Site Rengi

HABER ÖZETİ
Sigara yasakları genişliyor..
CHP’li Keçiören belediyesi AK Parti’ye geçiyor..
Epstein sapığı araya hatırı sayılır kişiler sokup yıllarca Putin’le görüşmeye çalışmış!.
Epstein’in kardeşi ağabeyini Trump’ın öldürdüğünü açıkladı!.
Bill Gates’in Epstein skandalından sonra Microsoft hisseleri çakıldı!.
Dilek İmamoğlu’nun kardeşi Ali Kaya uyuşturucu ve fuhuştan tutuklandı..
Umman’daki yapılan ABD ile İran arasındaki kritik zirve sona erdi!.
6 Şubat depreminin 150 milyar dolara mâl olduğu açıklandı!.
AK Parti 3 yılda 455 bin konut yaparken CHP 275 konutu yapamayıp vatandaşı dolandırdı!.
Yurt dışından gümrüksüz alışveriş dönemi resmen sona erdi..
MİT’ten Mossad operasyonu!. Mehmet Budak Derya ve Veysel Kerimoğlu gözaltında!.
Epstein belgelerinde kan donduran “İnsan Avı” detayı..
Asrın felaketinin üzerinden 3 yıl geçti..
Süresiz Nafaka dönemi nihayet sona eriyor..
MHP’li Feti Yıldız Öcalan’a umut hakkı konusuna açıklık getirdi..
CHP’li Buca Belediyesi’ne “Ver Rüşveti Al Ruhsatı” operasyonu..
Altın ve gümüş piyasasında deprem!. Fiyatlar adeta çakıldı!.
Putin’in adı tam 1055 kez geçiyordu!. Rusya’dan gündemi sarsacak Epstein açıklaması..
ABD Başkanı Trump’tan İran lideri Hamaney’e suikast tehdidi..
Bill Gates’ten Epstein açıklaması: Pişmanım ve yaptığım için özür diliyorum!.
FETÖ’nün avukatlığını yapan Weingarten, Epstein’in de avukatı çıktı!.
Pandeminin Bill Gates’e ait bir savsata olduğu Epstein belgeleriyle ortaya çıktı!.
ABD Başkanı Trump İran’ın müzakere yapmak istediğini söyledi..
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Epstein iddiaları ile ilgili soruşturma başlattı..
Epstein belgelerinde adı geçen Rixos’un sahibi Fettah Tamince konuştu..
Epstein dosyalarında yer alan satır satır Türkiye korkusu!.
AK Partili Başkan CHP’li Meclis Üyesini adeta yerin dibine soktu!.
MHP Lideri Bahçeli’den Özgür Özel’e Erken Seçim cevabı: AHMAKLIKTIR!.
34 ATA 061 plakalı aracı eskort hizmeti için kullanmış!.
Savcı Akın Gürlek’i hedef alan Özgür Özel’e tazminat şoku!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Kılıçdaroğlu, Akbelen’de aradığını bulamadı!.

Kılıçdaroğlu, Akbelen’de aradığını bulamadı!.
29.07.2023
A+
A-

CHP’de koltuğu sallantıda olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Muğla Akbelen’deki termik santral inşaatını protesto etmek için gerçekleştirdiği provokatif eylem yarıda kaldı. Seçim hezimetinin ardından zor günler geçiren Kılıçdaroğlu gündem değiştirmek için gittiği Akbelen’de köylünün protestosuyla karşılaştı. CHP’li Mahmut Tanal da köylüleri azarladı. Santral, Aydın, Muğla ve Denizli’nin enerji ihtiyacının yüzde 62’sini karşılayacak.

Ağır seçim yenilgisi sonrası koltuk derdine düşen CHP Genel Başkanı, Akbelen’de aradığını bulamadı. Hem sözde eylemcilerin hem de köylülerin tepkisini çeken Kılıçdaroğlu makam aracına binip sessizce Ankara’ya döndü.

Muğla Milas’ta yerli linyiten elektrik üreten termik santallere karşı sözde çevreci argümanlarla yürütülen büyük provokasyon, partideki koltuğunu kaptırmamak için direnen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için de umut kapısı oldu. Partisindeki değişim rüzgârlarını gündem değiştirerek bastırma çabasına giren Kılıçdaroğlu Akbelen’de şova yeltendi. Ancak CHP lideri heyetiyle gittiği bölgede umduğunu bulamadı. Kılıçdaroğlu lüks makam aracıyla ziyaret etmek istediği Akbelen’de önce sözde çevreciler, daha sonra santral işçileri ve yakınları tarafından yuhalandı.

Bölgede sadece fotoğraf vermek amacıyla indiği aracıyla turistik geziye çıkan Kılıçdaroğlu’na ilk tepki eylemcilerden geldi. Sabah’ın haberine göre, ‘Arabaya değil barikata’ diye ses yükselten eylemcilere gülümseyerek karşılık veren CHP lideri zoraki bir şekilde aracından indikten sonra 5 dakika fotoğraf vererek ‘Yine gelirim’ diye bölgeden ayrıldı. Kılıçdaroğlu bir süre sonra ise santrallerde çalışan işçilerin yakınları tarafından yuhalandı. CHP lideri beklediği ilgiyi halktan göremeyince sessizce ilçeden ayrılmak zorunda kaldı.

CHP’Lİ TANAL’DAN VATANDAŞA AZAR

Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Akbelen’e giden CHP milletvekili Mahmut Tanal da kendisini eleştiren bir vatandaşa “Sizin gibi insanlar yüzünden iktidarı kaybettik. AKP’nin provokatörüsün” dedi. Bunun üzerine kadın vatandaş “Bizim gibi insanlarla kazanacaktınız. İyi ki kazanamadınız” diye karşılık verdi. Eylemciler Tanal’ı yuhalayarak alandan çıkardı. Tanal daha sonra sosyal medya hesabından yaşananlarla ilgili özür dilemek yerine kendisine tepki gösterenleri ‘CHP’nin orada olmasından rahatsız olan insanlar’ olarak tanımladı. CHP milletvekili Ali Mahir Başarır da vatandaşa ‘Bana bağırma’ diye ses yükseltti.

DÜNYADAKİ UYGULAMALARDAN FARKI YOK

Bir ülkenin madenlerinin bulunduğu yeri değiştirme şansının olmadığı ve madenlerin nerede keşfedilirse oradan çıkarıldığı ifade ediliyor. Ormanlık araziye denk gelen madenlerde, önce maden araması yapılan şirkete izin veriliyor ve karşılığında daha fazla alanın ağaçlandırılması yapılıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.