Site Rengi

HABER ÖZETİ
Gürsel Tekin’in kayyum heyetinden bir kişi daha çekildi!.
Diktatörden satılık ultra lüks spor araçlar!.
FETÖ’cülerden alınan Maydanoz Döner TMSF tarafından satışa çıkarıldı!.
Klıçdaroğlu’nun geri dönerse tanımayacaklarmış!.
Kayyum olarak atanan Gürsel Tekin göreve başladı..
CHP’de gerçekleri söyleyenlere tahammül yok!. Barış Yarkadaş’ta partiden kovuluyor!.
Erdoğan fahiş emlak vergisinde geri adım attı!.
Kahpe İsrail işgâl planının ikinci aşamasına geçti!.
İstanbul Cumhuriyet Savcısı boğazı kesilerek öldürüldü!.
CHP kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’e ihraç etti!.
Kayyum olarak aranan Gürsel Tekin’den bomba gibi açıklamalar!.
Görevden alınan CHP İstanbul İl Başkanı Çelik’ten açıklama!.
MHP Lideri Bahçeli’den CHP’ye atanan kayyum ile ilgili flaş açıklama!.
Kayyum kararının arsından CHP’nin ağır topları acil toplantıya çağırıldı!.
CHP İstanbul İl Başkanlığı’na kayyum atandı!.
9 ayda 5 bin 832 yangın çıktı!.
CHP’nin sözde ilahiyatçısına göre başörtüsü Allah’ın emri değilmiş!.
Kahpe İsrail Gazze işgâli için 60 bin yedek askeri silah altına alıyor!.
Tepkiler çığ gibi büyüyünce hükümet emlak vergisini geri adım attı!.
Jandarmaya hakaretler yağdıran AK Partili Başkan istifa etti!.
Bakan Yılmaz Tunç’tan af açıklaması..
30 yaş üstü öğrencilere indirim müjdesi!.
Afganistan’daki deprem felaketinde ölenlerin sayısı 800’e ulaştı!.
İBB’nin hafriyat vurguncusu hakkında Kırmızı Bülten kararı!.
Öyle bir zam geliyor ki vatandaş isyan edip sokaklara dökülecek!.
Afganistan’daki 6 büyüklüğündeki depremde 250 kişinin öldüğü açıklandı..
Çeteler yine aynı yöntemi kullandı!. Başkanın öldüren tetikçi çocuk çıktı!.
Netenyahu itinin Gazze katliamının arkasından Trump çıktı!.
Altın tüm zamanların rekorunu kırdı!.
DEM Parti Öcalan’ın Umut Hakkı’nın tanınmasını talep etti!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Mansur Yavaş’tan 3 aylık şirkete adrese teslim ihale..

Mansur Yavaş’tan 3 aylık şirkete adrese teslim ihale..
21.08.2022
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın, belediye bütçesini sosyal medyaya ayırdığı tespit edildi. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’nın, 400’e yakın personelinin olmasına karşın 3 ay önce kurulan Legolas Bilişim Limited Şirketi’ne 616 bin TL’lik ihale verdiği bildirildi. Şirketin, Büyükşehir’e sosyal medya yönetimi ve analiz yapılması işini yapacağı öğrenildi. Şirketin kamuya hiçbir iş yapmadığı ve internet sitesinin de bulunmadığı öğrenildi. ABB Meclisi Birinci Başkanvekili Fatih Ünal, “Ankara’nın bütçesi algıya ve konserlere gidiyor.” diye konuştu.

Legolas Bilişim Limited Şirketi, Ticaret Sicil Gazetesi’ne göre 7 Mart 2022’de Zülfü Eren Aktaş tarafından Ankara Çankaya ilçesinde kuruldu. Şirketin; ABB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığınca 29 Haziran 2022’de yapılan “Sosyal Medya Yönetimi ve Analizlerinin Yapılması” işini pazarlık usulü aldığı öğrenildi. İhalede; Legolas’ın 7 ay boyunca ABB’ye sosyal medya konusunda çalışma yapacağına dikkat çekiliyor. Legolas’ın kamuya hiçbir iş yapmadığı ve internet sitesinin de bulunmadığı öğrenildi. Şirketin sahibi Zülfü Eren Aktaş’ın Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin’le yakın olduğu iddia ediliyor.

Ankara'nın bütçesi algıya gidiyor! ABB'den 3 aylık şirkete adrese teslim ihale

ÜNAL: ANKARA’NIN BÜTÇESİ ALGIYA VE KONSERLERE GİDİYOR
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi Birinci Başkanvekili Fatih Ünal, Ankara’nın bütçesi algıya ve konserlere gittiğini belirterek, “3 ay önce kurulan firmaya adrese teslim ihale verilmiş” dedi. Fatih Ünal şunları söyledi:

“Ankaralılar’ın her fırsatta dile getirdiği hizmete hasret kaldık şikayetlerine kulak tıkayan CHP’li Ankara Büyükşehir Belediyesinin bütçesi sosyal medya çalışmalarına ve konserlere harcanıyor. Geçen yıl sadece bir konser için 30 bin dolar veren Mansur Yavaş, bu yılda da konserlere ciddi bir bütçe ayırmış. 3 ay önce kurulan firmaya adrese teslim ihale verilmiş.”

3-4 AY ÖNCE KURULDU!

“Sayın Mansur Yavaş’ın algı çalışmalarını yürüten tanıtım çalışmaları için çok fazla önem verdiği Basın Yayın Daire Başkanlığı’nda çalışan personelin yoğunluğu dikkat çekerken, sosyal medya çalışmaları için ayrıca bir ihale yapılarak doğrudan temin ile 3-4 ay önce kurulmuş bir firmaya 600 bin TL’nın üzerinde iş verilmiş olması bir sürü soru işaretine neden oldu.”

Ankara'nın bütçesi algıya gidiyor! ABB'den 3 aylık şirkete adrese teslim ihale

ÇOĞU DOĞRUDAN TEMİN USULÜYLE YAPILIYOR

“Alımların çoğunluğu niye doğrudan temin usülü ile yapılıyor? Her fırsatta canlı yayınlarla ve şeffaf bir şekilde ihale yapıyoruz diyerek basına açıklamalarda bulunan CHP’li Mansur Yavaş’ın, belediye bütçesinin çoğunluğunu ihalede açıklık ve rekabetin bulunmadığı tali bir yöntem olan doğrudan temin ile kullandığı denetim raporlarına da yansımıştı. Sayın Mansur Yavaş’a, bu konuda niye kamuoyunu yanılttığı özellikle sorulmalıdır. Maalesef Ankara’nın bütçesi bu gibi tasarruflar ile çar çur edilmektedir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.