Site Rengi

HABER ÖZETİ
İBB’nin gölge başkanının hesabından 1,5 milyar TL çıktı!.
Bakanlık koltuğundayken dev ihaleler verdikleri holdinglere yönetici oldular!.
İmamoğlu’nun saklattığı cep telefonu ele geçirildi!.
Ahmet Minguzzi’yi öldüren katilin kullandığı bıçak suç aleti sayılmadı!.
DEM Parti’den Cumhur İttifakı’na “Süreci Hızlandırın” çağrısı..
Suriye’ye uygulanan tüm yaptırımlar kaldırılıyor..
İBB’ye 3. dalga hırsızlık operasyonu..
Ayarları bozulan Özgür Özel hırsızlarını Hz. Yusuf’a benzetmeye başladı!.
CHP’nin İzmir mitingi fos çıktı!.
İmamoğlu’nu zora sokacak bir itiraf daha: Bavullarla Para Alıp Naylon Fatura Kesiyorduk!.
Sokak köpekleri ile kanser hastalarını ziyaret eden AK Partili vekile tepkiler çığ gibi!.
Joe Biden’in prostat kanseri olduğu açıklandı!.
Şampiyon Galatasaray…
PKK’nın fesih kararı sonrası DEM Parti’den ilk İmralı ziyareti..
Bahçeli’den Terörsüz Türkiye hedefinde 7 maddelik çağrı..
Fenerbahçe Eylül’de olağanüstü kongreye gitme kararı aldı..
Kongre için imza toplayan derneği bastı!.
Eurovision’da Azerbaycan’dan İsrail’e 12 tam puan!.
Kartalkaya’daki otel yangınında istenen cezalar belli oldu..
İsrailli kahpeden kan donduran sözler: Gazze’deki bütün çocuklar öldürülmeli!.
Fenerbahçe olağanüstü kongreye gidiyor..
İstanbul’daki Barış Zirvesi başladı..
5 adımda Terörsüz Türkiye…
CHP İmamoğlu’nu Başbakan yapma hayallerine devam ediyor..
PKK elindeki silahları nereye bırakacak?.
Metin Arolat’ın alkol ve uyuşturucudan öldüğü ortaya çıktı!.
Dünyanın gözü İstanbul’daki barış zirvesinde..
Demirtaş’ın tahliyesine ilişkin AKP’den ilk sinyal..
PKK’nın silah bırakma kararı anketlere nasıl yansıdı…
ABD’den Türkiye’ye füze satışına sürpriz onay..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İngilizlerden Müslümanlara teşekkür…

İngilizlerden Müslümanlara teşekkür…
24.04.2020
A+
A-

İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ramazanın zorlayıcı olacağını ancak şefkat, hayır ve fedakarlık değerlerinin her zamankinden daha önemli hale geldiğini açıkladı.

Koronavirüs tedavisi gördükten sonra dinlenmeyi sürdüren Başbakan Boris Johnson’a vekalet eden Raab, ramazanın gelişi dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.

İngiltere ve dünyadaki Müslümanlara, “Hayırlı ramazanlar” dileğinde bulunan Raab, “Bu ramazan özellikle zorlayıcı olacak ancak şefkat, hayır ve fedakarlık değerleri her zamankinden daha önemli bir hale geldi.” ifadesini kullandı.

“Fedakarlığınız için çok teşekkür ederim”

Sağlık Bakanı Matt Hancock ise basın toplantısında yaptığı açıklamada, Ulusal Sağlık Hizmetleri (NHS) ve silahlı kuvvetler ile diğer alanlarda hizmet veren birçok Müslümanın bu sene ramazan ayının sevincini alışageldikleri gibi paylaşamayacağına dikkat çekti.

Ülkedeki Müslümanlara seslenerek, “Evde kaldığınız için teşekkür etmek istiyorum.” diyen Hancock, şöyle konuştu:

“İftarın ne kadar önemli olduğunu, teravih namazlarının ne kadar önemli olduğunu ve Ramazan Bayramı’nın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Dini uygulamalarınızın bu önemli bölümlerinde büyük değişiklikler yaptığınız için teşekkür ederim. Hepinize ‘Hayırlı ramazanlar’ demek istiyorum. Hizmetiniz ve vatandaşlığınız için teşekkür ederim, fedakarlığınız için teşekkür ederim.”

“Bizi güvende tuttuğunuz için teşekkür ederim”

İşçi Partisi lideri Keir Starmer da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ramazan ayının gelişi dolaysıyla Müslümanları tebrik ederek, “Bu vesileyle Ulusal Sağlık Hizmetleri’nde, bakım hizmetlerinde ve koronavirüs ile mücadelemizde ön safta görev alan tüm Müslümanlara şükranlarımı sunmak istiyorum. Bizi güvende tuttuğunuz için teşekkür ederim.” dedi.

İşçi Partisinin eski lideri Jeremy Corbyn de kendi seçim bölgesi, İngiltere ve tüm dünyadaki Müslümanlara “Hayırlı ramazanlar” dileğinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.