Site Rengi

HABER ÖZETİ
Süresiz Nafaka dönemi nihayet sona eriyor..
MHP’li Feti Yıldız Öcalan’a umut hakkı konusuna açıklık getirdi..
CHP’li Buca Belediyesi’ne “Ver Rüşveti Al Ruhsatı” operasyonu..
Altın ve gümüş piyasasında deprem!. Fiyatlar adeta çakıldı!.
Putin’in adı tam 1055 kez geçiyordu!. Rusya’dan gündemi sarsacak Epstein açıklaması..
ABD Başkanı Trump’tan İran lideri Hamaney’e suikast tehdidi..
Bill Gates’ten Epstein açıklaması: Pişmanım ve yaptığım için özür diliyorum!.
FETÖ’nün avukatlığını yapan Weingarten, Epstein’in de avukatı çıktı!.
Pandeminin Bill Gates’e ait bir savsata olduğu Epstein belgeleriyle ortaya çıktı!.
ABD Başkanı Trump İran’ın müzakere yapmak istediğini söyledi..
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Epstein iddiaları ile ilgili soruşturma başlattı..
Epstein belgelerinde adı geçen Rixos’un sahibi Fettah Tamince konuştu..
Epstein dosyalarında yer alan satır satır Türkiye korkusu!.
AK Partili Başkan CHP’li Meclis Üyesini adeta yerin dibine soktu!.
MHP Lideri Bahçeli’den Özgür Özel’e Erken Seçim cevabı: AHMAKLIKTIR!.
34 ATA 061 plakalı aracı eskort hizmeti için kullanmış!.
Savcı Akın Gürlek’i hedef alan Özgür Özel’e tazminat şoku!.
Trump Epstein asasına hiç gitmemiş, kendisine komplo kurulmuş!.
Merkez Bankası’na üst düzey atamalar..
Milli gururumuz Kızılelma 2026’da göreve başlıyor..
J.P. Morgan’dan Altın için bomba tahmin..
ABD ile İran müzakereler için İstanbul’da bir araya gelecek..
Epstein ile ortalığa saçılan Hollywood’un iğrenç yüzü!.
Gazze’ye nefes olacak Refah Kapısı 2 yıl sonra açılıyor..
CHP’li Başkanlar birbirlerini suçlayarak kavgaya tutuştu!.
Epstein Belgelerinden İhlas Holding CEO’sunun adı çıktı!.
AK Parti ve CHP’ye kapıları kapatan 3 partiden ittifak hazırlığı..
SDG’nin kalesi Ayn El-Arap Suriye yönetimine geçti..
Sedat Peker şehit ailesine ev hediye etti..
Şamil Tayyar’dan olay Kılıçdaroğlu iddiası!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Kahpe İsrail yine Filistin’deki aynı kampı vurdu!.

Kahpe İsrail yine Filistin’deki aynı kampı vurdu!.

Filistin Haber Ajansı, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı’nı yeniden bombaladığını duyurdu.. Yapılan ilk açıklamalarda onlarca insanın öldüğü ve yaralandığı belirtildi!.

İsrail’in Filistin’e yönelik şiddeti bitmek bilmiyor…

Filistin Haber Ajansı, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı’nı yeniden  bombaladığını aktardı.

İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı’na son 24 saatte düzenlediği ikinci bombardımanda onlarca kişinin öldüğü ve yaralandığı bildirildi.

Filistin resmi ajansı WAFA’nın haberine göre, İsrail ordusu Cibaliya Mülteci Kampı’nda çok sayıda kişinin yaşadığı Felluce Mahallesi’ni havadan bombaladı. Saldırıda bölgedeki binaların yıkılması sonucu onlarca ölü ve yaralı olduğu belirtiliyor.

Televizyonda yayımlanan görüntülerde, Cibaliya’daki saldırıda çok katlı birkaç binanın yerle bir olduğu görüldü.

Dün gerçekleşen saldırı uluslararası kamuoyunun tepkisini çekmişti.

Filistin Sağlık Bakanlığı, 7 Ekim’den beri bölgede yaşamını yitirenlerin sayısını açıkladı. Resmi verilere göre 7 Ekim’den beri 8796 Filistinli yaşamını yitirdi. İsrail’in saldırılarında ölenlerin 3648’inin çocuk olduğu belirtildi.

DÜN DE VURMUŞLARDI

İsrail dün akşam saatlerinde Cibaliya mülteci kampına yönelik hava saldırısında bulunmuştu.

Gazze’deki Sağlık Bakanlığı, İsrail’in, Cibaliya mülteci kampına düzenlediği saldırıda ilk belirlemelere göre 100 kişi hayatını kaybettiğini bildirdi.

Ölü ve çok sayıda yaralının kısa süre önce İsrail’in çevresini bombaladığı Endonezya Hastanesi’ne nakledildiği öğrenildi.

İSRAİL: BÖLGEDE ÜST DÜZEY BİR HAMAS KOMUTANI VARDI

İsrail ordusu CNN’e yapılan açıklamada mülteci kampının vurulduğunu doğrulamıştı.

İsrail Ordu Sözcüsü Yarbay Richard Hecht, “O bölgede çok üst düzey bir Hamas komutanı vardı. Bu konuyu araştırıyoruz. Ne olduğunu öğrendikçe daha fazla veri ile açıklayacağız” demişti.

İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, bu ismin Hamas yöneticisi İbrahim Biari olduğunu açıkladı. İsrail Ordu Sözcüsü, çok sayıda teröristi bu saldırıda öldürdüklerini iddia ederek bölgede kapsamlı bir askeri altyapı bulunduğu için bunun diğer binaların da çökmesine yol açtığını savundu.

7 SİVİL ESİR DE ÖLMÜŞTÜ

Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail’in abluka altındaki Gazze Şeridi’nde çok sayıda sivilin bulunduğu Cibaliya Mülteci Kampı’na yönelik saldırısında 3’ü yabancı pasaport sahibi 7 sivil esirin öldüğünü duyurdu.

Kassam Tugayları’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Cibaliya Mülteci Kampı’na yönelik dünkü katliamda, 3’ü yabancı pasaport sahibi 7 sivil esir hayatını kaybetti” ifadesi kullanıldı.

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, dün yayımladığı video mesajında çeşitli ülkelerden de gelen talepler üzerine ellerindeki bazı yabancı esirleri yakında serbest bırakacaklarını aracılara bildirdiklerini söylemişti.

Gazze’deki Sağlık Bakanlığı, dün Cibaliya Mülteci Kampı’na İsrail güçlerinin düzenlediği saldırıda en az 100 kişinin öldüğünü duyurmuştu. İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari de dün akşam düzenlediği basın toplantısında, saldırıyı kendilerinin düzenlediğini söylemişti.

EN BÜYÜK MÜLTECİ KAMPI

Cibaliya Mülteci Kampı, Gazze Şeridi’ndeki sekiz mülteci kampı arasındaki en büyük alan olarak biliniyor.

Birleşmiş Milletler verilerine göre kampta 116 bin kayıtlı mülteci yaşıyor. İsrail savaşın başladığı günden beri kampa pek çok kez saldırdı. İsrail, 9, 12, 19 ve 22 Ekim’de vurmuş ve yüzlerce insanın ölümüne ve yaralanmasına sebep olmuştu.

Kampta Birleşmiş Milletler’in himayesindeki 3 okul bulunurken bunlar sığınak olarak da kullanılıyor. Birleşmiş Milletler’in resmi raporlarında kampta çok ciddi bir nüfus yoğunluğu ve yaşam alanı eksikliği olduğu belirtiliyor..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.