Site Rengi

HABER ÖZETİ
CHP’li Aykut Erdoğdu’da yolsuzluktan tutuklandı!.
Türkiye yine beşik gibi sallanmaya başladı!.
İzmir’i b*k götürürken Özgür Özel Ekrem’i kurtarmanın derdinde!.
Biontech sahtekârları şimdi de kanser ilacı için milyar dolarları cebe indirdi!.
Beyaz Saray’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teklifine jet yanıt..
“İşçi Dostu” CHP’den grev yapan işçilere “Kovarız” tehdidi!.
CHP’ye bomba kayyum iddiası!. Bay Kemâl geri mi dönüyor!.
Rusya-Ukrayna Barış Masası yeniden kuruluyor!.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor…
Mazlum Kobani Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini söyledi..
Ehliyet affına veto!.
Borsa İstanbul soruşturmasında 12 kişi tutuklandı!.
Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu ve ekibine hodri meydan: SİZDEN KORKAN NAMERTTİR!.
Kılıçdaroğlu’nu devirmek için delegeleri pavyonlarda ağırlamışlar!.
İmamoğlu’nun yolsuzluk ve rüşvet sistemi ifşa oldu!.
Emeklilerin bayram ikramiyeleri yatırılmaya başlandı..
1,2 milyon maaş alan Rektör bey villasının kirasınıda devlete ödetiyor!.
ABD’nin baskısı ile İsrail 70 günlük ateşkes önerisini kabul etti!.
İBB’deki yolsuzluk soruşturmasında etkin pişmanlıktan faydalananların sayısı 7’ye yükseldi..
Art arda korkutan depremler!.
Sırrı Süreyya Önder’in koltuğuna oturacak isim belli oldu..
Akaryakıta en okkalısından bir zam daha!.
Yeni Şafak’tan Özgür Özel için bomba manşet!.
Komisyondan geçen yeni trafik cezaları cep yakacak!.
İnfaz düzenlemesinin ayrıntıları belli oldu…
Proje ortağı Seyfi Beyaz’da İmamoğlu’nu sattı!.
Altın kaçakçılığı yapan vekillere 8 aydır dokunan olmadı!.
Merkez Bankası’ndan el konulan Papara ile ilgili açıklama..
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni anayasa için 10 hukukçuyu görevlendirdiğini açıkladı..
Berat Albayrak siyasete geri dönüyor…
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer trafik sorununu çözmek yerine çekici hizmeti vermeye başladı!. (video haber)

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer trafik sorununu çözmek yerine çekici hizmeti vermeye başladı!. (video haber)
29.09.2020
A+
A-

CHP’li belediyeler vatandaşa hizmet etmemek için elinden geleni yapıyor. CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den de ilginç bir hamle daha geldi. İzmirliyi perişan eden trafik sorununu çözmek yerine trafiğin yoğun olduğu noktalarda çekici hizmetini sunmaya başladıklarını duyurdu. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Soyer’in bu ‘hizmetine’ tepki gösterdi. Kaya, “Sabahları İzmirli hemşehrilerimizin araçlarını evlerinden çekicilerle alıp, işyerlerine öyle götürseniz” ifadelerini kullandı.

İzmirlinin su kesintilerinin yanı sıra trafik sorunu gibi bitmeyen bir çilesi daha var. Yıllardır CHP yönetiminde olan İzmir Büyükşehir Belediyesi trafik sorununu çözmeyi bir türlü başaramadı.

Vatandaşı canından bezdiren bu soruna CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den tepki çeken bir ‘proje’ geldi.

SOYER TRAFİK SORUNU ÇÖZMEK YERİNE ÇEKİCİ HİZMETİ VERMEYİ SEÇTİ
Soyer trafik sorununu çözmek yerine trafiğin yoğun olduğu noktalarda çekici hizmetini sunmaya başladıklarını duyurdu.

ÇEKİCİLERLE PANDEMİDE ŞEHİR İÇİ TRAFİĞİ RAHATLATIYORUZ”
Soyer sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Araç yoğunluğunun fazla olduğu Altınyol, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı ve Yeşildere Caddesi’nin beş farklı noktasında konumlandırdığımız ücretsiz çekicilerle pandemide şehir içi trafiği rahatlatıyoruz. Yolda kalan araçlara anında müdahale edip, sıkışmayı önlüyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Soyer’in ‘trafiği rahatlan projesine’ AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya dikkat çeken bir şekilde tepki gösterdi.

“Battı çıktı yapmaya, alternatif yollar üreterek trafiği rahatlatmaya ne gerek var! Böyle devam edin, doğru yoldasınız!!!” diyen Kaya, Soyer’i şu sözlerle ti’ye aldı:

“ARAÇLARI EVLERİNDEN ÇEKİCİLERLE ALIP İŞYERLERİNE ÖYLE GÖTÜRSENİZ”
“Dünyaya örnek olacak bir proje, tebrikler. Bugüne kadar neden kimsenin aklına gelmedi acaba? Bu kadar orjinal bir fikir, ancak sizden çıkardı. Battı çıktı yapmaya, alternatif yollar üreterek trafiği rahatlatmaya ne gerek var! Böyle devam edin, doğru yoldasınız!!!”
“O engin ve dahiyane (!) vizyonunuzla siz de düşünmüşsünüzdür ama; mesela şöyle yapsanız…

Sabahları İzmirli hemşehrilerimizin araçlarını evlerinden çekicilerle alıp, işyerlerine öyle götürseniz. O zaman kimse trafiğe takılmaz.
Nasıl olur?”

(takvim)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.