Site Rengi

HABER ÖZETİ
İran’dan dünyanın uykularını kaçıracak Atom Bombası açıklaması..
CHP’li Başkandan Özgür Özel hakkında şok açıklamalar!. Anama bacıma sayıp söven ahlaksızın birisi!.
İyi Partili ahmağın önce tipine sonra da alçakça ettiği hakaretlere bakın!.
CHP Lideri Özel’in dün öve öve bitiremediği yardımların toplamı 5 milyon!.
Sigara yasakları genişliyor..
CHP’li Keçiören belediyesi AK Parti’ye geçiyor..
Epstein sapığı araya hatırı sayılır kişiler sokup yıllarca Putin’le görüşmeye çalışmış!.
Epstein’in kardeşi ağabeyini Trump’ın öldürdüğünü açıkladı!.
Bill Gates’in Epstein skandalından sonra Microsoft hisseleri çakıldı!.
Dilek İmamoğlu’nun kardeşi Ali Kaya uyuşturucu ve fuhuştan tutuklandı..
Umman’daki yapılan ABD ile İran arasındaki kritik zirve sona erdi!.
6 Şubat depreminin 150 milyar dolara mâl olduğu açıklandı!.
AK Parti 3 yılda 455 bin konut yaparken CHP 275 konutu yapamayıp vatandaşı dolandırdı!.
Yurt dışından gümrüksüz alışveriş dönemi resmen sona erdi..
MİT’ten Mossad operasyonu!. Mehmet Budak Derya ve Veysel Kerimoğlu gözaltında!.
Epstein belgelerinde kan donduran “İnsan Avı” detayı..
Asrın felaketinin üzerinden 3 yıl geçti..
Süresiz Nafaka dönemi nihayet sona eriyor..
MHP’li Feti Yıldız Öcalan’a umut hakkı konusuna açıklık getirdi..
CHP’li Buca Belediyesi’ne “Ver Rüşveti Al Ruhsatı” operasyonu..
Altın ve gümüş piyasasında deprem!. Fiyatlar adeta çakıldı!.
Putin’in adı tam 1055 kez geçiyordu!. Rusya’dan gündemi sarsacak Epstein açıklaması..
ABD Başkanı Trump’tan İran lideri Hamaney’e suikast tehdidi..
Bill Gates’ten Epstein açıklaması: Pişmanım ve yaptığım için özür diliyorum!.
FETÖ’nün avukatlığını yapan Weingarten, Epstein’in de avukatı çıktı!.
Pandeminin Bill Gates’e ait bir savsata olduğu Epstein belgeleriyle ortaya çıktı!.
ABD Başkanı Trump İran’ın müzakere yapmak istediğini söyledi..
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Epstein iddiaları ile ilgili soruşturma başlattı..
Epstein belgelerinde adı geçen Rixos’un sahibi Fettah Tamince konuştu..
Epstein dosyalarında yer alan satır satır Türkiye korkusu!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Levent Uysal: Güvenli bölgenin oluşturulması şart

Nişantaşı Üniversitesi Kurucusu Levent Uysal, dün yapılan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Toplantısı’nın ardından yayımlanan bildirinin terörle mücadele için çok önemli olduğunu söyleyerek, “Sınır güvenliğimiz çerçevesinde bölge tüm terör unsurlarından temizlenecektir. Biz de bu konuda devletimiz ve askerimize her türlü desteği vermeye hazırız, güvenli bölgenin oluşturulması şarttır” dedi.

Levent Uysal: Güvenli bölgenin oluşturulması şart
31.07.2019
A+
A-

Nişantaşı Üniversitesi Kurucusu Levent Uysal, dün yapılan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Toplantısı’nın ardından yayımlanan bildirinin terörle mücadele için çok önemli olduğunu söyleyerek, “Sınır güvenliğimiz çerçevesinde bölge tüm terör unsurlarından temizlenecektir. Biz de bu konuda devletimiz ve askerimize her türlü desteği vermeye hazırız, güvenli bölgenin oluşturulması şarttır” dedi.

Nişantaşı Üniversitesi Kurucusu Levent Uysal, gündemdeki Suriye’de oluşturulacak ‘güvenli bölge’, sınırda sürdürülen terörle mücadeleye yönelik değerlendirmelerde bulundu. Uysal, Türkiye'nin milli birlik ve beraberliği ile bekasını tehdit eden PKK/PYD-YPG, DEAŞ ve FETÖ başta olmak üzere bütün terör örgütlerine karşı yurt içinde ve yurt dışında kararlılıkla sürdürülen mücadeleyi desteklediklerini vurguladı.

“TERÖRLE MÜCADELENİN YANINDAYIZ”

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki MGK Toplantısı'nın ardından yayımlanan bildirinin önemine dikkat çeken Uysal, “Sınır güvenliğimiz çerçevesinde bölge tüm terör unsurlarından temizlenecektir. Biz de bu konuda devletimiz ve askerimize her türlü desteği vermeye hazırız, güvenli bölgenin oluşturulması şarttır” diye konuştu.

Nişantaşı Üniversitesi Kurucusu Levent Uysal,  Anayasa Mahkemesi'nin ‘Bu suça ortak olmayacağız’ başlıklı bildiriye imza atan akademisyenlere ilişkin ‘hak ihlali’ kararını eleştiren 1071 akademisyenin imzaladığı bildiriyi desteklediğini de açıkladı. Uysal, “Terörle mücadelenin ifade özgürlüğü olarak değerlendirilmesi söz konusu olmamalıdır. Türkiye’yi karalamayı amaçlayanların yanında durmamalıyız. İmzası bulunan akademisyenler de terörle mücadeleyi sekteye uğratmayı ve ülkemizi karalamayı amaçlayan her türlü kurum, organizasyon ve inisiyatifin karşısında olduklarını belirtmişlerdir. 1071 akademisyenin yanında olmakla beraber, terörle mücadelenin de her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.