Site Rengi

HABER ÖZETİ
ABD ile Çin arasındaki vergi savaşında son durum!.
CHP’li milli voleybolcunun polis nefretine bakın!.
İBB’nin peyzaj aracı ile insan kaçakçılığı yaptılar!.
Şaban Sevinç’ten Fatih Altaylı’ya salvador: ŞEREFSİZ YAVŞAK!.
ABD Çin’in gümrük vergisini yüzde 104’e çıkardığını açıkladı!.
KKTC’de başörtülü öğrencilerin derslere girişi resmi olarak yasalaştı!.
MHP Lideri Bahçeli Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sarayına komşu oldu..
Savcılık Ümit Özdağ hakkında 7 yıl 10 ay hapis cezası talep etti!.
Erdoğan’dan Özel’e 500 bin liralık “Cuntacı” davası!.
Brent petrol fiyatları dibe vurunca akaryakıt indirimleri pompalara yansıdı!.
ABD borsaları güne çöküşle başladı!.
Sözde ekonomist prof. Özgür Demirtaş’ın analiz yazısı çalıntı çıktı!.
Kara bulutlar tüm Türkiye’yi kaplayacak!.
Trump’un aptalca politikaları dünya piyasalarını alt üst etti!.
Brent petrol fiyatları dibe vurdu!.
İmamoğlu’ndan Erdoğan’a seçim çağrısı: Korkma, Gel Yarışalım!.
CHP kurultayında ortalık fena karıştı!. Berhan Şimşek’ten Özgür Özel’e “Tablalı Don” göndermesi!.
Bakanlıktan sokak köpekleri için “Kalıcı Çözüm” açıklaması..
Hakkında yakalama kararı çıkarılan İBB’nin reklamcısı KKTC’de yakalandı!.
İmamoğlu’ndan avukatına talimat: BENİ MAĞDUR DEĞİL CESUR GÖSRERİN!.
Olaylı derbi sonrası Mourinho’ya verilen ceza belli oldu!.
MHP Lideri Bahçeli 2 ay sonra siyaset sahnesine geri döndü..
Katar Türkiye’yi satıp Yunanistan tarafına geçti!.
Çarşı pazar yangın yeriyken TÜİK yine aklımızla alay ediyor!.
Boykot çağrısı soruşturmasında 11 gözaltı!.
Trump’un haraç gibi ek vergilerinden Türkiye’de nasibini aldı!.
CHP’de Kemâl Kılıçdaroğlu paniği!.
ABD Başkanı Trump dünyaya vergi yağdırıyor!.
Master Şef Somer’de boykota destek vermek için restoranını kapattı!.
Devlete parmak sallayanlar kıçlarına tekmeyi yedi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Mehmet Sevigen’den Önder Sav’a çağrı! “Kılıçdaroğlu’nun nasıl kasetle göreve getirildiğini açıkla..”

Mehmet Sevigen’den Önder Sav’a çağrı! “Kılıçdaroğlu’nun nasıl kasetle göreve getirildiğini açıkla..”
27.07.2023
A+
A-

CHP eski Milletvekili Mehmet Sevigen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir gücün muhalefeti dizayn ettiğini ve Kılıçdaroğlu’nu genel başkanlık koltuğuna getirdiğini söyleyen Sevigen, ‘Kemal Bey’in kaset operasyonuna dair Önder Sav ve Ali Topuz bilgi sahibi. Topuz öldü gitti, Sav çıkıp yaşananları açıklasın.’ dedi.

Seçim hezimeti sonrası “istifa” çağrılarını duymazdan gelen ve ‘koltuğu bırakmıyorum’ mesajı veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na partisinden tepkiler gelmeye devam ediyor. Eski Devlet Bakanı ve CHP eski Milletvekili Mehmet Sevigen, Haber Global TV canlı yayında, Kılıçdaroğlu hakkında oldukça çarpıcı ifadeler kullandı.

“KILIÇDAROĞLU’NA ADAYLIK İÇİN BİRİLERİ BASKI YAPTI”

Kılıçdaroğlu’nun kaset operasyonuyla göreve getirildiğini belirten Sevigen, “Kılıçdaroğlu, ‘Ben Genel Başkan olmayacağım’ dedi, kaset operasyonu patladı bir gün sonra da aday oldu.” şeklinde konuştu.

CHP liderinin göreve getirilişi hakkında iki kişinin daha bilgi sahibi olduğunu belirten Sevigen, “Önder Sav ve Ali Topuz da yanındaydı. Kim baskı yaptı adaylık için? Kemal Bey aday olmasa Deniz Baykal yeniden aday olacaktı. Sav, birkaç gündür açıklamalar yapıyor. Tam dört ay önce söyledim bu güçleri açıklaması için” diye konuştu.

ÖNDER SAV’A ÇAĞRI: GERÇEKLERİ ÇIK AÇIKLA

Ali Topuz’un bu sırrı mezara götürdüğünü, Kılıçdaroğlu’nun da açıklamayacağını söyleyen Sevigen, “Kemal Bey bilerek yalan söylüyor. Maskeli insanlar gelip kaseti izlettiler diyor. Can güvenliğini kim korudu, kim sana baskı yaptı? Bunları tek bilen Önder Bey. Buradan bir çağrı yapıyorum. Korkuyorsan şantaj yapıyorlarsa, tedirginse biz göğsümüzü siper ederiz. Gidip bir yerde kahve içmeyiz.” ifadelerini kullandı.

“BU GÜÇLER TÜRKİYE’Yİ DİZAYN ETMEYE ÇALIŞIYOR”

Muhalefeti dizayn eden gücün Meral Akşener’i Altılı Masa’dan kaldırıp yeniden oturttuğunu belirten Sevigen, ABD Başkanı Joe Biden’ın Recep Tayyip Erdoğan iktidarını hedef alan skandal ‘darbe’ imasına da değindi.

Sevigen sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

“Bu güçler Türkiye’yi dizayn etmeye çalışıyor. ABD Başkanı Biden ne dedi? Demokratik yollarla iktidarı devireceğiz dedi. Bunu nasıl yapacak? Gazetecilere, trollere para verirsin. İktidarı parayla devirirsin. İçimizden biri otur yerine diyemedi. Deseydik bugün seçimi kazanmıştık”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.