Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kılıçdaroğlu’na hakaret eden Mine Kırıkkanat Cumhuriyet Gazetesi’nden kovuldu!.
Fenerbahçe’de seçim tarihi belli oldu..
Kayyum atanan Halfeti Belediyesi’ne yolsuzluk operasyonu..
Fenerbahçe’de Todesco sonrası İsmail Kartal ve Aykut Kocaman isimleri öne çıktı..
Fenerbahçe seçime gidiyor..
Derbinin faturası Todesco’ya kesildi..
Adnan Oktar’ın avukatları gece yarısı cezaevinde CHP’li Özkan Yalım’ı ziyaret etti..
Ateşkes kararına rağmen Kahpe İsrail Lübnan’ı bombalamaya devam ediyor..
Asgari ücrete mecbur olan yoksulun aklı ile alay ediyorlar..
İran-ABD savaşının Körfez ülkelerine zararı milyarlarca doları buldu!.
Trump’ın Epstein pislikleri ortalığa saçılınca kendini savunmaya başladı!.
Düzmece suikast girişimi sonrası Trump’tan yeni talimat..
Kahpe İsrail ateşkesi bozup yine Lübnan’a saldırmaya başladı!.
Galatasaray şampiyonluğu garantiledi..
Cep telefonlarına çıkarılabilir batarya zorunluluğu geliyor..
Haydutluk taslayan Trump silah sesi korkusuyla yere kapaklandı!.
Trump’un katıldığı yemeğe silahlı saldırı girişimi!.
Trump kendi çalıp kendi oynamaya devam ediyor!.
Bay Kemâl’i satan satana!.
İran ve Libya’da kuyruğu sıkışan Kahpe İsrail yine Gazze’yi hedef almaya hazırlanıyor..
Mehter Marşı çalınca sırt dönen CHP’liler Yunan sirtakisi çalınca alkış tuttu!.
Esed’in Tedamun Kasabı yakalandı!.
Ela Rümeysa Cebeci ev hapsi şartı ile tahliye edildi!.
Yurt dışından parasını getirene 20 yol vergi muafiyeti!.
Kahpe ABD Orta Doğu’ya 3 savaş gemisi konuşlandırdı!.
Mehter Marşı’na sırt dönen CHP’lilerden trajikomik savunma!.
CHP’deki rüşvet çarkı tüm detayları ile ortaya çıktı!.
Donald Trump’tan Hürmüz açıklaması: Donanmaya “Vur” emri verdim!.
Mehter Marşı çalmaya başlayınca ecdad düşmanı CHP’liler sırtlarını döndü!.
Azerbaycan’dan İsrail’e Resmi Bağımsızlık Günü kutlaması!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İmamoğlu’nun Haliç açıklamasına vatandaşlar isyan etti! “16 milyon İstanbullu yüzüne tükürse…” (video haber)

İmamoğlu’nun Haliç açıklamasına vatandaşlar isyan etti! “16 milyon İstanbullu yüzüne tükürse…” (video haber)
14.06.2020
A+
A-

Seçildiği günden bu yana skandallarıyla gündemdeyen düşmeyen CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da adeta çevre katliamı yaptı. Rengi siyaha dönen Haliç’te yaşanan kirliliği “alg” lere bağlayan İmamoğlu insanların aklıyla adeta alay ederken vatandaşlar sosyal medya üzerinden İmamoğlu’nun beceriksizliğine tepki gösterdi.

“Her şey çok güzel olacak” vaadiyle göreve gelen CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’a hizmet yerine çamur getirdi. İstanbullunun sorunlarını çözmek yerine derdine dert katan İmamoğlu yönetimindeki İBB adeta çevre katliamı yaptı. Geçtiğimiz günlerde İBB’nin iştiraki olan İSKİ’nin maliyetten kaçarak kanalizasyon sularını arıtmadan Beykoz’daki Riva Deresi’ne akıttığı ortaya çıkmıştı.

Yaptığı her işi eline yüzüne bulaştıran İmamoğlu Haliç’te de aynı beceriksizliğini göstermişti. İmamoğlu Haliç’in 7 yıldır temizlenmediğini iddia ederek yalan üzerinden propaganda yapmıştı.

AK Parti döneminde tertemiz bir görünüme kavuşturulan Haliç’in rengi kirlilik nedeniyle maviden kahverengiye dönüşmüş ve kötü kokusuyla eski günleri aratmamıştı.

İmamoğlu yönetimindeki İBB ise Haliç’te yaşanan kirliliği “alg”lere bağlayarak adeta insanların aklıyla alay etti. İBB yaptığı açıklamada “Haliç’teki kızıl rengin sebebi bir fitoplankton patlamasıdır, kirlilik değildir. Fitopianktonlar fotosentez yapan mikroskobik canlılardır ve büyük çoğunluğu alglerden (yosunlardan) oluşur. 2-3 hafta içinde Haliç yine eski haline dönecektir.” iddiasında bulundu.

İBB’nin akıllara durgunluk veren bu son açıklaması vatandaşları adeta isyan ettirdi. Duruma sosyal medya üzerinden tepki gösteren bir vatandaş, “Riva deresine, Küçükçekmece sahile, Yenikapı sahile, Kadıköy sahile ve Haliç’e foseptik suyu akıt. İstanbul’a bela olmaya gelmiş… Utanmaz bir de alg diyor hala. 16 milyon İstanbullu yüzüne tükürse “bu sene yağmur ne güzel yağıyor barajlar dolacak su sorunu olmayacak” der.” yorumunda bulundu.

(yeni akit)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.