Site Rengi

HABER ÖZETİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan şiddete karşı yol haritasını açıkladı..
Gülistan Doku cinayetinin kilit ismi Vali bey de oğlu gibi “Görmedim, Duymadım, Bilmiyorum” yalanına sarıldı!.
Okul saldırılarında son durum: 171 savcı görevlendirildi, 68 kişi tutuklandı!.
Japonya’da 7,4 büyüklüğünde deprem!.
İsrailli alçaktan Gazze’yi tamamen işgâl çağrısı!.
Kabine bugün Orta Doğu başlığı altında toplanıyor..
ABD ile İran arasındaki karşılıklı saldırılar tekrar başladı..
Hürmüz’de tansiyon yine yükseldi!. Trump “Vurduk” dedi İran yalanladı!.
Gülistan Doku’nun katil zanlısı Vali Beyin oğlunun ifadesine ulaşıldı!. Görmemiş, Duymamış, Bilmiyormuş!.
İran’dan ABD’ye “Savaş‘a Hazırız” mesajı..
İran’dan Trump’a rest: Afganistan’a Heyet Göndermiyoruz!.
Okul saldırılarından sonra BTK’dan kritik hamle!.
Gülistan Doku davasının cinayet zanlısı olan Vali’nin oğlu linç edilmekten son anda kurtuldu!.
CHP’li başkanların çarpık sapıklıkları deşifre oldu!.
İran Hürmüz Boğazı’nı yeniden trafiğe kapattı!.
Mutlak Butlan kararı çıkarsa CHP içinde neler olur..
Trump’ın “Uranyumu Teslim Edecekler” sözlerine İran’dan jet yalanlama!.
Bir yolsuzluk operasyonu da CHP’li Ataşehir Belediyesi’ne!.
İran Hürmüz Boğazı’nı sadece sivil gemilere açık olduğunu açıkladı..
Fenerbahçe’ye şampiyonluk yolunda ağır darbe!.
Gülistan Doku davasında tanık polis Vali hakkındaki tüm skandal gerçekleri anlattı!.
Hürmüz Boğazı açıldı, petrol fiyatları çakıldı!.
Yapı Kredi Bankası’ndan radikal karar!. Şiddet içerikli dizilere reklam verilmeyecek!.
Papara 100 milyon dolara satıldı..
CHP’li Uşak Eşme Belediye Başkanı da rüşvetten tutuklandı..
Amerika Suriye’deki son askeri üssünü de boşalttı..
ABD Başkanı Trump İran ile anlaşmak üzere olduklarını söyledi!.
Okul katliamında ölen öğrenci sayısı 10’a yükseldi!.
81 ildeki okul önlerinde güvenlik uygulamaları başladı..
İran’ın saldırıları sonucu Burj Al Arab kapanıyor!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Memleket Partisi’nde istifa depremi!.

Memleket Partisi’nde istifa depremi!.
24.01.2022
A+
A-

Memleket Partisi’nde son dönemlerde yaşanan olaylar sonrasında partide öne çıkan iki isimden istifa geldi. Veryansın Tv’nin edindiği bilgilere göre, Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çelebi ile Genel Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Çiçek görevlerinden istifa etti!.

Memleket Partisi’nde istifa depremi!

Memleket Partisi’nin İstanbul İl Başkanlığında yaşanan bazı gerginlikler sonrası kendilerine Ulusalcı / Kemalist diyen çok sayıda genç partisine tepki göstermiş, bazı gençler de partiden istifa etmişti. Veryansın Tv’nin edindiği bilgilere göre, bu istifaların ardından partinin Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çelebi, Genel Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Çiçek ve çok sayıda üst düzey yönetici gençlere sosyal medyadan sahip çıkmıştı.
Yaşanan bu olay sonrasında parti MYK üyeleri toplandı. Toplantıda Genel Başkan Muharrem İnce’nin İstanbul İl Yönetimine sahip çıktığı ve Çelebi’ye tepki gösterdiği öğrenildi. Bunun üzerine Mehmet Ali Çelebi de partideki görevinden istifa etti.

’10 ARALIKÇI’ VURGULARI

Çelebi’nin bu hamlesinin ardından ikinci hamle de partinin önemli isimlerinden olan Mustafa Kemal Çiçek de görevinden istifa etti. Bu istifaların ardından parti içerisinde tartışmaların büyüdüğü ve gerginliğin artığı öğrenildi. Görevlerinden istifa eden ve etmeyi düşünen çok sayıda kişinin İstanbul İl Başkanlığı başta olmak üzere, parti içinde ’10 Aralıkçı’ diye anılan kişilerin görevlerine devam etmesi durumunda kararlarını vereceği belirtildi.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN BİLGİLERİ SİLDİLER

Çelebi ve Çiçek sosyal medya hesaplarından parti içindeki görevlerine ilişkin bilgileri kaldırırken, parti içerisindeki çok sayıdaki aktif genç de Çelebi’nin fotoğraflarını paylaşarak Çelebi’ye destek verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.