Site Rengi

HABER ÖZETİ
ABD Başkanı Trump’ın AB tehdidi altın fiyatlarını uçuşa geçirdi…
DEM Parti MHP’yi ziyaret edecek..
Rusya ile Ukrayna arasında 390 kişilik esir takası gerçekleşti..
Kurban Bayramı için resmi tatil gün sayısı açıklandı..
Savcılıktan İmamoğlu’nun afiş ve pankartlarını kaldırma talimatı!.
İBB’ye 4. dalga operasyon!. Özel Kalem ve Koruma Müdürü paketlendi!.
Kahpe İsrail kana doymuyor!. 1 günde 107 Gazzeliyi katletti!.
Sözcü gazetesinin “İsrail ile Ticaret” iftirasına bakanlıktan jet yalanlama!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim tartışmalarına son noktayı koydu..
İstanbul’da ulaşım kaosu!. Özel Halk Otobüsleri kontak kapattı!.
ABD’de iki İsrail konsolosluk çalışanı öldürüldü!.
Bitcoin 110 bin dolara dayandı…
İBB’nin gölge başkanının hesabından 1,5 milyar TL çıktı!.
Bakanlık koltuğundayken dev ihaleler verdikleri holdinglere yönetici oldular!.
İmamoğlu’nun saklattığı cep telefonu ele geçirildi!.
Ahmet Minguzzi’yi öldüren katilin kullandığı bıçak suç aleti sayılmadı!.
DEM Parti’den Cumhur İttifakı’na “Süreci Hızlandırın” çağrısı..
Suriye’ye uygulanan tüm yaptırımlar kaldırılıyor..
İBB’ye 3. dalga hırsızlık operasyonu..
Ayarları bozulan Özgür Özel hırsızlarını Hz. Yusuf’a benzetmeye başladı!.
CHP’nin İzmir mitingi fos çıktı!.
İmamoğlu’nu zora sokacak bir itiraf daha: Bavullarla Para Alıp Naylon Fatura Kesiyorduk!.
Sokak köpekleri ile kanser hastalarını ziyaret eden AK Partili vekile tepkiler çığ gibi!.
Joe Biden’in prostat kanseri olduğu açıklandı!.
Şampiyon Galatasaray…
PKK’nın fesih kararı sonrası DEM Parti’den ilk İmralı ziyareti..
Bahçeli’den Terörsüz Türkiye hedefinde 7 maddelik çağrı..
Fenerbahçe Eylül’de olağanüstü kongreye gitme kararı aldı..
Kongre için imza toplayan derneği bastı!.
Eurovision’da Azerbaycan’dan İsrail’e 12 tam puan!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İngiliz halkı Prens Harry ve eşinin iddiaları karşısında bölündü!.

İngiliz halkı Prens Harry ve eşinin iddiaları karşısında bölündü!.
10.03.2021
A+
A-

İngiltere halkı, Kraliyet ailesinin Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle’a haksızlık yapıp yapmadığı konusunda bölündü.

Araştırma şirketi YouGov, Prens Harry ve eşinin Kraliyet’i ırkçılıkla suçladığı açıklamaların ardından anket yayımladı.

8-9 Mart’ta 4 bin 656 yetişkinle yapılan ankete göre, katılımcıların yüzde 36’sı Kraliyet ailesine desteğini bildirirken, yüzde 22’si Prens Harry ve eşinin yanında olduğunu söyledi.

Bu durum, yaşa göre değişiklik gösterdi. 18-24 yaşındakilerin yaklaşık yüzde 48’i Prens Harry ve Meghan Markle’ı desteklerken, 65 yaş üstündekilerin yüzde 55’i Kraliçe’den yana tavır aldı.

Yaş grupları arasındaki ayrım, çifte adil davranılıp davranılmadığı konusunda da farklılık gösterdi.

65 yaş üstü kişilerin yarısı çiftin adil muamele gördüğünü düşünürken, 18-24 yaşındakilerin yüzde 61’i haksızlık yapıldığını söyledi.

Tüm yaş gruplarında oran, yüzde 32’ye yüzde 32 oldu. Yüzde 36’lık bir kesim ise çifte adil davranılıp davranılmadığı konusunda görüş bildirmedi.

Kraliçe 2. Elizabeth ve Prens Charles’ın Markle’ın ırkçılık suçlamalarına cevabı ne oldu?

thumbs_b_c_24da017a376440e61d6af88e5cfcb7d6

Öte yandan İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle’ın ırkçılık suçlamalarına cevaben hazırlanan açıklamayı imzalamayı reddettiği öne sürülürken oğlu tarafından suçlanan Prens Charles da soruları cevapsız bıraktı.

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle’ın ırkçılık suçlamalarına cevaben hazırlanan açıklamayı imzalamayı reddettiği öne sürülürken, oğlu tarafından suçlanan Prens Charles da gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı.

Times gazetesine göre, Kraliyet, dün Prens Harry ve eşinin suçlamaları konusunda bir açıklama hazırladı ancak Kraliçe 2. Elizabeth, “ailenin çifte olan sevgisini ve endişesini dile getirdiği” açıklamayı imzalamayı reddetti. Kraliçe’nin verilecek cevap için daha fazla zaman istediğine inanıldığı belirtildi.

Bu arada Prens Harry’nin babası Prens Charles, röportajın ardından ilk kez bir etkinliğe katıldı.

Geçici bir koronavirüs aşı merkezine dönüştürülen Londra’daki bir kiliseyi ziyaret eden Prens Charles’a röportaj hakkında ne düşündüğü soruldu.

Yerel haber ajansı PA, soruyu cevapsız bırakan Prens Charles’ın “kıkırdadığını” iddia etti.

Markle’ın iddiaları

Siyahi bir anne ve beyaz bir babanın kızı olan Markle, programda yaptığı açıklamada, oğluna hamilelik süreci hakkında, “Ben hamileyken, bebeğimin prens ya da prenses olmasını istemediler. Bebeğime güvenlik tanınmayacağını söylediler. Oğlum doğduğunda ten renginin ne kadar koyu olacağına dair konuşmalar oluyordu ve bundan endişeleniyorlardı.” diye konuşmuştu.

Markle, bu soruları kimin gündeme getirdiğini açıklamazken, kendisinin de susturulduğunu belirtti.

AA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.