Site Rengi

HABER ÖZETİ
İşçiler maaş alamazken sevgilisi ile tatil kaçamağı yapan CHP’li Başkandan açıklama!.
MHP ile İyi Parti arasında “Kripto Abla” polemiği..
Türkiye’den Çin vatandaşlarına vize muafiyeti kararı..
Akaryakıta çifte yılbaşı kazığı!.
Uyuşturucu şüphelisi Şeyma Subaşı adliye de!.
Fenerbahçe seçime gidiyor..
Osmangazi Köprüsü’nden yek geçiş ücreti 995 TL!.
2026 zamlı IMEI kayıt ücretleri açıklandı..
İkinci el araç piyasasında ekspertiz krizi!.
Türkiye’ye dönen Şeyma Subaşı havalimanında gözaltına aldındı..
İtirafçı olan Mehmet Akif Ersoy 3 saat ifade verip tekrar cezaevine gönderildi!.
Mehmet Akif Ersoy itirafçı olmak için adliyeye geliyor!.
Maaş alamayan işçiler grevde, CHP’li Başkan Tayland tatilinde!.
Mehmet Akif Ersoy hakkında skandal Grup Seks iddiaları!.
Teröristbaşı Öcalan’dan yeni çağrı..
Suriye’nin Esed’siz yeni banknotları tedavüle alınıyor..
Saadettin Saran “Tamam mı-Devam mı” kongresine gidiyor..
Erden Timur şike ve bahis soruşturmasında tutuklandı!.
RTÜK’ten Yalova’daki DEİAŞ çatışması için yayın yasağı!.
Veyis Ateş uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklandı!.
Fatih Altaylı tahliye edildi..
Sözcü TV’de Yılmaz Özdil fırtınası devam ediyor!. Serap Belovacıklı’da kovuldu!.
“AK Parti’yi Kim Savunsun” kavgasında yandaş yazarlar birbirlerine girdi!.
Yalova’daki çatışmada 3 polisimiz şehit oldu..
AK Partili Özlem Zengin’i durdurabilene aşkolsun!.
Yalova’daki DEİAŞ operasyonunda 7 polis yaralandı!.
İsrailli şerefsiz kahpeden “Ezan Sesi Yasaklansın” önerisi!.
Özgür Özel’in İHA palavrasına Cumhurbaşkanlığı’ndan yalanlama!.
Market poşetleri 1 TL oldu..
MHP Lideri Bahçeli’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Günümüzün Süleyman’ı” övgüsü..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İP’in küfreden vekili Aylin Cesur, teşkilatı çileden çıkardı!.

İP’in küfreden vekili Aylin Cesur, teşkilatı çileden çıkardı!.
31.07.2020
A+
A-

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’un kontrolsüz çıkışları edep sınırını aşan sözleri parti teşkilatını da çileden çıkardı. Cesur’un tavırları nedeniyle partinin Isparta İl Başkanı Fazlı Özgür Tandoğan, 7 ilçe başkanıyla birlikte istifa etti. Tandoğan, “Yapılanlar en son ailemi hedef aldı. Bu söylemlere artık tahammül edemeyeceğim için istifa kararı aldım. Teşkilattaki arkadaşlarım da ‘senin namusuna yapılan hareket bize yapılmıştır” dedi.

İYİ Parti Isparta teşkilatında Aylin Cesur depremi yaşanıyor. Partinin il başkanı Fazlı Özgür Tandoğan, 7 ilçe başkanıyla birlikte istifa etti. 500’den fazla parti üyesinin de istifa ettiği olayın nedeni küfürbaz Cesur’dan başkası değil. Afyonkarahisar’da toprağa verilen Şehit Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin’in cenazesine kürk mantoyla katılarak tepki çeken, bu tepkilere ‘reklamın iyisi kötüsü olmaz’ şeklinde yanıt verdiği öğrenilen Cesur, geçtiğimiz günlerde Salda Gölü’yle ilgili tuhaf bir mesaj paylaşmış ve şu ifadeleri kullanmıştı: “Biz o betonları oradan sökeriz, attıkları temelleri çekeriz, Salda Gölü’ne yaptıkları, kıydıkları her şeyin hesabını Salda’nın kumunu tek tek alır, onların uygun yerlerine monte ederiz ve hesabını sorarız.”

O CÜMLE BARDAĞI TAŞIRDI

Küfürbaz Aylin Cesur’un skandalı bununla da kalmadı. 26 Temmuz Pazar günü gerçekleşen İYİ Parti 2. Olağan Kongresinde Isparta eski İl Başkanı Fazlı Özgür Tandoğan’ın eşi Banu Tandoğan’ı hedef alan Aylin Cesur, “Önce karının diline sahip olacaksın” diye bağırdı. Bu sözlerin bardağı taşıran son damla olduğunu ifade eden Özgür Tandoğan, “Yapılanlar en son ailemi hedef aldı. Bu söylemlere artık tahammül edemeyeceğim için istifa kararı aldım. Teşkilattaki arkadaşlarım da ‘senin namusuna yapılan hareket bize yapılmıştır’ diyerek hareket ettiler” dedi.

AYAR VERMEYE ÇALIŞIYOR

Yeni Şafak’a konuşan İYİ Parti Eğirdir İlçe Başkan Yardımcısı Banu Tandoğan ise “Aylin Cesur yaptığımız sosyal medya paylaşımlarını kendi üzerine alınarak sürekli suçlamalarda bulundu. Delege seçimleri sırasında aday olan diğer kişiye, ‘yanınızdaki kişiler yazdıklarına dikkat edecek’ diye ayar verdikten sonra eşime dönerek, ‘sen önce yanındaki karının diline sahip olacaksın. Onun yazdıklarına sahip olacaksın’ dedi. Ona şu cevabı verdim: Ben bu partinin bir üyesiyim. Eşim de olsa yazdıklarıma, konuştuklarıma yön veremez. Kendinizi benden üstün göremezsiniz!”

“PARTİYİ ZOR DURUMA DÜŞÜRÜYOR”

Aylin Cesur’un kontrolsüz tavırlarına İYİ Parti’den pek çok kişi tepkili. İYİ Parti Isparta Genel Meclis Üyesi Sinan Aydın, il yönetiminin Aylin Cesur’un tehdit ve iftiralarına maruz kaldığını belirterek şunları söylüyor: “Kendisi daha önce başka parti yöneticilerini de baskı altına alarak istifa ettirdi. Şimdiki hedefi ise partinin tüm borçlarını ödeyen il başkanımız Özgür Tandoğan oldu. Milletvekili olarak yaptığımız her paylaşımı üzerine alınıp, genel merkeze hakkımızda dosyalar sunduğunu biliyoruz. Bir milletvekilinin görevi ekran görüntüsü, ses kaydı almak değildir. Hele hele yönetimdeki kişilerin sosyal medya hesaplarında kimleri beğendiğine kadar takip etmek hiç değildir. Bir vekilin görevi seçim bölgesi olmak üzere memleketine hizmet etmektir. Yaptığı çıkışlarla partiyi zor duruma düşürüyor. Parti için çalışanları ötekileştiriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.