Site Rengi

HABER ÖZETİ
ABD’nin “Kara Harekâtı” açıklamasına İran’dan cevap: Askerlerini Kendi Üslerinde Otellerde Saklayanlar Bizden Nasıl Koruyacaklar!.
Kendisinden 37 yaş küçük çalışanı ile otelde basılan başkanını savundu!.
Çocuğu suç işleyen anne babalara hapis cezası geliyor..
Salı günü rakibimiz Kosova..
Yine CHP’li belediye, yine karı kız, yine rüşvet yolsuzluk!.
İran’dan izin almadan Hürmüz Boğazı’ndan geçmeye kalkan gemiler anında vuruluyor..
ABD’ye asla güvenilmeyeciğini en iyi Trump gösteriyor!.
İran duvarına toslayan Trump yine ateşkes palavrasına sarıldı..
İran’da rezil olan Trump ABD’nin karizmasını kurtarmak için yalan makinesine döndü!.
Tel Aviv’i Gazze’ye İran’a selamlar olsun..
A Millilerimiz Romanya’yı 1-0 mağlup etti..
Muhittin Böcek’in iki şoförü yolsuzluk kapsamında tutuklandı..
The Economist’ten dikkat çeken İran kapağı..
Bunak it şimdi de NATO’ya sataşıyor!.
Türk Silahlı Kuvvetleri Bağdat’taki NATO Üssünü boşalttı..
Özgür Özel’in 13 milyonluk daireyi 800 bin TL’ye nasıl aldığı ortaya çıktı!.
Bayan Netenyahu çocuklarına baskı yapıldığı için çok üzülüyormuş!.
Dev Türk petrol tankeri İstanbul’a girerken İHA ve İDA’lar tarafından vuruldu!.
Gıda etiketlerindeki “Günlük” sahtekârlığına düzenleme geldi!.
CHP’nin palavrasına ayakçılık yapan tapu müdürleri tutuklandı!.
İngilizler Trump’un savaş ve ateşkes oyunları ile yaptığı milyon dolarlık vurgunları deşifre etti!.
Akit Gazetesi Özgür Özel’i sağlı sollu tokatlamaya devam ediyor!.
İBB’deki para kuleleri skandalları ile ilgili flaş itiraflar!.
Trump müzakere açıklamaları yaptıkça brent petrol düşüyor..
İran-İsrail arasında 1 aylık ateşkes ve 15 maddelik yol haritası iddiası..
İran, Hürmüz Boğazı’nın sadece kendileri ile savaşmayan ülkelere açık olduğunu söyledi..
Kuduz köpek gibi sağa sola saldıran Trump anketlerde çakıldı!.
İran füzelerle Tel Aviv’i vurmaya devam ediyor!.
Bakan Gürlek’in tapu kayıtlarını sorgulatan “CHP’li Ayşegül” bakın kimmiş!.
Emine Ülker Tarhan tabela partisini kapatıp CHP’ye geri döndü..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Kokainci Kürşat Ayvatoğlu uyuşturucu kullandığını itiraf etti!.

Kokainci Kürşat Ayvatoğlu uyuşturucu kullandığını itiraf etti!.
29.03.2021
A+
A-

Lüks aracında uyuşturucu kullanırken görüntülenen AK Parti çalışanı Kürşat Ayvatoğlu, sosyal medyadan “Ailesi aracılığı ile kaleme aldığı açıklamadır” notuyla bir paylaşım yaptı!. Açıklamada güç ve nüfuz elde etmek adına siyasi büyüklere ve genel merkeze yakın olmaya çalıştığını ancak bu düşünce tarzının onu yanlışlara ve uyuşturucuya sürüklediğini savunan Ayvatoğlu, kendisini “Yolunu şaşırmış, bu dünyanın içinde savrulup duran” bir genç olarak tanımladı!.

Lüks aracında uyuşturucu kullandığına dair görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından gözaltına alınan AKP Genel Merkez personeli Kürşat Ayvatoğlu, sosyal medyadan “Ailesi aracılığı ile kaleme aldığı açıklamadır” notuyla bir açıklama yaptı.

Kürşat Ayvatoğlu, aile adına ama kendi imzasıyla @kursatayvatoglu adlı hesaptan paylaştığı açıklamada, ‘babasının vefatından sonra ailesi için daha fazla sorumluluk yüklenmek istediğini ve bunun için de daha fazla nüfuz sahibi olmaya çalıştığını’ belirterek bu durumun onu uyuşturucu batağına sürüklediğini öne sürdü.

Kendisini ‘yolunu şaşırmış, bu dünyanın içinde savrulup duran bir genç’ olarak tasvir eden Ayvatoğlu, birçoğu nüfuzlu ailelerin çocuğu çok sayıda gencin bu durumda olduğunu iddia etti.

“Siyasi büyüklere daha yakın olursam daha güçlü olurum düşüncesi ile orada (AKP) işe girmek için bütün koşulları zorladım” diyen Kürşat Ayvatoğlu, ‘siyasi davasına kötü bir malzeme’ olduğu için AKP mensuplarından özür dilediğini kaydetti.

Açıklamanın tamamı şöyle:

“KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR

Tarafımdan yapılan tek resmi açıklama olup farklı hesaplardan yapılan açıklamalara itibar edilmemesini rica eder saygılar sunarım.

Babam vefat ettikten sonra ailemin daha fazla sorumluğu almak durumunda kaldım. Daha fazla güçlü görünürsem her kapının açılacağını düşündüm. Şimdi, çok yanlış olduğunu anladığım bu durumun içine sürüklendim. Daha fazla nüfuz sahibi olma, olduğundan farklı görünme çabasıyla gücün yanında görünme, hükümetteki güçlü insanlarla fotoğraf vererek kendime yeni kapılar açma düşüncesi beni her gün başka bir yanlışa sürükledi. Oysaki insanın kendi çabası kendi mücadelesi kendine yetermiş.

Ardından uyuşturucu batağına sürüklendim, içine çektikçe beni çekti, kendim olmaktan çıktığım bir dünyanın içinde savruldum. Bundan kurtulmak için defalarca yardım istemeyi düşündüm ama rahmetli babam, canım anamı düşündükçe bir türlü kimseye bunu anlatamadım.

Şu anda herkes bana söylenmesi gerek bütün kötü sözleri söyledi. Belki daha da söyleyecek. Oysa ki benim durumunda yüzlerce genç var, birçoğu nüfuzlu ailelerin çocukları. Benim gibi yolunu şaşırmış, bu dünyanın içinde savrulup duran birçok genç var.

‘HAYATIMI GERİ ALABİLSEYDİM KEŞKE’

Acımasızca beni yerden yere vuran insanlar şunu bilmeliler ki, sizlerin de çocukları var, hayatta sizler nelerle karşılaşacaksınız bilmiyoruz. Canım anam bütün bu kötü günleri tek başına göğüslemeye çalışıyor. Bir anneyi düşünüp acımasızca söylediklerinizi tekrar düşünmenizi rica ediyorum. Evet keşke bende en başta annemi, rahmetli babamı ve kendimi daha fazla düşünseydim. Keşke hayatımı geri alabilseydim, bütün bunların içine düşmezdim. Çok üzgünüm, kendimi ölümün kıyısında hissediyorum. Her şey için çok pişmanım. Hayatımı geri alabilseydim keşke.

‘PARTİDE İŞE GİRMEK İÇİN BÜTÜN KOŞULLARI ZORLADIM’

Lüks yaşantı görüntüme açıklama getirmen gerekirse, evet arkadaşlarımla ortak araba alıp satarak ve galericilerden gerçekleştirdiğim satış başına komisyon alarak hayatımız kazanıyordum. Aslında göstermeye çalıştığım gibi bir hayatım yok ama bunu da olduğundan farklı görünme psikolojimle sürekli bu tür resimler yayınlayarak oluşturmaya çalıştım. Bu da bir Özgüven sorunu, başka bir psikolojik sorun olduğunu şimdi daha iyi gülüyorum. Ticaret yapıyor olmama rağmen Ak Parti Genel Merkezde bir işim olursa siyasi büyüklere daha yakın olursam daha güçlü olurum düşüncesi ile orada işe girmek için bütün koşulları zorladım. Maddi olarak ihtiyaç duymama rağmen Partinin gücü için orada olmak istedim. Bu düşünce tarzı beni daha büyük yanlışların içine sürükledi.

‘AK PARTİ’NİN BÜTÜN MENSUPLARINDAN ÖZÜR DİLİYORUM’

Bana verdiği bedene ve ruha bu kadar kötü şeyler yaptığım için önce Allahtan af diliyorum, babamın vefatından sonra omuzlarına dünyanın yükü binen ve benim yaşattıklarımla perişan olan dünyasını başına geçirdiğim annemden, siyasi davasına, kötü bir malzeme olup bütün kötü ifadelerin hedefi olan Ak partinin bütün mensuplarından ve bütün Türkiye den özür diliyorum..

Saygılarımla Kürşat AYVATOĞLU”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.