Site Rengi

HABER ÖZETİ
Metrobüsü birbirine katıp “Savcıyım” yalanıyla tehditler savuran köpekperest gözaltına alındı!.
Mazota 2,40 TL zam!. Çok şükür litresi 60 lirayı geçti..
Almanya, Fransa ve İsveç’ten “İran’ı Terk Edin” uyarısı!.
Ronaldo takım arkadaşları ile birlikte oruç tuttu!.
Trump İran’a saldırma girişiminin halâ gündeminde olduğunu açıkladı..
İran’dan BM’ye mektup: Saldırı durumunda meşru müdafaa hakkımızı kullanacağız..
Laik Atak geçiren ADD’den Bakan Tekin hakkında suç duyurusu..
DEM Parti ortak rapor sonrası taleplerini sıraladı..
ABD Başkanı Trump İran’a 10 gün süre verdiklerini açıkladı..
Bakan Fidan Türkiye’nün Gazze’ye asker göndermeye hazır olduğunu açıkladı..
5 ilin vali atamaları Resmi Gazete’de..
Fenerbahçe, Nottingham Forest’a 3-0 mağlup oldu..
Milletin dini inançlarına küfür edip yakalanınca “Sarhoştum” diyen alçak tutuklandı!.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na Fatih Dönmez atandı..
Suç çetesine köstebeklik yapan polisler gözaltında..
İngiltere eski Prensi Andrew, Epstein dosyasından gözaltına alındı..
ABD Orta Doğu’yu kana bulamaya hazırlanıyor!.
Bakan Tekin Ramazan etkinliklerini hedef alanları topa tuttu..
Terörsüz Türkiye komisyonu raporunu tamamladı..
İngiliz Kraliyet ailesinde Epstein depremi!.
Eski İsrail başbakanından Erdoğan itirafı: ÇOK TEHLİKELİ BİR LİDER!.
Galatasaray Juventus’u sahaya gömdü..
Okullardaki Ramazan etkinlikleri yine birilerine laik ataklar geçirtti!.
Hangi ülke de kaç saat oruç tutulacak…
İran ABD ile müzakerelerde anlaştığını duyurdu..
İ*beniliği yayıp özendirene hapis cezası geliyor..
İçişleri Bakanı Çiftçi, 1 milyon 236 bin Suriyelinin geri döndüğünü açıkladı..
Devlet Bahçeli’den CHP’ye: İstanbul’da tezgahınız bozuldu öfkeniz buna mı..
AK Parti’den erken seçim açıklaması..
Katar’daki askeri darbeye Türkiye engel olmuş..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Küçük kızın boynuna makas saplayıp şu hale getiren sokak magandaları “Basit Yaralama” kararı ile serbest bırakıldı!.

Küçük kızın boynuna makas saplayıp şu hale getiren sokak magandaları “Basit Yaralama” kararı ile serbest bırakıldı!.
20.12.2019
A+
A-

Yol tartışması yüzünden trafikte birbirlerine saldıran gözü dönmüş trafik magandaları Umut Gök ve Mehmet Tahir Çelik birbirlerini öldürmek için kavgaya tutuştuğu sırada okuldan evine gitmek için olayın yaşandığı yerden geçen 13 yaşındaki Ezel E. isimli küçük kız, magandalardan Umut Gök’ün Mehmet Tahir Çelik’e fırlattığı makasın boynuna saplanıp omuriliğini parçalaması ve omurilik sıvısının boşalmasına sebep olduğu için bu hale geldi ve Ezel E.’nin ömür boyu felçli olarak kalacağı öğrenildi!.

Olay geçtiğimiz 24 Ağustos tarihinde İstanbul Sultangazi’de meydana geldi!.

Trafikte yol verme tartışmasına tutuşan Umut Gök ve Mehmet Tahir Çelik isimli iki trafik magandasının birbirlerini öldürmek için ellerinde bıçak ve makasla arabalarından inmesiyle tartışma kısa sürece kavgaya dönüştü!. Umut Gök, tartıştığı diğer sürücü Mehmet Tahir Çelik’e elindeki makası fırlattı ve makas o esnada okulundan çıkıp evine giderken olayın yaşandığı yerde bulunan Ezel E. isimli küçük kızın boynuna saplandı!.

Araya girenlerin kavgayı yatıştırmasının ardından Umut Gök ve makasla yaraladığı küçük kızı ölüme terk ederek olay yerinden hızla uzaklaştı!. Ambulansla hastaneye kaldırılan kız çocuğunun boynuna saplanan makasın omuriliğini parçalanması sonucu ilik içindeki sıvının aktığı ve sinir sisteminin de zarar gördüğü anlaşıldı!.

ekrem erdem ezel erdem ile ilgili görsel sonucu

KIZI FELÇ EDİP BABA VE AİLEYİ ŞİKAYETÇİ OLMAMASI İÇİN ÖLÜMLE TEHDİT ETTİLER!.

Olayın ardından şikayetçi olan baba Ekrem Erdem kızının felç olduğu haberini doktorlardan alıp yakınları ile hastanede sinir krizleri geçirirken, kavganın taraflarından Mehmet Tahir Çelik ve ağabeyi Osman Çelik ise hastanenin önüne gelip baba Erdem Ekrem’i şikayetçi olmaması hususundan uyarıp kendisini ve ailesini öldürmekle tehdit etti!.

ekrem erdem ezel erdem ile ilgili görsel sonucu

Baba Ekrem Erdem kızını felç eden trafik magandaları Umut Gök ve Mehmet Tahir Çelik’ten ölüm tehditlerine rağmen şikayetçi olup her iki taraf hakkında da savcılığa çuç duyurusunda bulundu!. Ancak gözaltına alınan trafik magandaları, Ekrem Erdem’in kızının ömür boyu felçli kalacağına dair hastane raporunu mahkeme heyetine sunmasına rağmen, mahkeme sanıkları suçları sabit olmasına rağmen “Basit Yaralama” diyerek tutuksuz yargılamak üzere serbest bıraktı!.

Karara isyan eden baba Ekrem Erdem, her iki trafik magandasının da ellerini kollarını sallayarak dolaşmaya ve şikayetini geri çekmesi için kendisini ve ailesini ölümle tehdit etmeye devam ettiklerini ifade etti!.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.