Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kapalıçarşı’da altın satışları durdu!.
Her depremde olduğu gibi GSM operatörleri yine sınıfta kaldı!.
Korkutan deprem İstanbulluları sokağa döktü!.
İBB’deki casusluk soruşturmasında 6 kişi tutuklandı!.
Türkiye ile Almanya arasında Eurofighter anlaşmasını imzaladı..
AKOM’dan İstanbul için dolu uyarısı!.
Trump’tan Netenyahu’ya soğuk duş: Süreç Türkiye’siz Olmaz!.
İtirafçı olan Hüseyin Gün her şeyi anlattı..
Casusluktan tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildiler!.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Terörsüz Türkiye zirvesi..
Özgür Özel’in eylem savsatası hüsran ile sonuçlandı!.
İmamoğlu casusluktan ifade vermek üzere Çağlayan Adliye’sine getirildi!.
PKK Türkiye’den tamamen çekiliyor..
Şimdi de ülkesini İsviçre’ye şikâyet etti!.
Akaryakıta geceyarısı kazık gibi zam!.
Bir belediye daha AK Parti’ye geçiyor..
Kafayı çekip direksiyona geçen İETT şoförü bariyerlere saplandı!.
TELE 1 TV’ye kayyum atandı!.
81 il de 500 bin konut projesinin tüm detayları belli oldu..
CHP kurultay iptal davası reddedildi!.
CHP kurultay iptal davası bugün görülecek..
İmamoğlu’na casusluk soruşturması!.
İstanbul için şiddetli sağanak yağış uyarısı!.
Trump Venezuela’ya kara operasyonu yapacaklarını açıkladı!.
Trump’un yaptırım tehdidine Putin’den jet cevap: Bizi Etkilemez!.
Ahmet Türk yerine kayyum atanan davadan beraat etti!.
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı..
Tufan Erhürman: İlk ziyaretimi Türkiye’ye yapacağım..
Trump-Putin görüşmesi ambargo ile sonuçlandı!.
Merkez Bankası bugün faiz kararını açıklayacak..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Kayserispor’dan ‘9-1’ açıklaması

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Kayserispor’da yönetim, hazırlık maçında Freiburg karşısında alınan 9-1’lik yenilgi sonrası resmi internet sitesinden açıklama yaptı. Yapılan açıklamada hazırlık maçlarının sonuçlarına fazla önem verilmemesi gerektiği vurgulandı.

Kayserispor’dan ‘9-1’ açıklaması
26.07.2019
A+
A-

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Kayserispor’da yönetim, hazırlık maçında Freiburg karşısında alınan 9-1’lik yenilgi sonrası resmi internet sitesinden açıklama yaptı. Yapılan açıklamada hazırlık maçlarının sonuçlarına fazla önem verilmemesi gerektiği vurgulandı.

Kayserispor, Almanya Bundesliga ekibi Freiburg ile bugün iki kez karşılaştı. Sarı kırmızılılar, 75 dakika süren ilk maçı 3-0 kaybederken, ikinci maçta da Alman rakibine 9-1 mağlup oldu. Sarı kırmızılılar bu konu ile ilgili resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Takımımız bugün Bundesliga ekiplerinden SC Freiburg ile 75 dakika süre üzerinden oynadığı hazırlık maçını 3-0 kaybetmiş, maçtan sonra tamamı genç ve altyapı oyuncularımızdan oluşan takım ise 60 dakika süreli maçta 9-1 yenilmişlerdir. Dünü çok yorucu çift idmanla geçirip bugün uzun bir otobüs yolculuğu ile maçlara çıkan oyuncularımızın aldıkları sonuçlar tabii ki bizleri tatmin etmemiştir. Ancak, takımı oluşturmaya çalışırken, eksiklerin önceden tesbiti amacına yönelik bu hazırlık maçlarının sonuçlarına gerekenden fazla önem vermek de abartı olacaktır. Taraftarlarımızın içi rahat olsun. Ligler başladığında çok iyi bir takıma sahip olduklarını görecekler."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.