Site Rengi

HABER ÖZETİ
Geberen FETÖ’nün arşivinden çıkan mektuplar!. Devlet erkanı neler yazmış neler!.
Bülent Arınç’tan siyaseti gerecek skandal af açıklaması!.
Akaryakıt fiyatlarına bir zam daha!.
Ünlüler dünyasındaki taciz ifşaları çığ gibi büyümeye devam ediyor!.
Yine Kuduz Köpek gibi polise saldırdılar!.
DEM heyeti komisyon sonrası ilk defa İmralı’da..
Kendisine tecavüz girişiminde bulunan polisi vuran genç kız ceza almadı..
Şimdi de Değerli Konut vergisi ile silkeleneceğiz!.
Kahpe İsrail Şam’ı vurdu!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Çelik Kubbe’nin envantere alınacağını açıkladı..
Eski MKE Başkanı casusluktan tutuklandı!.
Kapalıçarşı’daki 1,250 miyarlık pırlanta vurgununda 40 kişi gözaltına alındı!.
81 il de sığınaklar inşa edilecek!.
Balıkesir yeni depremlerle sarsılmaya devam ediyor!.
Bay Kemal geri dönüyor…
İsrailliler Gazze’deki katliamları protesto etmek için meydanlara döküldü!.
Zelensky Putin ile barış görüşmeleri için Türkiye’yi işaret etti..
Trump‘ın büyükelçisi’nden gazetecilere alçakça hakaretler!.
Memurların yeni zam oranları belli oldu..
Tayanç Ayaydın’ın mesajları uygunsuzmuş ama taciz etmemiş
MHP Lideri Bahçeli’den Terörsüz Türkiye vurgusu: BU ALTIN FIRSATI HEBA ETMEYELİM!.
İstanbul’da kiralara yüzde 40 zam!.
Adalet Bakanlığı’ndan emniyete Mücahit Birinci talimatı!.
Dilek İmamoğlu’nun avukatı da gözaltına alındı!.
CHP’den istifa eden bir başkan daha AK Parti’ye geçmeye hazırlanıyor..
Türkiye’nin son hamlesi Kahpe İsrail’e kabusu yaşatıyor!.
Kahpe evladı Netenyahu 20 kişinin ölüm emrini verdiği saldırıyı “Trajik Bir Kaza” diyerek geçiştirdi!.
Dünya bu skandalı konuşuyor!. Türkiye dosyasını havalimanı tuvaletinde unuttular!.
Bugün açıklanan YKS sonuçları yüzbinlerce öğrenciyi isyan ettirdi!.
CHP’nin “Cumhur İttifakı’nda Kriz Var” dedikodusuna en net cevap!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Karar Resmi Gazete’de.. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, Erzurum, Siirt, Şırnak ve Mardin’de petrol arayacak!.

Karar Resmi Gazete’de.. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, Erzurum, Siirt, Şırnak ve Mardin’de petrol arayacak!.
30.07.2021
A+
A-

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Erzurum, Siirt, Şırnak ve Mardin sınırları içinde petrol arayacak. Söz konusu karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünce (MAPEG), 4 adet 4. grup maden sahası ihale edilecek.

Konuya ilişkin karar, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre, Sivas, Malatya ve Elazığ illerinde 4. grup demir maden sahası uç ürün üretimine yönelik tesis kurulması şartıyla, Konya, Muğla, Gaziantep, Antalya, Karaman ve Isparta’da ise 4. grup alüminyum maden sahası ara veya uç ürün üretimine yönelik tesis kurulması şartıyla ihaleye çıkarıldı.

Ayrıca Ankara, Kırıkkale, Adana, Kayseri, Yozgat ve Bingöl’de 4. grup demir maden sahası ve Sivas, Malatya, Elazığ, Gümüşhane, Erzurum ve Artvin’de 4. grup kurşun, çinko, bakır ve molibden maden sahası uç ürün üretimine yönelik tesis kurulması şartıyla ihale edilecek.

İhale edilecek sahalara ilişkin bilgiler, 30 Temmuz’dan itibaren MAPEG’in internet adresinde ilan edilecek.

Kapalı teklif ve açık artırma usulü ile yapılacak olan ihaleye katılabilmek için gereken teminat tutarı, sahanın şartnamesinde belirtilen taban ihale bedelinden ve kapalı olarak verilen teklifin yüzde 20’sinden az olamayacak.

Başvurular, ihalenin yapılacağı tarihte saat 09.00-09.30’da Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğüne doğrudan yapılacak.

Öte yandan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün petrol hakkına müteallik kararı da Resmi Gazete’de yayımlandı.

Bu kapsamda Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına (TPAO) Erzurum, Siirt, Şırnak ve Mardin sınırları içinde kalan 3 petrol arama ruhsatı tahsis edildi. Söz konusu ruhsatlar 5 yıl süreyle geçerli olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.