Site Rengi

HABER ÖZETİ
Aliyev’den Putin’i kızdıracak açıklama!.
Süveyda’daki çatışmalar durduruldu!.
CHP eski Genel Başkanı Altan Öymen hayatını kaybetti..
DEM Partili Bakırhan’dan flaş ittifak açıklaması..
Yunus Emre Vakfı Başkanı naylon fatura ile 400 milyon vurgun yapmış!.
Selahattin Demirtaş’ın tahliye talebi reddedildi!.
CHP’li Tunç Soyer’in 10 bin kişiden ev yapma vaadiyle topladığı paralar buhar oldu!.
Schengen vize sorunu çözüldü…
Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanlığı adaylığı için flaş açıklama..
İBB’ye yönelik yeni dalga yolsuzluk operasyonu!.
Belediye Başkanını fenomenliğe soyunduğu Güngören’in içler acısı hali!.
Türkiye’nin tavrı ile köşeye sıkışan Kahpe ABD anında çark etti!.
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibi vasiyetinde tüm malvarlığını FETÖ’ye bağışlamış!.
Türkiye’nin ekonomisi sigara ve alkol zamları ile ayakta duruyor!.
Milli Savunma Bakanlığı talep edilmesi halinde Suriye’ye destek verebileceklerini açıkladı!.
78 kişinin yanarak can verdiği Kartalkaya Otel’in müdürü tahliyesini istemedi!.
Emeklilik sisteminde flaş değişiklik.. Maaşlar prim gün sayısına göre hesaplanacak…
Süresiz Nafaka zulmünün iptali Anayasa Mahkemesi’ne taşındı!.
Belâsını arayan Kahpe İsrail şimdi de Şam’a saldırıyor!.
CHP arka fonlarda kullandığı Atatürk fotoğraflarını kaldırmaya başladı!.
Tarihin en büyük yolsuzluk operasyonunda son durum!.
Silah bırakan PKK’dan ilk pazarlık şartı: ÖCALAN SERBEST KALACAK!.
15 Temmuz şehitleri için 90 bin Camii de Selâlar okunuyor..
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibini FETÖ’ye sadakat sözleri ele verdi!.
CHP 3 rüşvetçi ismi partiden ihrqç ediyor..
Rüşvet ve yolsuzluktan tutuklanan CHP’li başkan sayısı 17’ye yükseldi!.
Mahmut Abbas şerefsizi yine siyonistlerle ağız birliği yaptı!.
Bitcoin 122 bin doları aşarak rekor tazeledi!.
Toprak Razgatlıoğlu rakiplerini resmen maymuna çevirdi!.
Terörsüz Türkiye Komisyonu kuruluyor..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Küçükçekmece’de İSKİ çilesi bitmiyor! Vatandaş isyan etti!.

Küçükçekmece’de İSKİ çilesi bitmiyor! Vatandaş isyan etti!.
22.10.2021
A+
A-

Küçükçekmece’de bir aydır bitmeyen İSKİ çalışması vatandaş ve çevre esnafın tepkisine yol açtı. Esnaf, çalışmalar nedeniyle araçlarıyla sokağa giremezken, kadınlar ise çocuk arabalarıyla yolda yürürken adeta çile çekiyor. Vatandaşlar, “Yetkililere söyledik ama kimse ilgilenmiyor. Perişan olduk, sürekli böyle yıkıyorlar, yapıyorlar tekrar bozuyorlar. Kavgalar, kazalar oluyor. Ambulans bile giremez buraya” diyerek isyan etti.

İstanbul Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Huzur Sokak üzerinde yaklaşık bir aydır, İSKİ tarafından başlatılan kazı çalışmaları devam ediyor. Bitirilemeyen çalışmalar nedeniyle sokak araç trafiğine kapatılırken, vatandaşlar ise kaldırıma konan taşlar ve oluşturulan çukurlar nedeniyle yürümekte zorluk çekiyor.

Kazının yapıldığı sokakta araçlarıyla giremeyen esnaf duruma tepki gösterdi. Bebek arabalarıyla sokakta yürümeye çalışan kadınlar ise adeta çile çekiyor. Çevre sakinleri ise çalışmaların yavaş ilerlediğini iddia ederek bir an önce sona ermesini istedi.

‘BİZİ REZİL ETTİLER’
Sokakta tekstil işiyle uğraşan ve ürün getirip götüren esnaf Mehmet Bora, “Bu bir aydır böyle, çektiğimiz çile. Arabayı sokamıyoruz, mal indiremiyoruz nasıl olacak bu halimiz. Sürekli böyle yıkıyorlar, yapıyorlar tekrar bozuyorlar, tekrar yapıyorlar. İSKİ yapıyor, kim yapıyorsa bizi rezil ettiler. Paraları çok herhalde böyle yapıyor. Millet rezil oldu, ne zaman gelsem böyle, arabamız var ama malımızı getiremiyoruz buraya” diye konuştu.

‘İSKİ’Yİ ARIYORUZ KİMSE CEVAP VERMİYOR’
Yemek işini yaptığını tozdan ve çamurdan kapıyı açamadığını anlatan esnaf Selman Ece, “Bu en az bir ay oldu, sözde yapıyorlar. Gidiyorlar yukarıya kadar, gelip baştan bir daha yıkıyorlar, bunların amacı nedir bilmiyoruz. Soruyoruz, yetkili kim tam olarak ne zaman bitecek bilelim. Yetkili yok diyorlar. Bir hafta geçiyor bir daha baştan başlıyorlar. Perişan olmuşuz, iş yerimizi yemek götürüyoruz, tekstiller var. burada kavga bile oldu bu yüzden, iki üç tane kaza oldu. Bu sabah geldim arabam kaldı, iki üç kişi geldi zor arabayı çıkardık. Millet telefon açıyor, İSKİ’ye açıyor, kimse ilgilenmiyor. Kim ilgileniyorsa lütfen bir an önce bu mağduriyeti gidersin” ifadelerini kullandı.

‘AMBULANS BİLE GİREMEZ BU SOKAĞA’
Evinde yaşlı ve hasta insanların olduğunu doktora götürürken sokağın başına kadar yürütmek zorunda kaldığını sokakta ikamet eden Servet Aslan isimli vatandaş ise, “En az iki üç sefer bunu yetkililere söyledik, gelip yapacaklarını söylediler. Milenyum çağında çar çamur içerisinde, insanlar geçemiyor, binaların içi çamur dolmuş. Her halde bir on sefer şikayet ettim, her defasında yetkililere söyleneceği söylendi ama hiçbir sonuç alamadık. Ortalama 1 aydır böyle, geçemiyoruz buradan, normal şartlarda yürüyemiyoruz. Yaşlılar var, bebek arabası olan insanlar var, kadınlar çocuklar var. Ne arabalar geçebiliyor, ambulans dahi giremez şu sokağa” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.