Site Rengi

HABER ÖZETİ
Gezi Organizatörü Ayşe Barım’ın tahliye sevinci kısa sürdü!.
CHP’li belediyeleri rüşvete bağlayan müteahhitin tüm malvarlıklarına el konuldu!.
Fenerbahçe taraftarı Filistin’i unutmadı!.
Esed itine Moskova’da suikast!. Son anda kurtuldu!.
İstanbul’da 5 şiddetinde deprem!.
Turgay Ciner’in yurt dışına kaçırdığı kara para miktarı 5 milyar dolar!.
Demirtaş cezaevinden çıkarılıyor..
Valilikten İstanbul için fırtına ve yağış uyarısı!.
DDM’den Cem Küçük’ün KAAN açıklamalarına jet yalanlama!.
Sumud Filosu’na saldıran kuduz köpek İsrail 25 Türk’ü alıkoydu!.
Kahpe İsrail ordusundan Sumud filosuna müdahale!.
Sumud filosuna saldırı alarmı!.
Kahpe ABD Gazze Barış Mütabakatında yine kıvırdı!.
Eski tip sürücü belgeleri için son tarih 31 Ekim!.
CHP yurt dışında Türkiye’yi şikâyet etme mitinglerine başlıyor!.
3,5 ton kayıtsız doları bankaya bavullarla taşımışlar!.
Gazze’ye doğru 11 gemi daha yola çıktı..
Galatasaray İngiliz devi Liverpool’u tek golle yıltı!.
Enerji Bakanı doğalgaz ve elektriğe zam yapılmayacağını açıkladı..
Peygamberler hakkında küfürlü şakalar yapan şebek tutuklandı!.
MİT’ten kişisel veri hırsızlarına nefes kesen operasyon..
ABD Başkanı Trump HAMAS’ın ateşkes anlaşmasına uyulması için 3-4 gününün olduğunu söyledi..
ABD’nin 20 maddelik Gazze planı için 8 ülkeden ortak açıklama..
Gürsel Tekin’den Ali Mahir Başar’a çok sert sözler: ÇOK ZIPLADIN HADDINI AŞTIN!.
81 il de 500 bin sosyal konut projesi için düğmeye basıldı..
Trump’un Gazze-İsrail arasındaki barış planı açıklandı..
Trump Netanyahu görüşmesi Beyaz Saray’da başlad!.
Sumud filosu TSK himayesinde Gazze’ye doğru ilerliyor..
Esed itinden sonra ülkelerine dönen Suriyeli sayısı!.
KKTC’de başörtüsü yasağı için yırtınan İslam Düşmanlarını bakın kim fonluyormuş!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Makam aracını yerli otomobil ile değiştireceğini duyurdu!.

Makam aracını yerli otomobil ile değiştireceğini duyurdu!.
28.12.2019
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tanıtılan yerli otomobil projesine ilk taliplerden biri Nişantaşı Üniversitesi oldu. Üniversite aldığı karar doğrultusunda rektörlük makam aracını yerli otomobil ile değiştireceğini duyurdu.

Türkiye’nin 60 yıldır hayalini kurduğu ‘Türkiye’nin Otomobili’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Gebze’de gerçekleştirilen ‘Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Yeniliğe Yolculuk Buluşması’ ile tanıtıldı.

Türkiye’nin tarihi bir güne şahitlik ettiğini söyleyen Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın, yerli ve milli ürünlerle dünyada markalaşmanın önemine dikkat çekerek, “Dünya ekonomi sahnesinde söz sahibi olmak istiyorsak yerli ve milli ürünler üretmeliyiz ve tercih etmeliyiz. Ekonominin lokomotiflerinden biri olan otomotiv sanayisinde dışa bağımlığı yok etme anlamında ilk adımın atıldığı bu önemli gün ülkemiz adına bir dönüm noktasıdır. Üniversite olarak dün ve bugün yerli ve milli kaynaklarla üretilen her ürüne destek verdiğimiz gibi yarın da desteğimizi devam ettireceğiz” dedi.

Makam aracı yerli otomobil ile değiştirilecek

“Yerli ve milli imkânlarla dev projelere imza atılan ülkemizde yerli otomobil bunlardan sadece biri” diyen Prof. Dr. Şenay Yalçın, “Bu noktada yerli otomobilin ilk talipleri arasında Nişantaşı Üniversitesi olarak biz de varız. Üniversitemizin almış olduğu karar doğrultusunda rektörlük makamımızın kullanmış olduğu resmi aracı yerli otomobil ile değiştireceğiz. Bu sebeple yerli otomobilimizin ilk sipariş talebinde bulunan kurumlar arasında yer almaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz” açıklamasında bulundu.

Prof. Dr. Yalçın sözlerini şöyle noktaladı:

“Projeyi yakından takip eden ve bizzat destekleyen Sayın Cumhurbaşkanı’mız başta olmak üzere, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’a, elini taşın altına koyup ülkemiz adına böyle bir önemli çalışmayı sırtlanan Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’na (TOGG) ve projenin gönüllü ilk destekçilerinden olan Nişantaşı Eğitim Vakfı Kurucusu Levent Uysal’a teşekkürü borç biliriz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.