Site Rengi

HABER ÖZETİ
İmamoğlu’ndan Erdoğan’a seçim çağrısı: Korkma, Gel Yarışalım!.
CHP kurultayında ortalık fena karıştı!. Berhan Şimşek’ten Özgür Özel’e “Tablalı Don” göndermesi!.
Bakanlıktan sokak köpekleri için “Kalıcı Çözüm” açıklaması..
Hakkında yakalama kararı çıkarılan İBB’nin reklamcısı KKTC’de yakalandı!.
İmamoğlu’ndan avukatına talimat: BENİ MAĞDUR DEĞİL CESUR GÖSRERİN!.
Olaylı derbi sonrası Mourinho’ya verilen ceza belli oldu!.
MHP Lideri Bahçeli 2 ay sonra siyaset sahnesine geri döndü..
Katar Türkiye’yi satıp Yunanistan tarafına geçti!.
Çarşı pazar yangın yeriyken TÜİK yine aklımızla alay ediyor!.
Boykot çağrısı soruşturmasında 11 gözaltı!.
Trump’un haraç gibi ek vergilerinden Türkiye’de nasibini aldı!.
CHP’de Kemâl Kılıçdaroğlu paniği!.
ABD Başkanı Trump dünyaya vergi yağdırıyor!.
Master Şef Somer’de boykota destek vermek için restoranını kapattı!.
Devlete parmak sallayanlar kıçlarına tekmeyi yedi!.
Yukardakilerin siyasi ikbâl kavgası yine vatandaşa patladı!. Benzine zam!.
CHP’nin yerli ve milli markalar için yaptığı boykot çağrısına tepkiler büyüyor!.
TSK’dan ihraç ihraç edilen 5 teğmen geri dönmek için harekete geçti..
CHP Lideri Özel’den 2 Nisan’da “Tüketimi Durdurun” çağrısı!.
İmamoğlu’nun sosyal medya hesaplarına erişim engeli talep edildi!.
İmamoğlu’nun tutuklanması CHP’yi zirveye taşıdı..
Kılıçdaoroğlu’ndan yediği kazığın intikamını alacak adaylık açıklaması!.
Kahpe İsrail Filistin’i işgâl etmeden durmayacağını açıkladı!.
Altın fiyatları rekora doğru gidiyor…
Volkan Konak kalp krizi sonucu hayatını kaybetti..
Bayram Tatilinde Yollar Yine Kan Gölüne Döndü: 19 Can Kaybı!.
Kıbrıs’ta Başörtüsü Krizi Büyüyor! Ortaokulda Bone ve Bandana Yasaklandı!.
Saraçhane Krizi Sonrası Mansur Yavaş’ın Maltepe Mitinginde Kontrolü Elden Bırakmaması Dikkat Çekti!.
Mitingde konuşturulmayan Muharrem İnce alanı terk etti!.
Suriye’de yeni kabine açıklandı…
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İran’da grip ölümleri: 22 kişi hayatını kaybetti!.

İran’da grip ölümleri: 22 kişi hayatını kaybetti!.
01.12.2019
A+
A-

İran Sağlık Bakan Yardımcısı Ali Rıza Reisi, ülke genelinde 273 kişinin influenza (grip) nedeniyle hastaneye yatırıldığını ve 22 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.

İran Sağlık Bakan Yardımcısı Ali Rıza Reisi, ülke genelinde 3 bin 915 kişinin nefes alma sorunları nedeniyle hastanelere müracaat ettiğini ve bu hastaların 342’sinde influenza tespit edildiğini açıkladı. Bu yılki influenza salgınının geçen yıla göre daha hızlı ve şiddetli şekilde yayıldığını vurgulayan Reisi, “Buna ek olarak H1N1 virüsü de salgının hızlı yayılmasına neden oldu” dedi. Ülke genelinde geçtiğimiz haftadan itibaren 273 kişinin influenza nedeniyle hastaneye yatırıldığını belirten Reisi, 19 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi. İnfluenza salgınının iki hafta daha ülke genelinde görüleceğini kaydeden Reisi, hastanelerde herhangi bir ilaç sorununun olmadığını ve gerekli müdahalelerin yapıldığını belirtti.

İran Sağlık Bakan Yardımcısı Ali Rıza Reisi, ülke genelinde 3 bin 915 kişinin nefes alma sorunları nedeniyle hastanelere müracaat ettiğini ve bu hastaların 342’sinde influenza tespit edildiğini açıkladı. Bu yılki influenza salgınının geçen yıla göre daha hızlı ve şiddetli şekilde yayıldığını vurgulayan Reisi, “Buna ek olarak H1N1 virüsü de salgının hızlı yayılmasına neden oldu” dedi. Ülke genelinde geçtiğimiz haftadan itibaren 273 kişinin influenza nedeniyle hastaneye yatırıldığını belirten Reisi, 22 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi. İnfluenza salgınının iki hafta daha ülke genelinde görüleceğini kaydeden Reisi, hastanelerde herhangi bir ilaç sorununun olmadığını ve gerekli müdahalelerin yapıldığını belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.