Site Rengi

HABER ÖZETİ
CHP’li Tunç Soyer’in 10 bin kişiden ev yapma vaadiyle topladığı paralar buhar oldu!.
Schengen vize sorunu çözüldü…
Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanlığı adaylığı için flaş açıklama..
İBB’ye yönelik yeni dalga yolsuzluk operasyonu!.
Belediye Başkanını fenomenliğe soyunduğu Güngören’in içler acısı hali!.
Türkiye’nin tavrı ile köşeye sıkışan Kahpe ABD anında çark etti!.
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibi vasiyetinde tüm malvarlığını FETÖ’ye bağışlamış!.
Türkiye’nin ekonomisi sigara ve alkol zamları ile ayakta duruyor!.
Milli Savunma Bakanlığı talep edilmesi halinde Suriye’ye destek verebileceklerini açıkladı!.
78 kişinin yanarak can verdiği Kartalkaya Otel’in müdürü tahliyesini istemedi!.
Emeklilik sisteminde flaş değişiklik.. Maaşlar prim gün sayısına göre hesaplanacak…
Süresiz Nafaka zulmünün iptali Anayasa Mahkemesi’ne taşındı!.
Belâsını arayan Kahpe İsrail şimdi de Şam’a saldırıyor!.
CHP arka fonlarda kullandığı Atatürk fotoğraflarını kaldırmaya başladı!.
Tarihin en büyük yolsuzluk operasyonunda son durum!.
Silah bırakan PKK’dan ilk pazarlık şartı: ÖCALAN SERBEST KALACAK!.
15 Temmuz şehitleri için 90 bin Camii de Selâlar okunuyor..
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibini FETÖ’ye sadakat sözleri ele verdi!.
CHP 3 rüşvetçi ismi partiden ihrqç ediyor..
Rüşvet ve yolsuzluktan tutuklanan CHP’li başkan sayısı 17’ye yükseldi!.
Mahmut Abbas şerefsizi yine siyonistlerle ağız birliği yaptı!.
Bitcoin 122 bin doları aşarak rekor tazeledi!.
Toprak Razgatlıoğlu rakiplerini resmen maymuna çevirdi!.
Terörsüz Türkiye Komisyonu kuruluyor..
PKK kamplarını ne zaman boşaltacak…
Alçak karikatür nedeni ile Leman’ın yazı işleri müdürü tutuklandı!.
Trump Avrupa Birliği’ne yüzde 30 gümrük vergisi uygulanacağını açıkladı!.
Ahmet Türk’ten kayyum sorusuna bomba cevap!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti, MHP ve DEM Parti Olarak Beraber Yürümeye Karar Verdik..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devletin de Terörün Bitmemesinde Hataları Oldu!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Karşı mahallenin pişmanları! Fatih Portakal: “Bizi kandırdılar sizlerden özür dilerim!.”

Karşı mahallenin pişmanları! Fatih Portakal: “Bizi kandırdılar sizlerden özür dilerim!.”
25.07.2023
A+
A-

Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sert ifadeler kullanmayı sürdüren Fatih Portakal, CHP lideri tarafından kandırıldıklarını söyledi. Portakal, “Sevgi işaretini yapınca güzel insan zannettim. Temiz yürekli insan zannettim, 74 yaşında hırslarından arınmıştır diye düşündüm. Ama işte öyle değilmiş sizden de kendimden de özür diliyorum” dedi.

Seçimlerde alınan mağlubiyet CHP’yi karıştırdı.

Seçimlerden önce her fırsatta kazanacaklarını söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, iki turda da umduğunu bulamadı.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha kaybedince CHP tabanının sabrı taştı.

CHP liderinin istifa etmesi istendi ancak Kılıçdaroğlu koltuğunu bırakmamak için çeşitli değişiklikler yaptı.

Kılıçdaroğlu, MYK’sını ve danışmanlarını görevden alsa da parti tabanı bir türlü rahatlamadı.

Seçim mağlubiyetinin karıştırdığı CHP’de sular durulmuyor

Ekrem İmamoğlu öncülüğünde parti içerisinde değişim isteyenlerin sayısı gittikçe artarken, Kılıçdaroğlu’nun bu hamleye karşı cevabı vekillere medya ambargosu uygulamak oldu.

Yaşananların yanı sıra seçim sonuçlarından beri Kılıçdaroğlu muhalif medyada da eleştiri yağmuruna tutuldu.

Bu eleştirileri yapanların en başında ise Fatih Portakal geldi.

Sözcü TV’deki programında her fırsatta Kılıçdaroğlu’na verip veriştiren Portakal, şimdi de YouTube kanalında yaptığı programda dikkat çeken ifadeler kullandı.

“Egosu patlamış bir insan var karşımızda”

Kılıçdaroğlu’nun parti içerisinde kendinden başka kimseyi CHP’yi temsil edecek seviyede görmediğini söyleyen Portakal, “CHP içerisinde kendinden başka temsil edecek kimseyi görmüyor, böyle bir ego patlaması olur mu? Bi de bana egolu derler, en azından ben kendisiyle dalga geçebiliyorum. Egosu patlamış bir insan var karşımızda. CHP içerisinde kendisini en temiz olarak gören ve kendinden başka kimsenin temiz olmadığını düşünen birisi. Doğrudur belki AK Parti iktidarında kimse Kemal Bey ile ilgili bir şey çıkartamadı ama diğerleriyle ilgili de çıkartamadı. Bu şekilde temiz birisi olursa bırakırım demek, ben gitmeyeceğim demektir” şeklinde konuştu.

Fatih Portakal: Bizi kandırdılar sizlerden özür dilerim

“Kemal Bey artık gitmeniz gerekiyor”

Sözlerine devam eden Portakal, Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkanlık koltuğunda seçimlerle ilgili hesap vermeden oturmaya devam ettiğini de belirtti.

“Kemal Bey artık gitmeniz gerekiyor” diyen Portakal, daha sonra Kılıçdaroğlu’nun yalanlarının bir bir ortaya çıktığını ifade etti.

Kılıçdaroğlu’nun muhalif seçmenleri kandırdığının altını çizen Portakal, izleyicilerden de kendisinden de özür diledi.

Sevgi işaretini yapınca güzel insan zannettim: Kandırılmışız özür dilerim

Portakal, “Umut var zannettim, naif insan zannettim. Sevgi işaretini yapınca güzel insan zannettim. Temiz yürekli insan zannettim, 74 yaşında hırslarından arınmıştır diye düşündüm. Ama işte öyle değilmiş sizden de kendimden de özür diliyorum.” dedi.

Portakal’ın konuyla ilgili diğer söyledikleri şu şekilde:

“Bu kadar saflığımdan özür diliyorum, ama arıyoruz işte o saflıkta o temizlilkte birilerini arıyoruz. Ama şöyle bir bakıyorsunuz ana muhalefet partisine kendisini temizlemesi gereken en önemli parti bence. Genel başkanlara, altılı masaya ayrı, seçmene ayrı konuşuyor. Gidiyor başkalarıyla protokol yapıyor.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.