Site Rengi

HABER ÖZETİ
İyi Partili ahmağın önce tipine sonra da alçakça ettiği hakaretlere bakın!.
CHP Lideri Özel’in dün öve öve bitiremediği yardımların toplamı 5 milyon!.
Sigara yasakları genişliyor..
CHP’li Keçiören belediyesi AK Parti’ye geçiyor..
Epstein sapığı araya hatırı sayılır kişiler sokup yıllarca Putin’le görüşmeye çalışmış!.
Epstein’in kardeşi ağabeyini Trump’ın öldürdüğünü açıkladı!.
Bill Gates’in Epstein skandalından sonra Microsoft hisseleri çakıldı!.
Dilek İmamoğlu’nun kardeşi Ali Kaya uyuşturucu ve fuhuştan tutuklandı..
Umman’daki yapılan ABD ile İran arasındaki kritik zirve sona erdi!.
6 Şubat depreminin 150 milyar dolara mâl olduğu açıklandı!.
AK Parti 3 yılda 455 bin konut yaparken CHP 275 konutu yapamayıp vatandaşı dolandırdı!.
Yurt dışından gümrüksüz alışveriş dönemi resmen sona erdi..
MİT’ten Mossad operasyonu!. Mehmet Budak Derya ve Veysel Kerimoğlu gözaltında!.
Epstein belgelerinde kan donduran “İnsan Avı” detayı..
Asrın felaketinin üzerinden 3 yıl geçti..
Süresiz Nafaka dönemi nihayet sona eriyor..
MHP’li Feti Yıldız Öcalan’a umut hakkı konusuna açıklık getirdi..
CHP’li Buca Belediyesi’ne “Ver Rüşveti Al Ruhsatı” operasyonu..
Altın ve gümüş piyasasında deprem!. Fiyatlar adeta çakıldı!.
Putin’in adı tam 1055 kez geçiyordu!. Rusya’dan gündemi sarsacak Epstein açıklaması..
ABD Başkanı Trump’tan İran lideri Hamaney’e suikast tehdidi..
Bill Gates’ten Epstein açıklaması: Pişmanım ve yaptığım için özür diliyorum!.
FETÖ’nün avukatlığını yapan Weingarten, Epstein’in de avukatı çıktı!.
Pandeminin Bill Gates’e ait bir savsata olduğu Epstein belgeleriyle ortaya çıktı!.
ABD Başkanı Trump İran’ın müzakere yapmak istediğini söyledi..
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Epstein iddiaları ile ilgili soruşturma başlattı..
Epstein belgelerinde adı geçen Rixos’un sahibi Fettah Tamince konuştu..
Epstein dosyalarında yer alan satır satır Türkiye korkusu!.
AK Partili Başkan CHP’li Meclis Üyesini adeta yerin dibine soktu!.
MHP Lideri Bahçeli’den Özgür Özel’e Erken Seçim cevabı: AHMAKLIKTIR!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Atatürk Havalimanı’na park çelişkisi..

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Atatürk Havalimanı’na park çelişkisi..
17.05.2022
A+
A-
Geçtiğimiz yıllarda Atatürk Havalimanı’nın yerine park yapılmasının kendi projesini olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, bugün projeye karşı çıkıyor.

AK Parti’nin Atatürk Havalimanı yerine millet bahçesi yapma projesine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra birçok muhalif karşı çıkıyor.

Geçtiğimiz yıllarda 24 Haziran seçimi öncesi CNN Türk’e konuk olup soruları cevaplayan Kılıçdaroğlu ise söz konusu projenin kendi projeleri olduğunu söylemişti.

“Telefonlarımızı dinledikleri için oraya ne yapacağımızı öğrendiler”

“İktidarın vaati millet bahçeleri, sizin yeşil vaatleriniz var mı?” sorusunu cevaplayan Kılıçdaroğlu, “Çok şükür Erdoğan’ın yeşili keşfetmesi beni çok mutlu etti. Yeşil alan kaldımı ki millet bahçesi yapacaklar bilmiyorum. Atatürk Havalimanına millet bahçesi yapmayı düşünüyor. Bizim telefonlarımızı dinledikleri için, oraya ne yapacağımızı öğrenip, kalkıp böyle bir açıklama yapıyorlar.” demişti.

“Oranın planlarını dahi yaptık”

“Telefonda siz mi söylemiştiniz?” sorusuna ise Kılıçdaroğlu, “Oranın planlarını dahi yaptık. Hangi kültür merkezlerini yapacağımızı, binaların şekli dahil olmak üzere bütün bunların hepsi hazırlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız bunu açıklayacak.” ifadelerini kullanmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Atatürk Havalimanı’na park çelişkisi #1

“Onların projesini bilmiyoruz ama yer aynı”

Kılıçdaroğlu sözlerini şu şekilde devam ettirmişti:

“Bakın o milletvekilimizin elinde, yaptığı projeler fotoğraflarıyla beraber, nerede neyin yapılacağı hepsi hazırlandı. Onların projesini bilmiyoruz ama yer aynı. Bizim projelerimiz o kadar güzel ki, albenisi o kadar güzel ki gerçekten. Milletvekili arkadaşımızın zaten ilgi alanı o.”

“En değerli varlıklarımızdan birini dozerle yok ediyorlar”

Kılıçdaroğlu resmi Twitter hesabından Atatürk Havalimanı yerine millet bahçesi yapılmasına karşı çıkarak bir flood paylaştı.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı şu şekilde,

“Bu milletin maddi manevi ne kadar değeri varsa sattılar. Şimdi de en değerli varlıklarımızdan birini dozerlerle yok ediyorlar. Peki bu işe neden alelacele giriştiler?”

“Büyük değişim öncesinde, 5’li çetelerin halktan götürdüğü paranın önemli kısmının yeni havalimanına bağlanmış olması mı bu acelenin nedeni? Bu parayı acilen oradan kurtarıp, seçim öncesi dışarıya mı taşımaktır asıl amaç? Yani hedef yeni havalimanını hızlıca elden çıkarmak mıdır?”

“Burada asıl korku nedir? İşlenen günahların bedeli olarak, üçüncü havalimanının kamulaştırılma korkusu mu? Yeni havalimanını hızlıca satabilmek için, Atatürk Havalimanı’nın varlığı olası yatırımcıya risk teşkil edeceğinden, bu milli servet hızlıca yok edilmeye mi girişildi?”

 

“Peki bunların Katarlı veya S. Arabistanlı suç ortaklarına biz nefes aldıracak mıyız? Onlar burada rahat edebileceklerini mi zannediyorlar? Yok edilen Atatürk Havalimanı’nın değerini de çetelerden, onların siyasal ayağından ve yabancı suç ortaklarından alacağımızı bilmiyorlar mı?”
“Yatırımcı dostlarınıza da anlayacakları dilden anlatayım: Milletimizden çalınanlarla yapılan hiçbir şey size satılamaz. Beytülmal ile ilgili işlenen suçlarda siz dahil kimsenin gözünün yaşına bakmayız. Gelecekseniz, bunu bilerek gelin.”

 

Kılıçdaroğlu Twitter paylaşımına Arapça bir mesaj da ekledi.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun Atatürk Havalimanı’na park çelişkisi #3

“Bu işte bir damla mürekkebi olan herkes vatan hainidir”

“Bu işte yer almış herkese son bir lafım olsun: Bu iş “Talimat aldım, mecburdum. diyeceğiniz bir iş değildir, bunun adı vatana ihanettir. Siz de sorumlu olacaksınız. Bu işte bir damla mürekkebi olan herkes vatan hainidir. O makinelerin müteahhiti; sana ise özel ilgi göstereceğiz!”
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.