Site Rengi

HABER ÖZETİ
Avrupa Birliği’nden Trump’un ek vergi uygulamasına misilleme..
Mahkeme kurultay davasının İBB dosyası ile birleştirilmesine karar verdi..
Trump İran’ı tehdit etmeye devam ediyor..
Murat Aci’nin katilleri Eylem Tok ve Bülent Cihantimur istenen ceza belli oldu..
Meksika’daki Kartellerin hesaplaşmasında 55 kişi hayatını kaybetti..
ABD yine eşek yerine koyacak sözde Kürt guruplar buldu..
TBMM Başkanı Kurtulmuş CHP Lideri Özel’i ziyaret edecek..
CHP’de Bay Kemâl’i geri getirme operasyonu başladı..
Rusya ile İran arasında 500 milyon euroluk gizli anlaşma..
Gözler yarın Beştepe’deki terör ve emekli ikramiyesi kararında..
İstanbul’da kuduz vakaları patlak verdi..
ABD ile İran arasındaki müzakereler perşembe günü devam edecek..
Özgür Özel’den Abdullah Gül açıklaması..
Gazze’de can kayıpları 72 bini geçti..
Trump küresel vergi oranını yüzde 10’dan yüzde 15’e çıkardığını açıkladı..
Metrobüsü birbirine katıp “Savcıyım” yalanıyla tehditler savuran köpekperest gözaltına alındı!.
Mazota 2,40 TL zam!. Çok şükür litresi 60 lirayı geçti..
Almanya, Fransa ve İsveç’ten “İran’ı Terk Edin” uyarısı!.
Ronaldo takım arkadaşları ile birlikte oruç tuttu!.
Trump İran’a saldırma girişiminin halâ gündeminde olduğunu açıkladı..
İran’dan BM’ye mektup: Saldırı durumunda meşru müdafaa hakkımızı kullanacağız..
Laik Atak geçiren ADD’den Bakan Tekin hakkında suç duyurusu..
DEM Parti ortak rapor sonrası taleplerini sıraladı..
ABD Başkanı Trump İran’a 10 gün süre verdiklerini açıkladı..
Bakan Fidan Türkiye’nün Gazze’ye asker göndermeye hazır olduğunu açıkladı..
5 ilin vali atamaları Resmi Gazete’de..
Fenerbahçe, Nottingham Forest’a 3-0 mağlup oldu..
Milletin dini inançlarına küfür edip yakalanınca “Sarhoştum” diyen alçak tutuklandı!.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na Fatih Dönmez atandı..
Suç çetesine köstebeklik yapan polisler gözaltında..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İP’in küfreden vekili Aylin Cesur, teşkilatı çileden çıkardı!.

İP’in küfreden vekili Aylin Cesur, teşkilatı çileden çıkardı!.
31.07.2020
A+
A-

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’un kontrolsüz çıkışları edep sınırını aşan sözleri parti teşkilatını da çileden çıkardı. Cesur’un tavırları nedeniyle partinin Isparta İl Başkanı Fazlı Özgür Tandoğan, 7 ilçe başkanıyla birlikte istifa etti. Tandoğan, “Yapılanlar en son ailemi hedef aldı. Bu söylemlere artık tahammül edemeyeceğim için istifa kararı aldım. Teşkilattaki arkadaşlarım da ‘senin namusuna yapılan hareket bize yapılmıştır” dedi.

İYİ Parti Isparta teşkilatında Aylin Cesur depremi yaşanıyor. Partinin il başkanı Fazlı Özgür Tandoğan, 7 ilçe başkanıyla birlikte istifa etti. 500’den fazla parti üyesinin de istifa ettiği olayın nedeni küfürbaz Cesur’dan başkası değil. Afyonkarahisar’da toprağa verilen Şehit Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin’in cenazesine kürk mantoyla katılarak tepki çeken, bu tepkilere ‘reklamın iyisi kötüsü olmaz’ şeklinde yanıt verdiği öğrenilen Cesur, geçtiğimiz günlerde Salda Gölü’yle ilgili tuhaf bir mesaj paylaşmış ve şu ifadeleri kullanmıştı: “Biz o betonları oradan sökeriz, attıkları temelleri çekeriz, Salda Gölü’ne yaptıkları, kıydıkları her şeyin hesabını Salda’nın kumunu tek tek alır, onların uygun yerlerine monte ederiz ve hesabını sorarız.”

O CÜMLE BARDAĞI TAŞIRDI

Küfürbaz Aylin Cesur’un skandalı bununla da kalmadı. 26 Temmuz Pazar günü gerçekleşen İYİ Parti 2. Olağan Kongresinde Isparta eski İl Başkanı Fazlı Özgür Tandoğan’ın eşi Banu Tandoğan’ı hedef alan Aylin Cesur, “Önce karının diline sahip olacaksın” diye bağırdı. Bu sözlerin bardağı taşıran son damla olduğunu ifade eden Özgür Tandoğan, “Yapılanlar en son ailemi hedef aldı. Bu söylemlere artık tahammül edemeyeceğim için istifa kararı aldım. Teşkilattaki arkadaşlarım da ‘senin namusuna yapılan hareket bize yapılmıştır’ diyerek hareket ettiler” dedi.

AYAR VERMEYE ÇALIŞIYOR

Yeni Şafak’a konuşan İYİ Parti Eğirdir İlçe Başkan Yardımcısı Banu Tandoğan ise “Aylin Cesur yaptığımız sosyal medya paylaşımlarını kendi üzerine alınarak sürekli suçlamalarda bulundu. Delege seçimleri sırasında aday olan diğer kişiye, ‘yanınızdaki kişiler yazdıklarına dikkat edecek’ diye ayar verdikten sonra eşime dönerek, ‘sen önce yanındaki karının diline sahip olacaksın. Onun yazdıklarına sahip olacaksın’ dedi. Ona şu cevabı verdim: Ben bu partinin bir üyesiyim. Eşim de olsa yazdıklarıma, konuştuklarıma yön veremez. Kendinizi benden üstün göremezsiniz!”

“PARTİYİ ZOR DURUMA DÜŞÜRÜYOR”

Aylin Cesur’un kontrolsüz tavırlarına İYİ Parti’den pek çok kişi tepkili. İYİ Parti Isparta Genel Meclis Üyesi Sinan Aydın, il yönetiminin Aylin Cesur’un tehdit ve iftiralarına maruz kaldığını belirterek şunları söylüyor: “Kendisi daha önce başka parti yöneticilerini de baskı altına alarak istifa ettirdi. Şimdiki hedefi ise partinin tüm borçlarını ödeyen il başkanımız Özgür Tandoğan oldu. Milletvekili olarak yaptığımız her paylaşımı üzerine alınıp, genel merkeze hakkımızda dosyalar sunduğunu biliyoruz. Bir milletvekilinin görevi ekran görüntüsü, ses kaydı almak değildir. Hele hele yönetimdeki kişilerin sosyal medya hesaplarında kimleri beğendiğine kadar takip etmek hiç değildir. Bir vekilin görevi seçim bölgesi olmak üzere memleketine hizmet etmektir. Yaptığı çıkışlarla partiyi zor duruma düşürüyor. Parti için çalışanları ötekileştiriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.