Site Rengi

HABER ÖZETİ
Senatodan Trump’a tam yetki!.
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan komşu ülkelere mesaj..
Dünya petrol zamları ile çalkalanırken Türkiye’de fiyatlar nasıl sabit tutulacak..
İran’ı savaşarak yenemeyen ABD muhalifleri silahlandırmaya çalışıyor!.
İran Hürmüz Boğazı’nda 10 petrol tankeri vurduğunu açıkladı!.
İran ABD’nin Dubai Başkonsolosluğunu vurdu!.
Savaş açtığı İran Trump’un kâbusu oldu!.
Trump iti geberen askerlerin tabutlarını yayınlamayı yasakladı!.
İran Tel Aviv’i füzelerle vurmaya devam ediyor..
ABD ve İsrail saldırılarında öldürülen 165 öğrenci toprağa veriliyor!.
İspanya Trump’a resti çekti!. İran’ı Vurmak İçin Üssümüzü Kullanamazsın!.
ABD ve İsrail’in İran’a saldırıları ile petrol fiyatları durdurulamıyor..
İran İsrail’in Demir Kubbe’sini deldi, ülke yangın yerine döndü!.
İran Hürmüz Boğazı’nı tamamen trafiğe kapattıklarını duyurdu!.
CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tutuklandı!.
Trump’tan İran’a yeni tehdit: Büyük Dalga Yakında Geliyor..
Amerikan şerefsizliği yine devrede!.
Rusya 3. Dünya Savaşı’nın başlayacağını duyurdu!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İsrail, ABD ve İran’a ateşkes çağrısı!.
Katar İsrail ve ABD tarafına geçerek İran’a karşı savaşa dahil oldu..
İran’dan gelebilecek göç dalgasına karşı tedbirler açıklandı..
Avrupa’da gaz fiyatları yüzde 48 fırladı..
Netenyahu Almanya’da saklanıyor, karısı ve oğlu Miami’de!.
İran ABD ile müzakere masasına oturmayı reddedi!.
Kahpe İsrail 100 bin yedek askeri acil göreve çağırdı!.
İngiltere üslerini ABD’ye açma kararı aldı!.
Saldırılara misilleme yapan İran ABD üslerini vuruyor..
Trump İran’ın 9 donanma gemisini batırdıklarını açıkladı..
ABD Başkanı Trump Hamaney operasyonunun ayrıntılarını paylaştı..
Öldürülen Hamaney’in yerine geçen isim belli oldu..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Küçük kızına şiddet uygulayan vicdansız anne tutuklandı!.

Küçük kızına şiddet uygulayan vicdansız anne tutuklandı!.
07.02.2021
A+
A-

Son dakika haberine göre, Kocaeli’nin Körfez ilçesinde kızına şiddet uygulayan Nurcan Serçe (36) ve dini nikahlı eşi Hayrettin Bahar sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Nurcan Serçe gözaltına alınmadan önce telefonla arayan bir gazetecinin sorularını yanıtladı.

Dayakçı bir anne olmadığını savunan Serçe, izlediği görüntülere çok üzüldüğünü söyledi. Nurcan Serçe, şunları söyledi:

“Çocukları eskiden aldılar. Çocuklarıma gidip geliyorum ilgileniyorum. Zor bir süreçten geçmiştim bir birlikteliğim vardı onunla ilgili bir şeydi . Videoyu çeken eşimdi. Bana tuzak kurdu. Dayağın hiçbir açıklaması yok. Çocuğa vurma sebebim, kızım bizim bahçe kapısına oturmuş çişini yapıyordu. Yanında da iki erkek çocuğu vardı. ‘Ev yok muydu, oğlan çocukları sana bakıyor’ diyerek dövdüm. Kim attı görüntüyü bilmiyorum nasıl öğrenebilirim onu da bilmiyorum. Bu olay aylar önce olmuş bitmiş olaydı. Çocukların ifadesi alındı. Çocuğu döven anne olsaydım bir sürü video olurdu. Bir kez dövdüm. Bu video ile ilgili sosyal medya da paylaşacağını söylediği için ben gidip polise söyledim. Benim psikolojim düzelsin diye alındı bu çocuklar. Daha önceden eşimle ilgili şikayetçi olmuştum. Benim çocuğumu 1 haftalıkken eşim kaçırmıştı. Bu kasıtlı çekilen bir görüntü. Ben yıllardır bakıyorum onlara. Bu ikinci birlikteliğim benim. Çocuklarımı alacağım. Dayakçı bir anne değilim.  O görüntüleri ilk defa sosyal medyada gördüm. O görüntülerin hiçbir açıklaması yok. Ellerim kopsun. Ben de annesiz babasız büyüdüm. Babamı hiç bilmiyorum. Beni annem büyüttü. Benim annem bile öyle vurmamıştır. Ben çocuğumu dövdüğümü savunmuyorum. O kadar üzüldüm ki benim çocuğum ‘anne’ diyor ben vuruyorum.

Son dakika Kızını ölesiye döven Nurcan Serçe ile ilgili flaş gelişme Beklenen haber geldi...

 

BAŞSAVCILIKTAN OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı, Kocaelinin Körfez ilçesinde Nurcan Serçenin kızına şiddet uyguladığı görüntülerle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında yazılı açıklama yayınladı.

Anne Nurcan Serçe ve üvey baba Hayrettin Baharın tutuklandığı bilgisinin de bulunduğu açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bazı basın ve yayın kuruluşlarında Kocaeli ili Körfez ilçesinde bir kadının kız çocuğunu darp ettiği ve yastıkla boğmaya çalıştığı yönünde görüntülerin yayınlanması ve bu görüntülerin ihbar kabul edilmesi üzerine Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştır.

Körfez Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma kapsamında yapılan araştırmada; Şüpheli Nurcan Serçenin 14 Nisan 2020 tarihinde iki küçük erkek çocuğunu darp etmesi nedeniyle soruşturma yürütüldüğü, soruşturma sonucunda basit yaralama suçundan açılan kamu davasının Körfez 3. Asliye Ceza Mahkemesinde devam ettiği, bu eylem sebebiyle de şüphelinin 6 çocuğunun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındığı anlaşılmıştır.

Haberlere konu video kaydındaki çocuğun şüpheli Nurcan Serçenin 2011 doğumlu küçük kızı D.B. olduğu ve söz konusu videoyu kayıt altına alan kişinin ise şüpheli Nurcan Serçenin birlikte yaşadığı erkek arkadaşı Hayrettin Bahar olduğu tespit edilmekle; 6 Şubat 2021 tarihinde haklarında gözaltı kararı verilen şüpheliler Nurcan Serçenin ve Hayrettin Baharın yakalanarak gözaltına alınmış ve ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle Körfez Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmiştir. Sorgu sonucunda, şüpheli Nurcan Serçe ‘Kasten Öldürmeye Teşebbüs’ suçundan, şüpheli Hayrettin Baha ‘Kasten Öldürmeye Teşebbüse Yardım’ suçundan tutuklanmıştır. Soruşturma titizlikle yürütülmekte olup gereği halinde ayrıca bilgilendirme yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.