Site Rengi

HABER ÖZETİ
Erdoğan’dan Özel’e 500 bin liralık “Cuntacı” davası!.
Brent petrol fiyatları dibe vurunca akaryakıt indirimleri pompalara yansıdı!.
ABD borsaları güne çöküşle başladı!.
Sözde ekonomist prof. Özgür Demirtaş’ın analiz yazısı çalıntı çıktı!.
Kara bulutlar tüm Türkiye’yi kaplayacak!.
Trump’un aptalca politikaları dünya piyasalarını alt üst etti!.
Brent petrol fiyatları dibe vurdu!.
İmamoğlu’ndan Erdoğan’a seçim çağrısı: Korkma, Gel Yarışalım!.
CHP kurultayında ortalık fena karıştı!. Berhan Şimşek’ten Özgür Özel’e “Tablalı Don” göndermesi!.
Bakanlıktan sokak köpekleri için “Kalıcı Çözüm” açıklaması..
Hakkında yakalama kararı çıkarılan İBB’nin reklamcısı KKTC’de yakalandı!.
İmamoğlu’ndan avukatına talimat: BENİ MAĞDUR DEĞİL CESUR GÖSRERİN!.
Olaylı derbi sonrası Mourinho’ya verilen ceza belli oldu!.
MHP Lideri Bahçeli 2 ay sonra siyaset sahnesine geri döndü..
Katar Türkiye’yi satıp Yunanistan tarafına geçti!.
Çarşı pazar yangın yeriyken TÜİK yine aklımızla alay ediyor!.
Boykot çağrısı soruşturmasında 11 gözaltı!.
Trump’un haraç gibi ek vergilerinden Türkiye’de nasibini aldı!.
CHP’de Kemâl Kılıçdaroğlu paniği!.
ABD Başkanı Trump dünyaya vergi yağdırıyor!.
Master Şef Somer’de boykota destek vermek için restoranını kapattı!.
Devlete parmak sallayanlar kıçlarına tekmeyi yedi!.
Yukardakilerin siyasi ikbâl kavgası yine vatandaşa patladı!. Benzine zam!.
CHP’nin yerli ve milli markalar için yaptığı boykot çağrısına tepkiler büyüyor!.
TSK’dan ihraç ihraç edilen 5 teğmen geri dönmek için harekete geçti..
CHP Lideri Özel’den 2 Nisan’da “Tüketimi Durdurun” çağrısı!.
İmamoğlu’nun sosyal medya hesaplarına erişim engeli talep edildi!.
İmamoğlu’nun tutuklanması CHP’yi zirveye taşıdı..
Kılıçdaoroğlu’ndan yediği kazığın intikamını alacak adaylık açıklaması!.
Kahpe İsrail Filistin’i işgâl etmeden durmayacağını açıkladı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İzmir’de ki “Çav Bella” provokasyonuna destek olan CHP’li Banu Özdemir, Kobane terör eylemlerine de sahip çıkmış!.

İzmir’de ki “Çav Bella” provokasyonuna destek olan CHP’li Banu Özdemir, Kobane terör eylemlerine de sahip çıkmış!.
21.05.2020
A+
A-

İzmir’de cami hoparlörlerinden “Çav Bella” şarkısının çalmasının ardından sosyal medya hesabından görüntüleri paylaşarak adeta kutlama yapan CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir’in, Kobane ile ilgili terör eylemlerine de destek verdiği ortaya çıktı.

İzmir’de merkezi ezan sistemine sızan kişiler, cami minarelerinden İtalyan partizanların söylediği “Çav Bella” isimli şarkıyı dinletti. Yaşanan skandal sonrası CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir de provokasyona alkış tutarak, sosyal medya hesabından o camilerin görüntülerini paylaşıp adeta kutlama yaptı.

Özdemir, söz konusu paylaşımlarının ardından, “Şaka bir tarafa, İzmir Karşıyaka, Konak, Bornova, Buca gibi birçok ilçede farklı camilerden Çav Bella Çoklu müzikal nota çalındığı videolarını gördük” ifadelerini kullandı.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR
CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki şahsi hesabından, cami minarelerinden “Çav Bella” şarkısının dinletmesini dört tweet atarak duyurdu. Özdemir, dört ilçedeki camiden şarkının dinletildiğini gösteren videolar paylaştı ve paylaşımlarına müzik notaları ekledi.

KOBANE TERÖR EYLEMLERİNE DE DESTEK OLMUŞ
Camideki “Çav Bella” provokasyonuna alkış tutan CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir’in Kobane ile ilgili terör eylemlerine de destek olduğu öğrenildi. 6-7 Ekim olayları olarak da bilinen terör eylemlerinde Yasin Börü de dahil olmak üzere çok sayıda vatandaşımız katledilmişti. Banu Özdemir’in bu olaylara, “Kobane’de direnen kadınlara bin selam” yazılı duvar önünde poz vererek destek çıktığı ortaya çıktı.

“Kobane de direnen kadınlara bin selam” sözlerindeki kadınlar terör örgütü PKK’nın Suriye yapılanmasında yer alan kadınlar olduğu biliniyor.

Sosyal medyada kısa sürede yayılan bu fotoğrafın ardından CHP’li Banu Özdemir, kısa süre sonra sosyal medya hesabını kapattı.

(takvim)

YORUMLAR

  1. Memo dedi ki:

    Sizin ininize kadar girip basiniza yikacagiz, provkasyona gerek yok, bir gece ansizin…