Site Rengi

HABER ÖZETİ
Rusya’nın korkusuyla Almanlar savunmaya 50 milyar euro ayırdı!.
Ela Rümeysa Cebeci uyuşturucudan tutuklandı!.
Adliye vurguncusu Erdal Timurtaş hakkında Kırmızı Bülten kararı!.
235 emniyet müdürü emekliliğe sevk edildi..
90 lirayı geçen gümüş sessiz sedasız rekor kırıyor..
ABD Başkanı Trump Venezuela için abluka emri verdi..
Ankara’da sigortalı fuhuş rezaleti!.
PKK-SDG için son 15 gün!. 80 bin kişilik ordu emir bekliyor!.
Gram altın 6 bin lirayı test etti..
İşte vergi borçlarını ödemeyen yüzsüzler listesi!.
Mehmet Akif Ersoy hakkındaki iddialar yenilir yutulur cinsten değil!.
AK Parti’den 3 aşamalı Terörsüz Türkiye raporu..
Jeff Bezos da MASAK’a takıldı!.
Gain Medya’ya operasyon: Kayyum atandı..
Mehmet Akif Ersoy’un uyuşturucu testi pozitif çıktı!.
Ekrem İmaoğlu ile Enver Aysever cezaevinde birbirlerine girdi!.
İhraç edilen CHP’li delegeden skandal Gülşah Durbay paylaşımı!.
Trump’a Çin şok uyarı: ÇİN İLE SAVAŞA GİRERSEK KAYBEDERİZ!.
CHP’li Başkan Gülşah Durbay hayatını kaybetti!.
Suriyelilerin dönüşünü hızlandıracak 3 aşamalı plan başladı!.
Kaçarak yurt dışına giden doktorlar tıpış tıpış geri dönmeye başladı!.
Türk baba ve oğlu Monaco prensesinin oğlunu tekme tokat dövdü..
Bakan Fidan’dan PKK’nın uzantısı SDG’ye son çağrı!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin’i Türkiye’ye davet etti..
CHP’li Ahmet Özder’den Devlet Bahçeli’ye sürpriz ziyaret!.
Mehmet Akif Ersoy ifşa olunca Esenler Belediyesi panik oldu!.
Güllü’nün kızı tutuklandı!.
Güllü cinayetinde skandal itiraf geldi!.
ABD Epstein’in albümünden Trump’ın da yer aldığı yeni fotoğrafları konuşuyor!.
İBB davasında ilk duruşma tarihi belli oldu..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İşte seçmeni manipüle eden o isim! Muharrem İnce’ye dekont kumpasının perde arkası ortaya çıktı!.

İşte seçmeni manipüle eden o isim! Muharrem İnce’ye dekont kumpasının perde arkası ortaya çıktı!.

FETÖ terör örgütü tarafından hedef alınan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesinin ardından, önceki dönemlere ait oyunların da perde arkası ortaya çıkıyor. Son olarak Emniyet Genel Müdürlüğü, İnce hakkında provokatif paylaşımda bulunan ve dezenformasyon faaliyeti yürüten 13 hesap tespit etti. Muharrem İnce’ye yönelik dekont kumpasının aslı da ortaya çıktı. İnce’nin ’10 milyon TL aldığı’nın iddia edildiği dekontların sahte olduğu, bunu yayan kişinin ise Yeniçağ muhabiri olduğu öğrenildi.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, son 45 günde gördüklerini 45 senede görmediğini belirterek, “Sahte dekontlar, cipler, olmayan bacanaklar, olmayan görüntüler, olmayan fotoğraflar; İsrailli müstehcen sitelerden alıyor, benim kafamı koyuyor. Bunu FETÖ’cüler yapıyor; ama ne yazık ki Türkiye’de ‘muhalif olacağım’ diye bunu paylaşanlar var. Böylesine iftira furyasını bu ülkede hiçbir siyasi görmedi” diyerek cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında provokatif paylaşımda bulunan ve dezenformasyon faaliyeti yürüten 13 hesap tespit etti. Ayrıca, fotoğrafların yurtdışı menşeili farklı sitelerden alınmış görüntüler olduğu, belge ve dekontların ise internet üzerinden farklı uygulamalar vasıtasıyla üzerinde oynanmış sahte içerikler olduğu tespit belirlendi.

GENÇ SEÇMENLERİ ETKİLEMEYE ÇALIŞTI

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı Bilişim Suçları İstihbaratı Şube Müdürlüğü ekipleri, dekont paylaşımı yapan ve seçmeni etkilemeye çalışan hesapla ilgili çalışma gerçekleştirdi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da Çetin Kaya 1881-1938 MKA @CetinKaya1978 isimli hesaptan “Arkadaşlar dekontun üzerindeki rakam 10 TL değil 100 TL hiç değil, Muharrem İnce’nin hesabına AKP’li Maksut Serim tarafından bağışlanan 10 milyon TL.! İlk defa oy kullanacak olan gençlere sesleniyorum, Muharrem’e verdiğiniz her oy AKP’nin ekmeğine yağ sürer.!” şeklinde paylaşımda bulunulduğu belirlendi.

YENİÇAĞ MUHABİRİ ÇIKTI

Emniyet birimlerinin çalışmaları sonucu paylaşım yapan kişinin Yeniçağ gazetesi muhabiri Tülin Köksal olduğu ortaya çıktı. Paylaşımın ardından Köksal’ın hesabı kapattığı belirlendi. Söz konusu dekont paylaşımı Kerime O. ve Elif D. isimli kişilerin arasında gerçekleşen para transferinin dekontu üzerinden oynama yapıldığı ortaya çıktı.

İŞTE SAHTE DEKONT VE SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI;

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.