Site Rengi

HABER ÖZETİ
HAMAS sözünü tuttu rehineleri teslim noktasına götürüyor..
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazze Zirvesi için Mısır’a gidiyor..
Mısır’daki Gazze zirvesine 20’den fazla lider katılacak..
Venezuela’nın vatan hainine verilen Nobel Ödülü şaibeli çıktı!.
Eski ABD Başkanı Biden CIA’dan yolsuzluklarını gizlemesini rica etmiş!.
5 araca kaza yaptıran trafik teröristinin ehliyetine süresiz el konuldu!.
Milli Takım Bulgaristan’ı bozguna uğrattı..
Norveç İsrail’i 5 golle sahaya gömdü!.
Avrupa’ya girişlerde pasaport kontrolüne son..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: GAZZE’YE ÖNCE BEN GİDECEĞİM SONRA SİZ..
18 yaş altı suç işleyen çocuklara Katlamalı Ceza geliyor..
Rekor üstüne rekor kıran gümüş piyasada bulunamıyor..
İsrail işbirlikçisi it ateşkes sonrası orta da kaldı!.
Hakkında soruşturma izni istenen Mansur Yavaş’tan açıklama..
Bitcoin de sert düşüş..
Yönettikleri belediyeleri b.k götürürken CHP heykel derdinde!.
Nobel Ödülü alan alçaktan akla zarar talep!.
Serdar Öktem cinayetinde 9 kişi tutuklandı!.
CHP’li Başkan 110 bin euro rüşveti boşluğuna geldiği için almış!.
Gazze’deki ateşkes’in tüm detayları..
Türk Barış Güçleri Gazze’de yer alacak mı…
Mescid-i Aksa’da yıllar sonra Sabah Namazı heyecanı..
Gazze’deki ateşkesin detayları belli oldu..
Yine CHP yine bavul dolusu para skandalı!.
İstanbul Altın Rafinerisi soruşturmasında 20 kişi tutuklandı!.
Gazze’deki ateşkes ile birlikte Refah Sınır Kapısı’da açılıyor..
ABD Başkanı Trump’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür..
Yeni düzenleme ile öğretmenlerin absürt kıyafetleri yasaklanıyor!.
Ateşkes sonrası yardım tırları Gazze’ye giriş yapmaya başladı..
Kapalıçarşı’da altın satışları durduruldu!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Kağıthane’de yoğun güvenlik önlemli riskli bina yıkımı

Kağıthane’de Nisan ayında Yahya Kemal Mahallesi’nde istinat duvarının çökmesi sonucu başlatılan kontrollü bina yıkımında, riskli alan olarak belirlenen binaların yıkımı devam ediyor. Akkaya Sokak’ta yer alan 22 ve 23 nolu binalar boşaltıldıktan sonra yıkımına başlanıldı.

Kağıthane’de yoğun güvenlik önlemli riskli bina yıkımı
22.07.2019
A+
A-

Kağıthane’de Nisan ayında Yahya Kemal Mahallesi’nde istinat duvarının çökmesi sonucu başlatılan kontrollü bina yıkımında, riskli alan olarak belirlenen binaların yıkımı devam ediyor. Akkaya Sokak’ta yer alan 22 ve 23 nolu binalar boşaltıldıktan sonra yıkımına başlanıldı.

Kağıthane’de riskli alan olarak belirlenen binaların yıkımına devam ediliyor. Yetkililerden yapılan açıklamaya göre bugüne kadar kentsel dönüşüm kapsamındaki üç aylık sürede 38 binanın yıkımı gerçekleştirilirken toplamda 123 bina yıkılacak. Evleri yıkılacak veya yıkılan daire sahiplerine, Şehir ve Çevrecilik Bakanlığı ile Kağıthane Belediyesi tarafından taşınma ve kira yardımı yapılıyor.

“HALK OLARAK BİZ MAĞDUR OLMADIK”

Kentsel dönüşüm kapsamında evleri yıkılacak mahalle sakinleri devletin yardımları ile mağdur olmadıklarını söylerken, bugün yıkılan binalarda oturan Abdullah Karahasan, “Yaklaşık üç ay önce, istinat duvarının kayması nedeniyle kentsel dönüşüm projesi başlatıldı. Bizde bu projeden çok memnunuz. Devletimizin sayesinde bizlerde yeni evlerimizde oturacağız.  Devletimiz, buradaki proje ile çok iyi çalışmaktadır. Biz özellikle Kağıthane Belediye Başkanımız Sayın Mevlüt Öztekin’e çok teşekkür ediyoruz. Projeyle çok yakından ilgilenerek her gün gelip bakıyor. Valiliğimiz, bakanlığımız sayesinde çok güzel bir proje olacak. Halk olarak biz mağdur olmadık. Devletimiz bize her türlü yardımı yapıyor şu anda. Kurulan, Kentsel Dönüşüm Ofisiyle bize daha da çok yardım edildi. Ben de bugün yıkılacak olan binada otuyordum. Evlerimiz gerçekten çok kötü bir durumdaydı. İnşallah proje yapımında herkes memnun kalacaktır. Çünkü oturduğumuz evimiz değersiz bir evdi. Şimdi devletimizin buraya yapacağı proje ile hem evlerimiz değerli olmuş olacak hem de evimiz yenilenecek. Bir deprem olsa bu binalar başımıza yıkılacak bir durumdaydı. Şükürler olsun ki devletimiz sayesinde yenilenecek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.