Site Rengi

HABER ÖZETİ
Yıldız Tilbe Gazze için 300 bin dolar bağışladı..
Süleyman Şah Türbesi’ni kurtaran askerlerden MİT’e selam..
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk bayrağına yapılan alçakça saldırı için açıklama..
Dev holdinglerin veliahtları uyuşturucudan gözaltında!.
Altın ve gümüş kendi rekorlarını kırarak yükselmeye devam ediyor..
ABD’den sonra Barzani’de Kürtleri satışa getirdi..
Bayrampaşa Belediyesi’ne yolsuzluk operasyonu..
Trump: Çok sevdiğim Erdoğan ile önemli bir telefon görüşmesi yapacağım..
ABD beslediği iti SDG’yi satıp Şara yönetimine açık destek verdi..
Naylon faturacılara karşı yapay zekâ taraması devrede!.
Trump Grönlandlılara “Kişi Başı 100 Bin Dolar Verelim” teklifinde bulundu!.
DEM Parti süreci bozmak için her türlü pisliği yapıyor..
Netenyahu kahpesi Türkiye’nin Gazze’deki varlığına izin vermeyeceğini açıkladı..
YPG’li terörist itler kaçarken köprüleri havaya uçurdu!.
Atlas Çağlayan’ın ailesini tehdit eden 3 kişi tutuklandı..
Avrupa Birliği’nden Trump’un Gümrük Vergisi tehdidine rest!.
Ümit Karan’ın kokain testi pozitif çıktı!.
Rakı masasında Selâ okutan MHP’li partiden kovuldu..
Suriye’de son durum..
Terörden temizlenen Afrin’de eve dönüşler başladı..
Mehmet Akif Ersoy’un eski eşi SHOW TV’den kovuldu!.
CHP’nin yönettiği İstanbul’da ulaşım sistemi yine çöktü!.
Yoğun kar yağışı nedeni ile İstanbul’da motorsikletlere trafik yasağı!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Suriye Lideri Şara’ya ateşkes telefonu..
Türkiye ve ABD’den Suriye’deki ateşkes sonrası peş peşe açıklamalar!.
Petrol kuyularının kontrolü artık Suriye Devleti’nde..
Suriye’de ateşkes tamamen sağlandı..
Suriye’nin kaderini Cumhurbaşkanı Erdoğan belirledi!.
MHP Lideri Bahçeli’den Suriye için 8 maddelik yol haritası..
Deyrizor, SDG’den kurtarıldı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İstanbul bu haberle çalkalanıyor!. Sosyetenin ünlü mekanında tecavüz girişimi!.

İstanbul bu haberle çalkalanıyor!. Sosyetenin ünlü mekanında tecavüz girişimi!.
27.01.2020
A+
A-

İstanbul sosyetesinin uğrak yerlerinden olan bir mekanda tecavüz girişiminin yaşandığı iddia edildi. Bebek’te bulunan mekanın Lucca isimli mekan olduğu iddia edilirken, tecavüz girişiminde bulunan kişinin de işletmeci A.İ, olduğu öne sürüldü.

Takvim gazetesinden Ufuk Özcan, söz konusu tecavüz girişimininin İstanbul Bebek‘te en ünlü işletmelerden birinde yaşandığını aktarırken, haberinde mekan ismine ve işletme sahibinin ismine yer vermedi.

Haberde, genç bir kadının, arkadaşları ile birlikte Bebek’in en ünlü eğlence mekanlarından birine eğlenmeye gittiği belirtilerek, yaşanan olay şöyle anlatıldı:

“Genç kadın arkadaşları ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi. Bir ara tuvalete gitmeye çalışan bu genç hanımefendi mekanın kalabalık olmasından ve tuvalette çok sıra olmasından dolayı mutfak kısmında bulunan tuvalete gitti. Mekanın tuvaleti yetmediği için mutfakta bulunan hem çalışanların hem de yoğun olduğu zaman müşterilerin kullandığı tuvalete giren bu genç kadın hiç unutamayacağı bir kabus yaşadı.

Mekanın işletmecisi A.İ, R.D. isimli genç kızı lavabodan çıkarken sıkıştırmış. Genç kadını içeri itip, kapıyı kilitlemiş. R.D. isimli genç kıza tecavüz etmeye kalkan A.İ. isimli işletmeci, genç kadının çığlıkları sonrası yakayı ele vermiş. Kadın, müşterilerin yardımı ile tecavüzden kurtulmuş. Hemen bir karakola ve sonra savcılığa giden R.D. mekandan ve işletmeciden şikâyetçi olmuş. Mekan sahibi de bu olay sonrası ise hemen işletmeciyi açığa almış… Tecavüz girişimiyle ilgili yeni detayları, hangi mekanda geçtiğini ve olayın ortağa çıkmaması için genç kıza verilen teklifleri de bir sonraki yazımda yazacağım…”

 

İSİM VERDİ

Gazeteci Makbule Cengiz ise, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Cengiz, o mekanın isminin “Lucca” adlı bir bar olduğunu belirterek, “Adını yazamadığınız Bebek’teki o ünlü mekan “Lucca” olmalı! İşletmecisi A.İ’den mi bahsediyorsunuz? Bu haberlerde mekan ve tecavüzcü adını açık açık yazacaksınız ki herkes bilecek gitmeyecek! Sadece lüks olduğu için bir mekana girebilmek adına bu şahısları adam ediyorsunuz!” diye ifade etti.

“İKİ ÇALIŞANIMIZ ARASINDADIR”

Öte yandan, Sözcü gazetesinden Ünal Demirkaya ise, konuyla ilgili olarak araştırma yaptığını ifade ederek, mekanın “lucca” olduğunu öğrendiğini ve mekan sahibinin de Cem Mirap olduğunu yazdı. Demirkaya, Mirap ile temasa geçtiğini de anlattı.

Mirap’a not bırakarak, “Kadın müşteriye tecavüz olayı” haberlerinin gerçeği yansıtıp yansıtmadığını sorduğunu ifade eden Demirkaya, işletmenin Halkla İlişkiler Bölümü’nden bir yanıt geldiğini söyledi. Demirkaya, söz konusu yapılan açıklamada, “İddia edilen olay iki çalışanımız arasındadır. Bazı haberlerde geçtiği gibi müşterimizle ilgili bir durum söz konusu değildir” denildiğini aktardı.

“Lucca” adlı mekandan Ünal Demirkaya’ya yapılan açıklama şu şekilde:

“Söz konusu iddia ile ilgili gerekli önlemler olay anında alınmıştır. İddia edilen olay iki çalışanımız arasındadır. Bazı haberlerde geçtiği gibi müşterimizle ilgili bir durum söz konusu değildir.

Konuyu haber aldığımız zaman derhal suça konu eylemi gerçekleştirdiği iddia olunan çalışanımız işletmemizdeki görevinden geçici olarak uzaklaştırılmış, ardından konuyla ilgili olarak noter kanalı ile savunması istenmiş, savunmasını sunmadığından dolayı da iş akdinin sonlandırılmasına karar verilmiştir.

İddia olunan olayın mağduru konumundaki kadın personelimiz işletmemizdeki görevine devam etmektedir. Biz iş yeri olarak üzerimize düşen gerekli önemleri aldık. Taraflar birbirlerinden şikayetçi olmuştur. Olay şu an yargıya intikal ettiğinden dolayı gelişmeleri takip edip, önümüzdeki günlerde kamuoyuna bilgi vereceğiz.'”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.