Site Rengi

HABER ÖZETİ
İmamoğlu’nun saklattığı cep telefonu ele geçirildi!.
Ahmet Minguzzi’yi öldüren katilin kullandığı bıçak suç aleti sayılmadı!.
DEM Parti’den Cumhur İttifakı’na “Süreci Hızlandırın” çağrısı..
Suriye’ye uygulanan tüm yaptırımlar kaldırılıyor..
İBB’ye 3. dalga hırsızlık operasyonu..
Ayarları bozulan Özgür Özel hırsızlarını Hz. Yusuf’a benzetmeye başladı!.
CHP’nin İzmir mitingi fos çıktı!.
İmamoğlu’nu zora sokacak bir itiraf daha: Bavullarla Para Alıp Naylon Fatura Kesiyorduk!.
Sokak köpekleri ile kanser hastalarını ziyaret eden AK Partili vekile tepkiler çığ gibi!.
Joe Biden’in prostat kanseri olduğu açıklandı!.
Şampiyon Galatasaray…
PKK’nın fesih kararı sonrası DEM Parti’den ilk İmralı ziyareti..
Bahçeli’den Terörsüz Türkiye hedefinde 7 maddelik çağrı..
Fenerbahçe Eylül’de olağanüstü kongreye gitme kararı aldı..
Kongre için imza toplayan derneği bastı!.
Eurovision’da Azerbaycan’dan İsrail’e 12 tam puan!.
Kartalkaya’daki otel yangınında istenen cezalar belli oldu..
İsrailli kahpeden kan donduran sözler: Gazze’deki bütün çocuklar öldürülmeli!.
Fenerbahçe olağanüstü kongreye gidiyor..
İstanbul’daki Barış Zirvesi başladı..
5 adımda Terörsüz Türkiye…
CHP İmamoğlu’nu Başbakan yapma hayallerine devam ediyor..
PKK elindeki silahları nereye bırakacak?.
Metin Arolat’ın alkol ve uyuşturucudan öldüğü ortaya çıktı!.
Dünyanın gözü İstanbul’daki barış zirvesinde..
Demirtaş’ın tahliyesine ilişkin AKP’den ilk sinyal..
PKK’nın silah bırakma kararı anketlere nasıl yansıdı…
ABD’den Türkiye’ye füze satışına sürpriz onay..
İstanbul’da suya yeni bir zam daha geliyor..
PKK’nın fesih sürecine ilişkin kamuoyunun merak ettiği 5 soru yanıt buldu..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Meral Akşener’in Erdoğan’ı Netanyahu’ya benzetmesine sosyal medyadan tepki yağdı! #NetanYahuSensinMeral (video haber)

Meral Akşener’in Erdoğan’ı Netanyahu’ya benzetmesine sosyal medyadan tepki yağdı! #NetanYahuSensinMeral (video haber)
19.05.2021
A+
A-

Partisinin grup toplantısında Başkan Erdoğan’ı katil Netanyahu’ya benzeten İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e tepkiler çığ gibi büyüyor. Akşener’in skandal sözlerinin ardından sosyal medyada “#NetanYahuSensinMeral” hastagi gündem oldu. Konuyla ilgili binlerce tweet atılırken sözde milliyetçi İYİ Parti’nin HDPKK ile iş birliğine ilişkin paylaşımlar da dikkat çekti.

Türkiye İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in grup toplantısında imza attığı skandalı konuşuyor.

HDP’ye bakanlık verme planları kuran CHP ile ittifak yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında Filistinli Müslümanların umut olarak gördüğü hatta Mescid-i Aksa’da “Erdoğan hadi gel Filistin’i özgürlüğe kavuştur” diye seslendiği Başkan Erdoğan’ı katil Netanyahu’ya benzetti ve “Sayın Erdoğan’ın İsrailli versiyonu olan Netanyahu” ifadelerini kullandı.

HADSİZ SÖZLERE SERT TEPKİ!
Skandal sözlerin ardından siyasilerden tepki yağdı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Akşener’in bu sözlerine “İsrail’in zulmü karşısında Filistin davasının en güçlü sesi olan Sayın Cumhurbaşkanımız ile masum sivillerin katili Netanyahu’nun adını aynı cümlede geçirmek bile en hafif tabiriyle aymazlıktır. Sayın Akşener bu siyasi çapsızlıktan bir an önce vazgeçmelidir” ifaderlerini kullanırken AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “”İyi Parti Genel Başkanı Akşener’in Sn.Cumhurbaşkanımız hakkında kullandığı ifadeleri en şiddetli şekilde kınıyoruz. Cumhurbaşkanımızı, yaşlı, kadın çocuk çocuk demeden Filistinli Müslümanları katleden Netenyahu’ya benzetmek siyasi hayatımızdaki en büyük çirkinliklerden biridir” dedi.

#NETANYAHUSENSİNMERAL
Selahattin Demirtaş’ı kahvaltıya çağıran Akşener’in Başkan Erdoğan hakkındaki sözlerine sosyal medyada da tepkiler çığ gibi büyüdü.

BAK BAKALIM KİMİN BAYRAĞINI TAŞIYORLAR
Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik “Çocuk katili Netanyahu’yu lanetleyen Filistinli direnişçiler ve Mescidi Aksa muhafızları… Zulme karşı bayrağımızı dalgalandırırken kimin fotoğrafını taşıyor!..” ifadeleriyle Başkan Erdoğan fotoğrafları ve Türk bayrağı taşıyan Filistinli Müslümanların fotoğraflarını paylaştı.

NETANYAHU İLE YÜZÜ BİRLEŞTİRİLDİ

Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta tepki amaçlı Meral Akşener ile İsrail Başbakanı Netanyahu’nun yüzlerinin birleştirildiği görüldü.

Sosyal medya kullanıcıları Twitter’da kısa sürede “#NeyanYahuSensinMeral” hastagi ile gündem olan Akşener’e “Duruşu belli olmayanın milliyetçiliği şaibelidir !” sözleriyle tepki gösterdi.

İşte sosyal medya kullanıcılarının Akşener’e tepkilerinden bazıları:

“Ha Meral Akşener, ha Selahattin Demirtaş… Bu açıklamadan sonra aralarında bir fark olmadığını teyit ettim”

“Erdoğan ile bebek katili Netanyahu’yu birbirlerine benzetmek nasıl bir akıl yoksunluğudur? Meral Akşener gebertilen PKK’lılara sivil gözüyle mi bakıyor? Bunlar bir de kendilerine milliyetçi diyor. Şaka gibi”

“Namussuzluk bu ne cürret”

“Gregor Samsa, Akşener’in halini görse kendi haline şaşar, kalırdı.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.