Site Rengi

HABER ÖZETİ
ABD Başkanı Trump’ın AB tehdidi altın fiyatlarını uçuşa geçirdi…
DEM Parti MHP’yi ziyaret edecek..
Rusya ile Ukrayna arasında 390 kişilik esir takası gerçekleşti..
Kurban Bayramı için resmi tatil gün sayısı açıklandı..
Savcılıktan İmamoğlu’nun afiş ve pankartlarını kaldırma talimatı!.
İBB’ye 4. dalga operasyon!. Özel Kalem ve Koruma Müdürü paketlendi!.
Kahpe İsrail kana doymuyor!. 1 günde 107 Gazzeliyi katletti!.
Sözcü gazetesinin “İsrail ile Ticaret” iftirasına bakanlıktan jet yalanlama!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim tartışmalarına son noktayı koydu..
İstanbul’da ulaşım kaosu!. Özel Halk Otobüsleri kontak kapattı!.
ABD’de iki İsrail konsolosluk çalışanı öldürüldü!.
Bitcoin 110 bin dolara dayandı…
İBB’nin gölge başkanının hesabından 1,5 milyar TL çıktı!.
Bakanlık koltuğundayken dev ihaleler verdikleri holdinglere yönetici oldular!.
İmamoğlu’nun saklattığı cep telefonu ele geçirildi!.
Ahmet Minguzzi’yi öldüren katilin kullandığı bıçak suç aleti sayılmadı!.
DEM Parti’den Cumhur İttifakı’na “Süreci Hızlandırın” çağrısı..
Suriye’ye uygulanan tüm yaptırımlar kaldırılıyor..
İBB’ye 3. dalga hırsızlık operasyonu..
Ayarları bozulan Özgür Özel hırsızlarını Hz. Yusuf’a benzetmeye başladı!.
CHP’nin İzmir mitingi fos çıktı!.
İmamoğlu’nu zora sokacak bir itiraf daha: Bavullarla Para Alıp Naylon Fatura Kesiyorduk!.
Sokak köpekleri ile kanser hastalarını ziyaret eden AK Partili vekile tepkiler çığ gibi!.
Joe Biden’in prostat kanseri olduğu açıklandı!.
Şampiyon Galatasaray…
PKK’nın fesih kararı sonrası DEM Parti’den ilk İmralı ziyareti..
Bahçeli’den Terörsüz Türkiye hedefinde 7 maddelik çağrı..
Fenerbahçe Eylül’de olağanüstü kongreye gitme kararı aldı..
Kongre için imza toplayan derneği bastı!.
Eurovision’da Azerbaycan’dan İsrail’e 12 tam puan!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İstanbul’da fuhuş şebekesine operasyon! 57 gözaltı..

İstanbul’da fuhuş şebekesine operasyon! 57 gözaltı..
28.12.2022
A+
A-
Yabancı uyruklu kadınları yüksek para kazanma vaadiyle getirip fuhuş yaptırdıkları belirlenen şebekeye operasyon düzenlendi. Operasyonda, 57 kişi gözaltına alındı.

İstanbul’da, Büyükçekmece’de yabancı uyruklu kadınlara organize bir şekilde fuhuş yaptırdığı tespit edilen şebeke Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından mercek altına alındı.

4 ay önce başlatılan çalışmada tespit edilen şebeke hakkında, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu’ndan alınan izin ile teknik ve fiziki takip başlatıldı.

Ahlak Büro Amirliği ekipleri çetenin yurt dışından yüksek para kazanma vaadiyle getirdikleri kadınları, işlettikleri gece kulüplerinde çalıştırdıkları, eğlenmeye gelen müşterilerle anlaşan kadınların hemen yakındaki lüks sitede tutulan dairelerde ilişkiye girdikleri ortaya çıktı.

Saati 250-300 dolara anlaştılar

DHA’nın haberine göre; kadınların saatliği 250 dolar ile 300 dolar arasında değişen fiyatlarla erkeklerle birlikte oldukları öğrenildi.

İstanbul’da fuhuş şebekesine operasyon: 57 gözaltı  #1

36 adrese eş zamanlı operasyon

Ahlak Büro Amirliği ekipleri, gerekli delillerin toplanmasının ardından operasyon için düğmeye bastı. 23 Aralık 2022’de saat 23.30’da daha önceden tespit edilen 2 lüks site içinde fuhuş amacıyla kullanılan daireler ile şebekenin işlettiği 2 eğlence mekanın aralarında bulunduğu 36 adrese eş zamanlı baskın yaptı.

Evlerden pompalı tüfek çıktı

Baskında şebeke yöneticisi konumunda bulunan 7’si kadın 17 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Baskın yapılan evlerde yapılan aramalarda 18 cep telefonu, pompalı tüfek ve fişeklere el kondu.

24 kadın kurtarıldı

Baskınlar sırasında şebekenin fuhuş yaptırdığı 24 kadın da kurtarılırken, kadınların 2’sinin Türk olduğu diğerlerinin ise yabancı uyruklu olduğu öğrenildi. Türkiye’de fuhuş yaparken yakalanan yabancı uyruklu kadınlar arasında bir dans öğretmeni ile bir animatörün bulunduğu öğrenildi.

Polis operasyon kapsamında kadınlarla ilişkiye giren 16 Türk müşteriyi de gözaltına aldı. Müşterilerin ifadelerinin alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

İstanbul’da fuhuş şebekesine operasyon: 57 gözaltı  #3

15 şüpheli cezaevine gönderildi

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildiler.

Şebekenin yönetici kadrosunda bulunan 15 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Mağdur konumundaki 22 yabancı uyruklu kadın ise sınır dışı edilmeleri için İl Göç idaresine teslim edildiler.

İstanbul’da fuhuş şebekesine operasyon: 57 gözaltı  #4
İstanbul’da fuhuş şebekesine operasyon: 57 gözaltı  #5
İstanbul’da fuhuş şebekesine operasyon: 57 gözaltı  #6
İstanbul’da fuhuş şebekesine operasyon: 57 gözaltı  #7
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.