Site Rengi

HABER ÖZETİ
İçişleri Bakanlığı’ndan sokakları terörize etmeye kalkan CHP’lilere sert uyarı!.
Valilikten sokakları karıştırmaya kalkan CHP’ye miting ve eylem yasağı!.
Gözaltına alınan Antalya Emniyet Müdürü tutuklandı!.
Antalya emniyet müdürü ile Böcek ailesinin baş döndüren rüşvet trafiği!.
Balıkesir’de 4,9’luk deprem!.
Yolcu uçaklarında zorunlu su ikramı dönemi başlıyor..
Çoban krizi büyümeye devam ediyor!. 130 bin lira maaşa bulunamıyor!.
Rusya kanser aşısının hazır olduğunu ve ücretsiz uygulanacağını açıkladı..
Evinde karısı ile bastığı jandarmayı öldüren başkomiser hakkında yüreklere su serpen karar!.
30 İl Başkanından Kılıçdaroğlu’na “Geri Dön” çağrısı!.
Antalya Emniyet Müdüründen polislere dublörlü tuzak!.
Görevden alınan Antalya Emniyet Müdürü için gözaltı kararı!.
Antalya emniyet müdürünü yakan Muhittin Böcek iddiası!.
CHP’de şaibeli kurultayı ayak oyunları ile yasalaştırma uyanıklığı!.
Yoksuldan alınan ÖTV yüzde 25, zenginden alınan ÖTV yüzde 8!.
Gürsel Tekin’in kayyum heyetinden bir kişi daha çekildi!.
Diktatörden satılık ultra lüks spor araçlar!.
FETÖ’cülerden alınan Maydanoz Döner TMSF tarafından satışa çıkarıldı!.
Klıçdaroğlu’nun geri dönerse tanımayacaklarmış!.
Kayyum olarak atanan Gürsel Tekin göreve başladı..
CHP’de gerçekleri söyleyenlere tahammül yok!. Barış Yarkadaş’ta partiden kovuluyor!.
Erdoğan fahiş emlak vergisinde geri adım attı!.
Kahpe İsrail işgâl planının ikinci aşamasına geçti!.
İstanbul Cumhuriyet Savcısı boğazı kesilerek öldürüldü!.
CHP kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’e ihraç etti!.
Kayyum olarak aranan Gürsel Tekin’den bomba gibi açıklamalar!.
Görevden alınan CHP İstanbul İl Başkanı Çelik’ten açıklama!.
MHP Lideri Bahçeli’den CHP’ye atanan kayyum ile ilgili flaş açıklama!.
Kayyum kararının arsından CHP’nin ağır topları acil toplantıya çağırıldı!.
CHP İstanbul İl Başkanlığı’na kayyum atandı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İşte sahte içkiden ölen kişinin son anları! “Gözlerim görmüyor!.” (video haber)

İşte sahte içkiden ölen kişinin son anları! “Gözlerim görmüyor!.” (video haber)
22.12.2020
A+
A-

Bursa’da sahte içkiden yaşamını yitiren 4 kişiden biri olan Mehmet Süpürgeci’nin son anları anbean kameralara yansıdı. Zehirlendikten sonra esnaftan yardım isteyen Süpürgeci’ye yardımcı olup sağlık ekibine haber verdiğini belirten esnaf Ercan Erdal, “Geldiğinde sarhoştu. Gözlerinin görmediğini söyledi.” dedi.

Bursa’da sahte içkiden yaşamını yitiren 4 kişiden biri olan Mehmet Süpürgeci’nin son anları anbean kameralara yansıdı. Zehirlendikten sonra esnaftan yardım isteyen Süpürgeci’ye yardımcı olup sağlık ekibine haber verdiğini belirten esnaf Ercan Erdal, “Geldiğinde sarhoştu. Gözlerinin görmediğini söyledi.” dedi.

DHA’da yer alan habere göre, son 5 günde sahte içkiden zehirlenen 16 kişi, Çekirge Devlet Hastanesi ile Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Mehmet İncili (51), Sümer Çam (51), İrfan Çivi (39) ve Mehmet Süpürgeci (62) yaşamını yitirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Erhan Okumuşoğlu ve Uğur Kökkoparan, çarşamba günü çıkarıldıkları mahkemece “birden fazla kişinin ölümüne sebebiyet vermek” suçundan tutuklandı.

YAKALANMADAN ÖNCE 1 TON SAHTE ALKOL SİPARİŞ ETMİŞ

Yürütülen soruşturma kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, tutuklu Uğur Kökkoparan‘ın telefon görüşmelerini inceledi.

Ekipler, Kökkoparan’ın gözaltına alınmadan önce Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinden 1 ton sahte alkol siparişi verdiğini belirledi.

Sahte alkolün kargoyla kente getirildiği bilgisine ulaşan ekipler, dün Nilüfer ilçesi Çalı Mahallesi’ndeki kargo şubesine baskın düzenledi.

Baskında kargo şubesinde bidonların içinde bulunan toplam 1 ton sahte alkole piyasaya sürülmeden el konuldu.

TUTUKLU SAYISI 5’E ÇIKTI

Polis ekipleri, Erhan Okumuşoğlu ve Uğur Kökkoparan’ın ifadelerinden yola çıkarak, Muhammet Haksever (42), Birkan Başak (44) ve Mesut Güler’i de gözaltına aldı.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşayan Muhammet Haksever, Bursa’da tekel bayisi işleten Birkan Başak ve tutuklu Uğur Kökkoparan ile birlikte çalıştığı tespit edilen Mesut Güler sorgulanmak üzere emniyete getirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen 3 şüpheli de “birden fazla kişinin taksirle ölümüne neden olmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SATICIYI “ETİLCİ” DİYE KAYDETMİŞ

Ölenlerden Mehmet Süpürgeci’nin sahte alkolü temin ettiği şüphelilerden Uğur Kökkoparan ile telefon yazışmaları ortaya çıktı.

Kökkoparan’ın Mehmet Süpürgeci’ye, cep telefonundan 13 Aralık günü, “Günaydın abi. Birazdan göndereceğim siparişini” mesajını yolladığı belirlendi.

Siparişleri kurye ile dağıttığı saptanan Kökkoparan’ı, Süpügeci’nin telefon rehberine “Etilci” diye kaydettiği görüldü.

‘GÖZLERİNİN GÖRMEDİĞİNİ SÖYLEDİ’

Mehmet Süpürgeci’ye yardımcı olup sağlık ekibine haber verdiğini belirten esnaf Ercan Erdal, şunları kaydetti:

“Mehmet Ağabey gece saat 4 sıralarında kapıya geldi. Sahte içki almış. Sahte içki aldığı için, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kapıyı çaldığında iş yerindeydim. Geldiğinde sarhoştu. Gözlerinin görmediğini söyledi. Hemen 112 ekiplerini aradım. 112 ekipleri geldi ama tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Maalesef sahte alkol insanları bu şekilde öldürüyor.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.