Site Rengi

HABER ÖZETİ
Suriyelilerin dönüşünü hızlandıracak 3 aşamalı plan başladı!.
Kaçarak yurt dışına giden doktorlar tıpış tıpış geri dönmeye başladı!.
Türk baba ve oğlu Monaco prensesinin oğlunu tekme tokat dövdü..
Bakan Fidan’dan PKK’nın uzantısı SDG’ye son çağrı!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin’i Türkiye’ye davet etti..
CHP’li Ahmet Özder’den Devlet Bahçeli’ye sürpriz ziyaret!.
Mehmet Akif Ersoy ifşa olunca Esenler Belediyesi panik oldu!.
Güllü’nün kızı tutuklandı!.
Güllü cinayetinde skandal itiraf geldi!.
ABD Epstein’in albümünden Trump’ın da yer aldığı yeni fotoğrafları konuşuyor!.
İBB davasında ilk duruşma tarihi belli oldu..
Mehmet Akif Ersoy cezaevinden açıklama yaptı..
2026’da emlak vergisi 3 katına çıkıyor..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uluslararası toplumun Filistin’e borcunu ödeme vakti gelmiştir..
Trump Gazze Barış Gücü’nün başına ABD’li generali atayacak..
İSPARK’a yüzde 62 zam!.
Putin’den Trump’ı küplere bindirecek Venezuela açıklaması!.
Sağcılığın ahlaksızlık olduğunu savunan Ahlaksız Enver tutuklandı!.
Merkez Bankası faizi %38’e indirdi..
Orta Doğu’dan umudunu kesen ABD Latin Amerika kaynaklarına göz dikti!.
TBMM’de iğrenç taciz skandalı!.
Eski spikerden Mehmet Akif Ersoy hakkında skandal iddialar: BU SAPIK HERİFİN TACİZLERİ YÜZÜNDEN KITA DEĞİŞTİRDİM!.
Güllü’yü kızının aşağı attığı TÜBİTAK raporu ile ortaya çıktı!.
Mehmet Akif Ersoy hakkında ağzıları açık bırakan fuhuş çetesi ve uyuşturucu iddiaları!.
Gazeteci Mehmet Akif Ersoy tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi!.
FED faiz kararını açıkladı..
Ahmet Çakar ve eşinin dudak uçuklatan para trafiği MASAK raporunda!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Terörsüz Türkiye mesajı: Kararlıyız, Sabırlıyız, Samimiyiz..
Kahpe İsrail’i Türkiye korkusu sardı!.
CHP’li vekilin 15 Temmuz iddiasına Efkan Ala’dan sert yanıt: iddianı ispat etmezsen şerefsizsin!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

KILIÇDAROĞLU: “BAY KEMAL OLMAK KOLAY DEĞİLDİR!.”

KILIÇDAROĞLU: “BAY KEMAL OLMAK KOLAY DEĞİLDİR!.”
20.11.2019
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Cumhurbaşkanı, Bay Kemal’e 5 koyun teslim edin, kaybeder’ diyor. ‘Bay Kemal’ olmak kolay değildir. ‘Bay Kemal’ olmak için egemen güçlerin karşısında duracaksın. ‘Bay Kemal’ olmak için tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeyeceksin. Her CHP’li bir ‘Bay Kemal’dir” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM’de partisinin grup toplantısında konuştu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, önceki gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı Yıldız Kenter’ı asla unutmayacaklarını bildirdi. Kılıçdaroğlu, İstanbul’da başörtülü üniversite öğrencilerine saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan kadının, ‘halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme’ suçundan tutuklandığını hatırlatarak, “Başörtülü iki kızımıza saldırı yapıldı. Kendilerini aradım morallerinin bozulmamasını söyledim. ‘Bu ülkenin güzel insanları hep yanınızda olacaktır’ dedim. Hiç kimse unutmasın, kimsenin yaşam tarzına müdahale edilmesini kesinlikle kabul etmiyoruz. Bize düşen herkesin yaşam tarzına saygı göstermektir” dedi.

‘DEMOKRASİ KONUSUNDA DUYARLI OLMAMIZ LAZIM’

Kılıçdaroğlu, HDP’li bazı belediyelere kayyum atanmasını eleştirerek, görevden alınan belediye başkanlarının, seçim öncesi gerekli tüm yasal işlemlerini yaptırdığını belirtti. Adaletin herkes için geçerli bir kavram olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:”Bu demokrasi midir? Benim gibi düşünmeyenlerin de hakları vardır. Bu, ‘Ben sana oy veren bütün seçmenlerin iradesini kabul etmiyorum, sandığa atılan oylar geçersizdir’ demek. Bu yanlıştır. Demokrasi konusunda duyarlı olmamız lazım.”

‘BENİM AĞRIMA GİDİYOR’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ABD Başkanı Donald Trump’ın gönderdiği mektuba rağmen bu ülkeye gittiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Bu benim ağrıma gidiyor. ‘Mektubu aynen iade et’ dedik.  ‘Bu mektup doğru değildir’ bile demedi. Ne yaptı? ‘Trump’a mektubu takdim edeceğim’ dedi. Bu kadar ağır bir hakareti Türkiye Cumhuriyeti yaşamamıştı.”

‘SANA DOĞRULARI BEN SÖYLÜYORUM’

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için, ‘İskandinav ülkeleri bu nedenle battı’ sözlerine atıfta bulunarak, “İsveç’te kişi başına gelir 50 bin dolar. Finlandiya’da 49 bin dolar. Sevgili Erdoğan gözlerinden öpüyorum. Sana doğruları yalnızca ben söylüyorum” dedi.

Türkiye’de işsizlik rakamlarının rekor bir seviyeye ulaştığını ifade eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, “İşsizlik bunların umurunda değil. Sadece laf üretiyorlar. Bırakın istihdam yaratmayı bizim işsiz sayımız 8 milyonu aştı” dedi.

‘HER CHP’Lİ BİR ‘BAY KEMAL’DİR’

Kendisi için ‘Bay Kemal’ ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

“Cumhurbaşkanı, ‘Bay Kemal’e 5 koyun teslim edin telef eder, kaybeder’ diyor. Kim toplumu koyun olarak görüyor. Erdoğan milleti koyun sürüsü olarak görüyor. Padişah için millet kavramı yoktur. Vatandaşların tamamı koyun gibidir. ‘Bay Kemal’ olmak kolay değildir. ‘Bay Kemal’ olmak için egemen güçlerin karşısında duracaksın. ‘Bay Kemal’ olmak için tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeyeceksin. Mal varlığının hesabını bütün dünyanın önünde vereceksin. Her CHP’li bir ‘Bay Kemal’dir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.