyelerin yardım toplaması ile devleti vatandaşın yardımına koşmasını kıyaslayan yandaş paçavra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘sözcü’lüğünü yaptığını bir kez daha gösterdi.

(yeni akit)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.