Site Rengi

HABER ÖZETİ
ABD borsaları güne çöküşle başladı!.
Sözde ekonomist prof. Özgür Demirtaş’ın analiz yazısı çalıntı çıktı!.
Kara bulutlar tüm Türkiye’yi kaplayacak!.
Trump’un aptalca politikaları dünya piyasalarını alt üst etti!.
Brent petrol fiyatları dibe vurdu!.
İmamoğlu’ndan Erdoğan’a seçim çağrısı: Korkma, Gel Yarışalım!.
CHP kurultayında ortalık fena karıştı!. Berhan Şimşek’ten Özgür Özel’e “Tablalı Don” göndermesi!.
Bakanlıktan sokak köpekleri için “Kalıcı Çözüm” açıklaması..
Hakkında yakalama kararı çıkarılan İBB’nin reklamcısı KKTC’de yakalandı!.
İmamoğlu’ndan avukatına talimat: BENİ MAĞDUR DEĞİL CESUR GÖSRERİN!.
Olaylı derbi sonrası Mourinho’ya verilen ceza belli oldu!.
MHP Lideri Bahçeli 2 ay sonra siyaset sahnesine geri döndü..
Katar Türkiye’yi satıp Yunanistan tarafına geçti!.
Çarşı pazar yangın yeriyken TÜİK yine aklımızla alay ediyor!.
Boykot çağrısı soruşturmasında 11 gözaltı!.
Trump’un haraç gibi ek vergilerinden Türkiye’de nasibini aldı!.
CHP’de Kemâl Kılıçdaroğlu paniği!.
ABD Başkanı Trump dünyaya vergi yağdırıyor!.
Master Şef Somer’de boykota destek vermek için restoranını kapattı!.
Devlete parmak sallayanlar kıçlarına tekmeyi yedi!.
Yukardakilerin siyasi ikbâl kavgası yine vatandaşa patladı!. Benzine zam!.
CHP’nin yerli ve milli markalar için yaptığı boykot çağrısına tepkiler büyüyor!.
TSK’dan ihraç ihraç edilen 5 teğmen geri dönmek için harekete geçti..
CHP Lideri Özel’den 2 Nisan’da “Tüketimi Durdurun” çağrısı!.
İmamoğlu’nun sosyal medya hesaplarına erişim engeli talep edildi!.
İmamoğlu’nun tutuklanması CHP’yi zirveye taşıdı..
Kılıçdaoroğlu’ndan yediği kazığın intikamını alacak adaylık açıklaması!.
Kahpe İsrail Filistin’i işgâl etmeden durmayacağını açıkladı!.
Altın fiyatları rekora doğru gidiyor…
Volkan Konak kalp krizi sonucu hayatını kaybetti..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

KPSS ortaöğretim sınavı ertelenecek mi?.

KPSS ortaöğretim sınavı ertelenecek mi?.
18.11.2020
A+
A-

ÖSYM 2020 KPSS ortaöğretim sınavı yapılacak mı? 22 Kasım’da yapılacak olan KPSS ortaöğretim sınavı iptal mi edilecek? Koronavirüs nedeniyle yeni kısıtlamalar geri geldi. Cumhurbaşkanlığı Erdoğan salgına ilişkin yeni önlemleri açıkladı. Peki KPSS ortaöğretim sınavı nasıl yapılacak? KPSS ortaöğretim sınavı iptal mi? KPSS ortaöğretim sınavı ertelenecek mi?

Bilim Kurulu‘nun aldığı tavsiye kararları Cumhurbaşkanlığı tarafından karara bağlandı. Yeni koronavirüs yasaklarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Salgına yönelik alınan tedbirler kapsamında hafta sonları saat 10.00- 20.00 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. 65 yaş üstü için uygulanan sokağa çıkma yasağı 20 yaş altına da uygulanacak. Yeni tedbirler AVM’lerden tutun da kuaför, kafe ve Restoranlara kadar kısıtlamalar geldi. hafta sonu için getirilen sokağa çıkma yasağı kararının ardından vatandaşlar sınavın nasıl olacağını merak etmeye başladı. Peki, 22 Kasım KPSS yapılacak mı? KPSS ortaöğretim sınavı nasıl yapılacak?

Memur olmak isteyen adaylar ÖSYM tarafından gerçekleştirilen KPSS sınavına girmekte. Daha önce ÖSYM’nin KPSS sınav takvimine göre, KPSS lisans, önlisans mezunları KPSS sınavına girdi. İki yılda bir yapılan ve ortaöğretim-lise mezunlarının gireceği KPSS ortaöğretim sınavı ise 22 Kasım’da yapılacak. Ancak hafta sonu belirlenen saatler arasında sokağa çıkma yasağı uygulanacağından sınava girecek adaylar KPSS ortaöğretim sınavınan nasıl yapılacağını merak ediyor.

KPSS ortaöğretim sınavı nasıl yapılacak?

İçişleri Bakanlığınca valiliklere gönderilen genelgeye göre, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadeleye yönelik yeni tedbirler 20 Kasım Cuma saat 20.00’den saat 10’a kadar geçerli olacak ve hafta sonu bu şekilde uygulanacak.

İçişleri Bakanlığınca valiliklere gönderilen genelgeye göre, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında yeni tedbirler 20 Kasım Cuma saat 20.00’den geçerli olacak şekilde uygulanacak. Bundan dolayı da KPSS sınavına girecek adaylar bu kısıtlamadan etkilenmeyecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.