Site Rengi

HABER ÖZETİ
Süper Kupa Fenerbahçe’nin
Üzerinde uyuşturucu bulunan Can Yaman anında paketlendi!.
Yeniden Refah Partili İl Başkanı gazeteciyi ayağından vurdu!.
Suriye ordusu, Halep’te terör örgütü YPG/SDG işgalindeki son mahallenin de kurtarıldığını duyurdu..
İzmir’de çöp ve susuzluk salgın hastalıkları beraberinde getirdi!.
Kumar borcunu rüşvetle ödeyen CHP’li başkan yardımcısı tutuklandı!.
Sırtımızda kambur olan KKTC’de asgari ücret net 52 bin 738 TL oldu..
İstanbullular Dikkat!. Fırtına 90 KM hızla geliyor!.
İmamoğlu Suç Örgütü davasında karar açıklandı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan MİT’e Suriye talimatı..
CHP belediye başkanlarına yurt dışı tatil yasağı getirdi..
En düşük emekli maaşı 20 bin TL oldu..
Sinan Ateş’in annesi isyan etti: Oğlumu Öldürenler Belli!.
ABD Başkanı Trump: Uluslararası hukuka ihtiyacım yok!.
ABD’deki polis cinayeti protestoları büyümeye devam ediyor..
CIA İran’da tüm kahpeliklerini sergiliyor!.
SDG’ye verilen süre doldu, Suriye ordusu vurmaya başladı!.
Gazze’de görev alacak Barış Gücü Askerleri eğitime başladı..
MSB’den Suriye’ye destek açıklaması..
Site sakinlerini isyan ettiren fahiş aidatlara YDO ayarı!.
İstanbul’da beklenen kar hafta sonu geliyor..
Netenyahu’nun yolsuzluk davasına bakan yargıç trafik kazasında öldü!.
YPG ile Suriye Ordusu arasında şiddetli çatışma!.
YPG ile Suriye ordusu arasındaki son durum..
İstifa eden 3 milletvekili daha AK Parti’ye katılıyor..
Kuyumcular da nakit işlem dönemi sona eriyor..
Yurt dışı gümrüksüz alışveriş dönemi sona erdi..
Trump: Ara seçimleri kazanamazsam görevden alacaklar..
Trump Maduro’nun taklidini yaparak alçaklığın dibine vurdu!.
15 yaş altı çocuklara sosyal medya yasağı geliyor!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İstanbul’da 3 kadın, kendilerine maske uyarısı yapan küçük kızı darp etti!.

İstanbul’da 3 kadın, kendilerine maske uyarısı yapan küçük kızı darp etti!.
30.09.2020
A+
A-

İstanbul’da 10 yaşındaki bir kız çocuğu, maske takmadıkları gerekçesiyle uyarıda bulunduğu 3 kadın tarafından darp edildi.

İstanbul’da akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. 10 yaşındaki minik kız çocuğu, maske takmadıkları gerekçesiyle uyardığı 3 yabancı uyruklu kadın tarafından darp edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, İstanbul’un Esenyurt ilçesinde meydana geldi. İkamet ettiği sitenin oyun salonunda maske takmayan 3 yabancı uyruklu kadın, maske takmadıkları gerekçesiyle kendilerini uyaran 10 yaşındaki Liva Yağmur Köprücü isimli kız çocuğunu darp etti. Daha sonra minik kız, şikayet etmek için kendilerini darp eden kadınları videoya çekmek istedi. Görüntülendiklerini anlayan kadınlar, bir anda peşinde koşturdukları kızı başka bir odada yakaladılar. Liva’yı yakalayan 2 kadın, minik kızı darp etmeye başladı, öbür kadın ise küçük kızın telefonunu aldı.

Minik kız temizlik görevlileri tarafından gözü dönmüş kadınların elinden kurtarılırken, durumu öğrenen anne polise giderek şikayetçi oldu.

“Hepimizin canını yaktı”

Akıl almaz olaya ilişkin açıklamalarda bulunan Liva’nın annesi Çiğdem Köprücü, darp görüntülerinin kamera görüntüleriyle sabit olduğunu belirterek, “3 kadının 10 yaşındaki kız çocuğuna şiddet göstermesi hepimizin canını yaktı. Biz asıl problem yaşadığımız konu bu suçlunun cezasız kalması.” dedi.

“Oradaki insanlar tepki göstermiyor”

Kadınlardan birinin kızını darp ettiğini, birinin de o sırada çocuğun boynunu sıktığını, diz darbesiyle vurduğunu belirten anne Köprücü, “Oradaki insanlar tepki göstermiyor. Çocuklar hepimizin. Cep telefonu alınıyor. Kızım tekrar koşuyor. Sonrasında temizlik görevlisi geliyor kızımı o kadının elinden kurtarıyor.” dedi.

“Konuşamayacak kadar nefessiz kaldım”

Yaşadığı olaya ilişkin açıklamalarda bulunan minik Liva ise canının çok acıdığını, boğazını sıktıklarını belirterek, “İlk başta konuşamayacak kadar nefessiz kaldım. Dizleri ile karnıma vurdular. Telefonumu aldıktan sonra beni ittirerek bağıra bağıra beni sürüklediler” ifadelerini kullandı.

Öte yandan olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.